אתמול הייתי אצל הקבן של קצין העיר בקריה כי אבא שלי לקח אותי אליו בגלל שאיימתי להתאבד אם אני אמשיך במערכת הצבאית ואז הקבן שאל אותי כל מיני שאלות והמסקנה שלו הייתה לשלוח אותי לפסיכיאטר באיכילוב ושם הפסיכיאטר שאל אותי אם אני חושב להתאבד גם בשאני במסגרת האזרחית ועניתי לו שלא כי הוא רצה לאשפז אותי ובכך הוא שלל ניסיון התאבדות ושלח אותי להמשך טיפול אצל הקבן ביחידה שלי
עכשיו השאלה שלי היא האם הקבן ביחידה יכול להוציא אותי מהצבא כי הפסיכיאטר אמר שהוא לא יכול לשנות לי את תנאי השירות אלא רק הצבא הוא יכול רק לשלוח אותי לאשפוז
יש לי קצת בעיה של אלכוהול ויום שישי באתי פשוט מת אבא שלי אמר לי אז הוא פחד שאני אתאבד ככה
האם הקבן ביחידה יכול להוציא אותי מהצבא לחלוטין ??
עוד דבר שלא אמרתי זה שיש לי פרופיל 72 אחרי שיצאתי מקרבי ואני משרת בפלס בבקעת הירדן
אם אתה באמת מדוכא ומרגיש שהצבא יוביל אותך להתאבדות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי avihay10 שמתחילה ב "יש לי שאלה שחשוב לי שתענו לי עליה אם אפשר בפרטי"
ואתה לא סתם מנסה לחסוך בזמן.. אז זה רק עניין של זמן עד שיוציאו אותך מהצבא... אחד הדברים היותר פשוטים שאפשר לעשות (לצערי)... תמשיך לדבר עם הקב"ן ובסופו של דבר יוציאו אותך... אני רק מקווה שאתה לא מרמה... חוץ מזה שיהיה בהצלחה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי avihay10 שמתחילה ב "יש לי שאלה שחשוב לי שתענו לי עליה אם אפשר בפרטי"
הקבן ביחידה שלך לא יכול להוציא אותך מהצבא, רק הפסיכיאטר יכול ! לצערי יש הרבה מאוד מקרים שאנשים רוצים להשתמט מהצבא בכך שהם אומרים שהם מנסים להתאבד או שיש אנשים שאומרים זאת ללא כוונה אמיתית לכך עקב בעיות זמניות בשירותם הצבאי. הפסיכיאטר שהיית אצלו כנראה לא איבחן אצלך סכנה ממשית להתאבדות ולכן שלח אותך להמשך טיפול אצל הקבן ביחידה שלך.
המקסימום שהקבן ביחידה שלך יכול לעשות זה לשפר את תנאי השירות שלך ע"י מתן גימלים ו בתים נפשיים ואם זה לא יעזור הוא ישלח אותך כנראה לאיבחון חוזר אצל הפסיכיאטר.