לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-03-2006, 11:57
  401man 401man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.02.06
קצין משריון ביקר אצלי בבית..פרטים:

ביום שלישי הוא התקשר והוא בא לביקור ביום רביעי. הוא בא עם מדים והתיישבנו ודיברנו.
הוא אמר לי שהוא בא אלי על מנת לדעת אם אני מרוצה מהשיבוץ שלי בשריון והכל. הוא היה נורא
נחמד והוא מאוד הרשים אותי ואת אימי. הוא היה אמריקאי כך שרוב השיחה עם אימי היתה באנגלית חח.
הוא סיפר לי שאני בחטיבה 401 (הוא גם שם) ושהוא במבצעית כך שאנו לא נהיה קשורים בזמן
השירות אך הוא סיפר שהוא מכיר מאוד טוב את מי שיעביר לי את הטירונות והאימון מתקדם ושהם
אנשים זהב. הוא אמר לי שהחל מהמחזור הזה אין אפשרות לבחור חטיבות והכל מיועד כבר מראש.
אני אישית מאוד מרוצה שאני ב401!. הוא סיפר על המרכבה סימן 4, על הטירונות, מסלול, הכשרות,
אפשרויות ושאר הירקות. הוא ענה לי בשמחה על כל שאלה ואני מאוד שמח שבא אלי קצין לפני הגיוס.
אני עכשיו יודע מה אני אעשה ולאן אני מיועד וזה הוריד גם המון לחץ מאימי.

עוד מישהו קיבל טלפון מקצין והוא בא לבקר?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-03-2006, 18:22
  401man 401man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.02.06
אז ככה:
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי רון188 שמתחילה ב "איך הם יודעים מה מה המוטבציה שלך?"

סימנתי את שריון אחרון 1.. וכשקיבלתי שריון שלחתי להם מכתב זועק שאם אני לא מקבל נח"ל
אני לא מתפנה או שאני נפקד. נראה לי שהם קלטו טוב מאוד מה המוטיבציה שלי
הקצין סיפר לי ה-מ-ו-ן ! על היציאות (שהם עכשיו 5-16 במקום 3-11) על הגדודים שבחטיבה וכו'
שאלתי אותו לגבי טחינת צעירות כשעולים למבצעית והוא אמר שהיום אין דבר כזה. הוא סיפר לי
ש401 מקבלים קווי ח"יר שהם לא ממש "חמים" (הוא היה ממש ישר) אך עדיין יש להם פעילות.
הוא סיפר על המרכבה סימן 4- מקצועות וכו'. הוא אמר שקורס מט"קים הוא קורס ממש כיפי. הוא אמר
שאני אהיה די קרוב לבית בשירות הסדיר (בנבי מוסא). שאלתי אותו על פק"לים והוא אמר שיש קלע
ומטול אך אין צלפים ונגב (מאג יש על הטנק) וגם ציין שהם ממש לא שימושיים. הוא סיפר לי על הנשק
שאני אקבל ואראה לי את שלו= מנוסר. שאלתי אותו עם הנשק הוא מבצעי או שמחליפים אותו אחרי
המסלול למקוצר, הוא אמר שמי שאומר שמנוסר לא מדייק לא יודע לירות. אח"כ נכנסתי לשאלות קיטבג
כמו "למה אין לך ידית הסתערות" חח ודווקא הוא ענה לי שיש לו אבל שהוא לא אוהב..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:58

הדף נוצר ב 0.10 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר