לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-11-2005, 17:55
  willow willow אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.02.05
שלח הודעה דרך ICQ אל willow שלח הודעה דרך MSN אל willow
מורה זקנה!!!

שלום לכם!אני יודעת שאני אפעם לא כותבת פה אבל הפעם אני אצא מן הכלל ואני רוצה לספר לכם על מורה לתנ"ך שלי.
היא מורה לתנ"ך כמו שברור כבר והיא בת 62 היא הייתה אמורה כבר לצאת לפנסייה ככל הנראה ,אבל כיוון וויכוחים על שכר ושקרים שהיא מספרת לבית ספר זה לא קורה.
בקיצור שמה הוא בישראל הוא י' מדיי בוקר י' נכנסת דרך שערי בית ספרנו במבט מפוקפק על התלמידים המעשנים ,מעבירה כעס על השומר,ומנסה להעניש אותו אך הוא מזכיר לה שהוא כבר לא תלמיד בבית ספר.אז היא צועקת "אני אדווח עליך!" מה שלא קורה כי...כי היא זקנה סנילית.
ובכן,אני בכיתה י"א,אז נכון שאין לי מה לדאוג אבל בכל זאת זה ציון מצטבר.
כל סוף יום כמעט היא מלמדת אצלנו בכיתה מה שלא באמת קורה כי אנחנו עושים לה צרות מפניי שהיא לא משליטה סדר או מלמדת באופן מקצועי את המקצוע הזה!!!!ותראו היא הייתה שם(בתקופת התנ"ך) והיא לא יכולה ללמד את הנושא,אז מה נעשה?! זה לא שאני אומרת שאנחנו מלאכים קטנים אבל כל מה שאנחנו עושים זה כנקמה מתוקה על מעלליה.ויש הרבה כאלו,לדוגמה היא מעיפה תלמידים משיעור סתם!!!
אתמול שמנו את הפלאפון במזגן ולאורך כל השיעור התקשרנו לפלאפון.אז היום היא ניגשה אליי וצעקה שאני החזקתי ביד את הפלאפון מה שהיה נכון חלקית כי זה לא היה לאורך כל השיעור והיא איימה שהיא תטפל בי בשיעור ,ואני כמעט איימתי עליה שאם היא מתעסקת איתי היא מתעסקת עם אימא שלי גם!!!אבל הסתובבתי והלכתי !שונאת אותה!!!
בקיצור אני שואלת מה אני יכולה לעשות שיעיפו אותה?!לכתוב מכתבים לא עוזר!!!!!לצעוק לא עוזר גם כן...אימא שלי שלחה הבוקר מכתב לבית ספר ולכן היא התנפלה עליי!
מה עושים???????????????????????????????????????????

Willow
נ.ב היא מלמדת את כל השכבה שלי תנ"ך וכולם מתעללים בה בצורה דומה כמעט.

SMS בקרוב חוזרת....!!!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-11-2005, 21:23
  משתמש זכר max-max max-max אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל max-max
לא מבין מה אתם צוחקים חברה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי willow שמתחילה ב "מורה זקנה!!!"

לפי דעתי וסלחי לי willow זה מגעיל להתייחס לאישה זקנה בת 62 שיכולה להיות סבתא שלך ככה
אז יכול להיות שהיא מגעילה מסריחה ואני לא יודע מה עוד אבל באמת את בכיתה יא האישה הזאת
מסכנה כולה רוצה ללמד אותכם להיות בני אדם ואתם רוצים להעיף אותה זה מגעיל
כמה שאת שונאת את המקצועה הזה הגישה שלך מגעילה כאילו גם היא מתנדבת
ועוזרת לכם ללמוד וגם אתם עושים לה בעיות היא עוד מאט הולכת לעולם שלה
תנו לה קצת כבוד ואושר על הלב שלה שתוכל להתגאות בכם
לעשות בעיות ולהתחצף לאישה בת 62 זה באמת מגעיל כאילו מגעיל רצח
לאישה הזאת אין חיים מלבד הבית ספר הזה באמת מרחם עליה
תראי אני לא בא לשפוט אותך אבל זה מגעיל לעשות ככה לאישה
זקנה במקום לעזור לה אתם הורגים אותה
תנסו במקום לריב איתה להתחבר איתה אולי תגלו שהיא אחלה ובאמת אישה לעיניין
ישן 10-11-2005, 22:12
  הולי הולי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.04
עזבו אותה

לא נראה שהיא באה להתעלל בכם- זה לא הגיוני.
היא באה ללמד וכנראה שטיפסתם עליה... פשוט עזבו אותה, היא כבר מבוגרת, זה מגעיל, תתארי לך מה ההרגשה שלה? אם היא עושה את זה אז אין לה כסף וזאת הדרך היחידה.. למה לעשות את זה? אתם כבר גוררים את עצמכם לבה"ס אז תעשו טובה ולפחות תעמידו פנים או רק לא תקשיבו אבל למה להתעלל בה? היא בטח באה כל יום הביתה עם חרא הרגשה.

