לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-04-2006, 09:51
  henhagay henhagay אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.06
שלח הודעה דרך MSN אל henhagay
שלום לכם - אני חדש

שלום רב שמי חגי, באתי לשוחח ולהכיר אנשים כאן מתחום הצילום בגלל שאני צלם חדש ורוצה להיות בקשר עם אנשי התחום. בעיקרון אני הנדסאי תקשורת חזותית אז אני מנסה עכשיו למצוא עבודה בתחום הצילום ועיצוב.

כרגע אני מתחיל להקים פרוייקט עליו אכתוב בהיזדמנות זאת

הפרוייקט שאני מקים הוא למעשה דבר שטרם ניראה בישראל, תמונות האומרות הכול על המצב חברתי בתחום הכלכלי, פוליטי ודתי) הפרוייקט הוא למעשה כדיי ליידע את תושבי ישראל ואולי גם הקהילה בעולם על מצב שבו אנחנו חיים, לראות את הגזענות, פאר בין עוני לעושר, המחשבה של הפוליטיקאי על הבוחרים שלו, על חוסר האמון שנוצר במדינה , אלימות ומחסום שהעם ישראל מציב לדתות שלא באות מהיהדות

פקרוייקט שיזעזע את המדינה ושלא יהיה פחדים מצד האומנים שיתעסקו בפרוייקט, לגלות את המצב כפי שהוא

אני בא לעשות פרוייקט שלא הצד הכספי חשוב אלא המסר

מי שמעוניין להיצטרף (יש כבר כמה אנשים) אשמח לקבל מסר

henhagay@yahoo.com

שוב פעם אני שמח לבקר בפורום הזה ומקווה שניהיה ידידים טובים.

בברכה
חגי
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-04-2006, 15:47
  AvnerYaron AvnerYaron אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.06.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי henhagay שמתחילה ב "שלום לכם - אני חדש"

אני רוצה לשאול אותך, בבקשה, איך אחרי יום אחד בפורום, בסה"כ 5 הודעות, וליד שמך מופיעה הכותרת "חסום" ? אולי אתה חדש-ישן שנכנס עם ניק אחר ?
אני מגיב כך מהסיבה הבאה:
התפתתי להצעה שלך להשתתף בפרוייקט החברתי שאותו מקים. שלחתי לך אישור להשתתפותי וקיבלתי ממך (ואני לא היחיד כאן) התייחסות במה הפרוייקט יעסוק.
בין היתר, אתה מסתמך על הסרט החד-צדדי "מחסומים", שבו תארו את חיילי צה"ל בהתנהגות מחפירה כלפי הפלסטינים - בלי להסביר שלא זו הנורמה בצבא, ובטח בלי לציין מה הסיבה לקיום המחסומים בשטחים.
אתה מנסה להרים פרוייקט חברתי אובייקטיבי, ואתה משווה במכתבך את ההתנהגות של חיילי צה"ל בשטחים להתנהגות הנאצית כלפי היהודים לפני 60 שנה.
אני כמובן לא אשתתף בפרוייקט כזה (אחרי 25 שנים כחייל מיל. שמכיר "קצת" את המצב האמיתי בשטח) - ואני מציע לכל אחד כאן להתלבט ולשאול את עצמו, מה בדיוק הסיפור מאחורי הפרוייקט הזה. ושוב אני שואל: למה אתה כבר חסום ?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:22

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר