31-03-2006, 18:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.06.05
|
|
אם אין לך את חבילת ההרחבה special forces לא תוכל לפתוח את הF2000 (וגם לא את הG36 של החובש, הרובה צלפים הבריטי, הP90, הMP7, המאג שדומה לG36 , או הSCAR).
הנשקים שאתה יכול לפתוח הם הG36 של הכוחות המיוחדים, הבארט, G3, השאטגנים של המוהנדס ושל הנ"ט, הRPK והL85 של החובש .
איזה נשק כדאי לך לפתוח? זה תלוי בתפקיד שאתה הכי אוהב לשחק.
אישית אני לא אוהב את הG3 וכמעט ולא משתמש בו. הנזק המוגדל לא שווה את הכוונת המחורבנת, את זה שאין מטול, ואת ה20 כדורים במחסנית בלבד.
הבארט נחמד, אם אתה אוהב לשחק צלף. הבעיה היא שהוא יוצא מזום אחרי כל כדור, והדבר החיובי הוא שהוא הורג בHEADSHOT אחד. (הוא גם יכול להרוג טייסים כשהם במטוס, אבל צריך כישורים טובים בשביל זה).
הG36 קצת יותר מדוייק מהM4, אבל הכוונת שלו היא כוונת ברזל, ולא נקודה אדומה.
אני פתחתי את השאטגאן של המוהנדס בהתחלה ואני לא מתלהב ממנו. גם ככה כמעט ולא משתמשים בנשק כחייל הנדסה, חוץ מבטווחים קצרים - ושם דווקא השאטגאן הרגיל עושה עבודה טובה.
את השאטגאן של הנ"ט לא פתחתי. מעדיף את הMP5 שיכול להגיע לטווחים קצת יותר ארוכים.
נשק SUPPORT לא פתחתי. אני משחק כבר חצי שנה ועד עכשיו לא איפה הייתרון של מאג על פני רובה רגיל.
הנשק שאני הכי אוהב זה של החובש, שהוא לדעתי הדמות הטובה ביותר במשחק. הוא עושה קצת פחות נזק מM16 רגיל, אבל הוא נותן הגדלה טובה (קצת פחות מרובה צלפים, אבל עדים בהרבה מסתם להיכנס בין כוונות) ואם אתה אוהב לכוון לראש ולירות בבודדת, אז הוא מושלם לכך.
בכל אופן, עדיף שתבקש ממישהו שפתח כבר חלק מהנשקים לתת לך להרוג אותו ושתבדוק אותם בעצמך. חבל לבזבז UNLOCK. אם תחפש בגוגל תוכל למצוא בקלות מדריכים שמראים את ההבדלים בדיוק מבחינת נזק, זמן טעינה וכו' בין כל הנשקים.
|