|

10-04-2006, 20:00
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
ואז הוא אמר שנמוכות פחות טובות במיטה
ואז הוא אמר שנמוכות פחות טובות במיטה
הייתי אחת מאותן בנות, גמדה הפוסלת גברים בגלל כמה סנטימטרים של גובה. אם הזדמן לי גבר שמוצא בעיניי אפילו רק קצת, שיש לו מקור פרנסה חוקי והגון והוא גבוה, מיד פצחתי בטקס החיזור המסורתי, גם אם זה אומר להתפשר על תכונות מהותיות יותר. עד שנתקלתי בצנון הגבוה ולמדתי לקח
לירון מיכאל
יש לי וידוי: ברייה נמוכה אנוכי. קומתי משתרעת לגובה של 1.56 ס"מ בלבד. האמת היא שזה מעולם לא הטריד אותי יותר מדי. כמו בנות רבות, גם אני נוהגת, שלא בשליטתי, לשפוט את הזכרים האומללים הנקרים בדרכי על פי תכונות פיזיות, ובכלל זה קומתם. מה לעשות, אני גמדה שאוהבת גבוהים. הנה, אמרתי את זה. לא שיש לי משהו אישי נגד הנמוכים במהותם, רק שלא בבית ספרי.
לא פעם שאלתי את עצמי מדוע אני מקדישה זמן ואנרגיות לעיסוק בשטויות, ואיך זה שבחורה שמחזיקה מעצמה אינטליגנטית והגיונית שבוייה באיוולת כזאת. התשובה טרם נמצאה. כן, זה טיפשי לפסול גבר שיש סיכוי שהוא גם עדין ומתוק, גם מבשל, עושה ספונג'ה, נעים בגב ועוד כמה דברים, אבל אני פוסלת אותו על הסף רק מפני שהיושב במרומים, או לחילופין הטבע, לא חנן אותו בתמירות שתשביע את רצוני החמדני. שלא לדבר בכלל על התיאוריה הרווחת כי אותם יושבי מרום פיצו את הנמוכים במקומות אחרים, חשובים לא פחות...
כפי שכבר ציינתי, אני נמצאת עדיין בשלב החיפושים והגישושים, ולכן אם מזדמן לי גבר שמוצא בעיניי אפילו רק קצת, שיש לו מקור פרנסה חוקי והגון והוא גבוה, מיד אני עטה על השלל ופוצחת בטקס החיזור המסורתי. מובן שעצם העובדה שאינני נוהגת להתרועע עם גברים נמוכי קומה מצמצמת באופן משמעותי עד קריטי את מספר האפשרויות העומדות בפני. על כן, אני מוצאת עצמי, לא פעם, נאלצת להתפשר על תכונות הרבה יותר מהותיות מגובה.
לאחרונה, נפלה לידי הזדמנות פז להעביר ערב רומנטי למחצה בחברתו של בחור נאה וגבוה. אותו בחור מתפרנס, לא עלינו, מראיית חשבון. החלטתי להבליג על משלח ידו הבלתי מעורר השראה ולהיענות לבקשתו המנומסת להצטרף אליו למה שהוא מכנה "דרינק". תמיד טוב לרכך את האווירה עם משקה קטן, בתנאי שזה לא גדל ומגיע למימדים שגורמים לי להיות כנה. הסטטיסטיקה אומרת שבשלב הזה הפופולריות שלי צונחת מתחת לקו האדום ומתרסקת.
היה משעמם נורא, אך התנחמתי בכך שלפחות הוא גבוה
על כל פנים, ישבנו לנו ערב אחד בבר שכונתי קטן ואינטימי, שוחחנו שיחה מייבשת על הא ועל דא ומה הם אמרו זה לזה. היה משעמם נורא, אך ניחמתי את עצמי במחשבה שלפחות הוא גבוה. לאחר חצי שעה של שיחה יבשה ומשעממת, הוא שאל אותי איך זה להיות נמוכה.
שאלתי מדוע הוא מתעניין, והוא השיב שסתם, בתור גבוה תמיד נראה לו מבאס להיות נמוך. מיד פצח בהרצאה מדופלמת על נמוכים בבית ספר, בצבא ובמיטה. כאן התרחבו אישוניי והתעקשתי לדעת למה הוא מתכוון. והוא אמר שנמוכות פחות טובות מגבוהות במיטה. מניסיון. "אני מבין בעניין, תסמכי עלי", אמר.
לא מספיק שהנ"ל שיעמם אותי כמעט למוות, ושבגללו הפסדתי "עקרות בית נואשות" בשידור חוזר, הוא גם מטיח בי עלבונות והאשמות. הוא קבע נחרצות שנמוכות פחות טובות, והציע לי להוכיח לו אחרת. מובן שוויתרתי.
לאחר שנפרדתי מהמשמיץ לשלום ודידיתי הביתה, לא יכולתי שלא לחשוב על כך שאולי יש פה לקח קטן ללמוד. נראה שקיבלתי בדיוק מה שהגיע לי. פתאום הבנתי שזה ממש לא חשוב, גבוה או נמוך. אם אתה דרעק משעמם ונפוח מעצמך, שום גובה שבעולם לא יעזור לך.
פתאום נגלה לפני העלבון שהטחתי בזכרים מבלי לתת את הדעת על כך. התחלתי להצטער על כל השותפים הפוטנציאליים שפסלתי על הסף בגלל הקריטריון האנכי, ובשביל מה? בשביל צנונים משעממים אבל גבוהים שמעליבים אותי. המסקנה הבלתי נמנעת, עד כמה שזה קלישאי, היא שהגודל לא קובע.
ואם כבר הועלה הנושא, אז לידיעת כל הגבוהים - הנמוכים דווקא בסדר גמור במיטה, מניסיון.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236825,00.html