07-04-2006, 14:08
|
|
|
|
חבר מתאריך: 29.08.05
|
|
|
לכל מתגייסי 5.4
התגייסתי לפני יומיים והגעתי למחנה 80 (טירונות 02). לפני כחודשיים נשלח לי מכתב שאומר שאני מיועד למערך טכנולוגי של צה"ל. כמו כן, היו 5 אפשרויות-חימוש,תקשוב,אוויר,ים וזרוע היבשה. דירגתי תקשוב וים בעדיפויות הכי גבוהות. ביום רביעי כשעברתי את השרשרת חיול נכנסתי לפגישה עם הקצין מיון והוא שאל אותי מה אני מעוניין לעשות בצבא. אמרתי אני מעוניין לעסוק בתחומי המודיעין אלקטרוניקה או מחשבים במודיעין או בתקשוב. הקצין כתב את מה שביקשתי וסיים בזאת את השיחה. שאלתי, אתה לא הולך להגיד לי עכשיו לאן אני מיועד? הוא אמר לי שהוא בעצמו לא יודע עדיין, זה לא התפקיד שלו להגיד לי את זה ואני יראה כבר קצין מיון בבסיס שבו אעשה את הטירונות. לשאלתי- אני מאוד מודאג מכל העניין הזה כי חשוב לי מאוד להשתבץ במקום טוב (לא משנה היציאות). האם ההליך שציינתי הוא תהליך טיפוסי למתגייסי כלל צה"לי?
אני שואל זאת בגלל שלפני חצי שנה בערך, חבר שלי התגייס לטירונות כלל צה"לית בניצנים. אמרו לו שבמהלך הטירונות הוא כבר יפגוש קצין מיון שיגיד לו לאן הוא משובץ. בסופו של דבר הוא הופתע לדעת שהוא מתגייס יחד עם כל הטירונות האחרים לשיבוץ כנהגים (על אף הקבא הגבוהה שיש לו). למרות שזאת רק עובדה אחת, היא מספיקה בשבילי כדי להישאר במתח עד הפגישה עם הקצין מיון.
|