תפגינו בגרות בקטע, אצלנו אחת המורות התחילה לבכות ממש, זה כבר לא היה מצחיק ולימד אותנו המון, תפסיקי עם המכתבים, ותני לשנה לעבור.

משפט חכם שאמרו לי:

"כל אדם מגיב בדרכים שונות, ותמיד צריך לחשוב למה הוא הגיב ככה, בסוף תמיד תתגלה התשובה, והיא תמיד תהיה הגיונית".

ישן 10-11-2005, 23:06
  willow willow אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.02.05
שלח הודעה דרך ICQ אל willow שלח הודעה דרך MSN אל willow

אוקיי אני הייתי חייבת להגיב לכם,תהיו בריאים דבר ראשון!!!וחשוב מאוד באמת מאחלת לכם את זה.
ודבר שני על אף שהיא מורה בת שישים ושתיים נאמר לנו שאנחנו לא נותנים לה כבוד אבל אני מקווה שתסכימו איתי שעניין של כבוד זה דבר דו כיווני זה אמור לא רק לבוא מהצד שלי אלא גם משלה .
וכנראה שלא קראתם מספיק טוב כי אני אמרתי שאני לא איימתי עליה הסתובבתי והלכתי ולא אמרתי מילה.
אה ואני כן מכבדת מבוגרים אנשים יקרים,אבל לכבד בנאדם זה דבר שמרוויחים ולא בא סתם ככה.והמורה הזו ספציפית לא הרוויחה ממני אישית את הכבוד הראוי.
ועוד דבר אני לא הפרעתי לה בשיעורים עד שהיא התחילה לחפש אותי כל שיעור לא אמרתי לה דבר.
אני לא עושה דברים סתם ככה.
אה וגם אני אוהבת אתכם.ותבינו שאנחנו לא היינו ככה מתחילת שנה נתנו לה הרבה הזדמנויות .
וזה גם קטע שאי אפשר ללמוד איתה,כאילו היא מתחילה משפט להכתיב ואני כן כותבת ואז היא פתאום משנה את כל המשמעות של המשפט.
גם אני שונאת אנשים שמתנהגים חרא אל אנשים מבוגרים אבל נראה לי שהגזמתם זה לא משהו שאני עושה לכל מורה.או בכלל למורים.אם היא הייתה מעבירה את החומר בצורה הגיונית וברורה אולי כל זה לא היה קורה.
Willow

SMS בקרוב חוזרת....!!!

ישן 13-11-2005, 00:20
צלמית המשתמש של RedBlossom
  RedBlossom RedBlossom אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.05.05

ציטוט:
ותבינו שאנחנו לא היינו ככה מתחילת שנה נתנו לה הרבה הזדמנויות

האמת.. היא צריכה לתת לכם הזדמנות..

בראסמי.. את טיפשה. גם היא לא מלמדת טוב וגם אם היא כן, את צריכה להבין שככה לא מתנהגים עם מורים. את צריכה לגרום למורה שלך לאהוב אותך, להיות בוגרת+נחמדה. מינימום זה רק להיות בוגרת אם לא בא לך להיות נחמדה.. בראסמי, את לא מכירה אותה, את לא יודעת אם היא מסוג המורות שנוקמות דרך הציון , היא יכולה להכשיל את כולכם ולא להגיש אתכם. במקרה שלך, לדעתי.. זרמי איתה, תהיי נחמדה, אל תציקו בשיעור.. זה דפוק.. מקסימום תוציאי חומר מהאינרנט ותלמדי משם.. קחי מורה פרטית או משהו.. אבל אל תציקי.. חוץ מזה שזה יכול לפגוע בך, זה מאוד אבל מאוד לא בוגר. את צריכה להבין שמורים זה בני אדם!! לסבתא שלך היית מתנהגת ככה? ברצינות.. צריך אחווה (: ברגע שתהיי בוגרת, המורה תאהב אותך, תעזור לך, ואפילו תשב איתך בהפסקות כדי שתביני את החומר! אם את בכיתה י'-יב' את היית צריכה לקלוט את זה.. בביצפר שלנו.. כ"כ אוהבים את המורים בתור בני אדם שהבוגרים חוזרים כל שנה רק כדי לראות אותם. אחרי שתהיי בוגרת, תביני שהם יכולים להיות בני אדם אהובים עליך מאוד.. גם אם אתה לא אוהבת אותה.. את לא צריכה להגיד לה. פשוט תסבלי.. זו לא תוכנית לפי בקשתך..

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:36

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר