לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-03-2006, 19:14
  Suffix of the North Suffix of the North אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.06
קד"צ טכני - ח"א

רוב שלומות אנשים,

ביום שישי האחרון קיבלתי זימון לקד"צ טכני המצפה ממני להגיע ביום רביעי הקרוב היישר מצפון הארץ אל הרצליה, שמיימי לא ביקרתי בה. עברתי המון אשכולות וחיפשתי כמה שיותר מידע על אותו קד"צ כולל הפורום הזה והעובדה ש-Zues לקח חלק פעיל והראה התנגדות מוחלטת כלפי אותו קד"צ.

מאז שקיבלתי את התאריך הגיוס, הרוב אמרו לי שאני מיועד לקרבי וזה משהו שאני עומד בניגוד מוחלט אליו. הפרופיל שלי הוא 97 ותאריך הגיוס הוא ה-23.07.2006. המכתב הראשון מצה"ל רצה אותי בלישכת הגיוס שבחיפה רק כדי להציע לי קד"צ נהיגה שסירבתי כבר מלכתחילה עוד בשאלון העדפות שקיבלתי, כך שזה היה ביזבוז זמן מוחלט ורמיזת-יתר ע"י החיילת שזוהי הדרך היחידה שלי מלצאת מקרבי. ידעתי שזה תפקיד מוזנח שאף אחד לא רוצה לאמץ ואני בייחוד לא - כי זה נשמע משעמם.

עכשיו, עם קבלת המכתב ויחד עם כל היתרונות והחסרונות, רציתי לדעת במקרה ואני מסרב - האם אני מיועד לקרבי, או שגם כמו במקרה עם הקד"צ נהיגה, זו הדרך שלי לצאת מקרבי?

תודה רבה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:48

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר