לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-03-2006, 21:52
  ככפיר ככפיר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.10.04
מבקש המלצה למצלמה NIKON\CANON ב איזור ה 600 700 דולר

היי.

אני מעונין להשתדרג למצלמת DSLR. סך הכסף שאני מקציב עומד על בין 600 ל 700 דולר עם מקסימום חריגה גג גג ל 800. אני יודע שבעולם המקצועי זה לא הרבה, אבל בכל זאת ככה אני מתחיל.
עכשיו, יש לי התלבטות. ראיתי פה תמונות מעולות שצולמו עם ניקוד D50, ושמעתי שהיא מעולה. הבעיה היחידה שלי איתה שהיא רק 6.1 פיקסל.... אני מדי פעם מכניס תמוונת לעיתונות ואני בספק אם 6 מגה יספיקו. מישהו יכול להגיד לי בוודאות שתמונות חדשותיות לעיתון יסתפקו ב 6 מגה? שאלה נוספת, האם המצלמה עובדת ל SD? כי אני מעדיף שהיא תעבוד על SD.
ההתבלטות השניה שלי היא על CANON ללא דגם ספיציפי. בעיקרון צימלתי עד עכשיו עם קאנון ואני מבסוט לגמרי לגמרי מהמצלמה למרות שאני משער שההבדלים בין מה שיש לי לבין מצלמה בסדר גודל כזה הם לגמרי אחרת.

אז זאת ההתלבטות שלי. עכשיו אני יודע שעדשות זה הרעיון - יותר מהמצלמה. לכן אני אשמח מאד אם מישהו יוכל להמליץ לי על קיט במחיר הנ"ל שכולל עדשות. המטרות העיקריות שלי זה תמונות חדשותיות, אבל גם תמונות נייחות נוף וכו'.

תודה רבה רבה מראש למי שימליץ לי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-03-2006, 21:58
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ככפיר שמתחילה ב "מבקש המלצה למצלמה NIKON\CANON ב איזור ה 600 700 דולר"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ככפיר
ראיתי פה תמונות מעולות שצולמו עם ניקוד D50, ושמעתי שהיא מעולה. הבעיה היחידה שלי איתה שהיא רק 6.1 פיקסל.... אני מדי פעם מכניס תמוונת לעיתונות ואני בספק אם 6 מגה יספיקו. מישהו יכול להגיד לי בוודאות שתמונות חדשותיות לעיתון יסתפקו ב 6 מגה? שאלה נוספת, האם המצלמה עובדת ל SD? כי אני מעדיף שהיא תעבוד על SD.

1. ה D50 תדפיס לך כמו ענקית לעיתון בכלל מבלי להזיע.
אני דחפתי צילום מה D70 שלי (חיישן פחות טוב) להדפס 188 על 100 ס"מ (סתכל באשכול הזה).
מהבחינה הזו - אתה מכוסה מעל הראש עשר פעמים.

2. כן, זו מצלמת ה DSLR היחידה (כיום) שמצלמת על כרטיסי SD במקום CF (רק SD לכל המתחכמים, ולא SD עבור JPGים של צילום RAW+JPG).

3. גם המקבילה הקנונית ל D50 - ה 350D מצויינת. לא תרגיש בהבדל של ה 2 מ"פ הנוספים, והיא משתמשת בכרטיסי CF.
בהצלחה, מקווה שעזרתי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:54

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר