15-12-2004, 03:37
|
|
|
חבר מתאריך: 25.08.03
|
|
תודה על העזרה, אבל למרות שלך זה ברור, כנראה שלי לא כ"כ.
נקח דוגמא:
אני בונה תפריט בלולאה, במקום לשנות כל פעם את צבע הרקע בכל מיני מצבים, ואת הסקריפטים שבתא ובקישור, כתבתי לולאה שתחזור על עצמה שוב עד שהיא תסיים להכניס את כל שורות התפריט (כולל הקישור כמובן).
בלולאה אני משתמש בשני מערכים. 1. לשם של הקישור-תפריט . 2. לקישור.
איך אני עושה מערך אחד שיכיל בשורה/טור אחד את השמות, ובשורה/טור שני את הקישורים ?
הקוד הנוכחי שלי:
קוד PHP:
function menu($title,$name,$link) { echo "<TABLE width=110 align='center' border=0 bgcolor='#CED9D0' cellpadding=1 cellspacing=0>\n"; echo "<tr>\n<td align='center'><b><span class='menu_title'>$title</span></b></td>\n</tr>\n"; $cell=0; for($i=1;$i<=count($name);$i++) { echo "<tr> <td class='menuTd' onMouseOver=this.style.backgroundColor='#A6B3A8' onMouseOut=this.style.backgroundColor='' onclick=\"window.location.href='$link[$cell]'\"> <a href='$link[$cell]' class='smenu' onMouseOver=this.style.color='#ffffff' onMouseOut=this.style.color='#888888'> $name[$cell]</a></td> </tr>\n"; $cell++; }; echo "</TABLE>"; } $title_user='אפשרויות משתמש'; $menu_user=array( 'הרשמה', 'התחבר', 'אימייל', ); $link_user=array( 'register.php', 'login.php', 'email.php', ); $title_new_in_site='חדש באתר'; $menu_new_in_site=array( 'משחקים', 'תוכנות' ); $link_new_in_site=array( 'games.php', 'programs.php' ); menu($title_user,$menu_user,$link_user);
כאן יש רק דוגמא קטנה, כך אני יכול בקלות יחסית להוסיף ולשנות תפריטים, וכשאני רוצה בדף מסויים לשלב את אחד התפריטים, אני קורא לפונקציה.
כמו ששמתם לב, יש לי 3 משתנים לכל תפריט. 1. כותרת. 2. שם. 3. קישור.
אני רוצה שהשם והקישור יהיו במערך אחד.
|