לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-04-2006, 14:08
  o.m.t o.m.t אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.08.05
לכל מתגייסי 5.4

התגייסתי לפני יומיים והגעתי למחנה 80 (טירונות 02). לפני כחודשיים נשלח לי מכתב שאומר שאני מיועד למערך טכנולוגי של צה"ל. כמו כן, היו 5 אפשרויות-חימוש,תקשוב,אוויר,ים וזרוע היבשה. דירגתי תקשוב וים בעדיפויות הכי גבוהות. ביום רביעי כשעברתי את השרשרת חיול נכנסתי לפגישה עם הקצין מיון והוא שאל אותי מה אני מעוניין לעשות בצבא. אמרתי אני מעוניין לעסוק בתחומי המודיעין אלקטרוניקה או מחשבים במודיעין או בתקשוב. הקצין כתב את מה שביקשתי וסיים בזאת את השיחה. שאלתי, אתה לא הולך להגיד לי עכשיו לאן אני מיועד? הוא אמר לי שהוא בעצמו לא יודע עדיין, זה לא התפקיד שלו להגיד לי את זה ואני יראה כבר קצין מיון בבסיס שבו אעשה את הטירונות. לשאלתי- אני מאוד מודאג מכל העניין הזה כי חשוב לי מאוד להשתבץ במקום טוב (לא משנה היציאות). האם ההליך שציינתי הוא תהליך טיפוסי למתגייסי כלל צה"לי?
אני שואל זאת בגלל שלפני חצי שנה בערך, חבר שלי התגייס לטירונות כלל צה"לית בניצנים. אמרו לו שבמהלך הטירונות הוא כבר יפגוש קצין מיון שיגיד לו לאן הוא משובץ. בסופו של דבר הוא הופתע לדעת שהוא מתגייס יחד עם כל הטירונות האחרים לשיבוץ כנהגים (על אף הקבא הגבוהה שיש לו). למרות שזאת רק עובדה אחת, היא מספיקה בשבילי כדי להישאר במתח עד הפגישה עם הקצין מיון.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-04-2006, 22:40
  ROKER :) ROKER :) אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.08.05
לא!!!!!!!!1 טעות
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי o.m.t שמתחילה ב "אני הייתי ב200"

אוקי נתחיל.....

חובשים קרביים מתחילים טירונות מסיימים אותה ואחרי הטירונות יוצאים לקורס חובשים ויורדים מחזור זה לגדודים.
אני הולך לעשות קורס חובשים קרביים שאומר שאנחנו עושים עוד שבוע אב"טשים, ואז אחרי הקורס להיות חובש מרפאה.

להדפק!!!!!!!! ולעבור קורס הדרכת חובשים........ סליחה על בורותך ועל חוסר הידע שלך אבל קורס הדרכת חובשים הוא אחד הקורסים הנחשבים של הדרכה שיש, כדי להתקבל אליו צריך להצטיין בקורס חובשים לעבור מיונים בקורס לעשות קורס הדרכה ולהדריך...... (שדרך אגב זו המטרה הסופית)

הפרופיל שלי הוא 45 בגלל זה ראיתי קצין מיון רפואי, כדי שהוא יחליט אם אני יכול לעשות קורס חובשים (ואני כשיר). לקורס חובשים דרוש פרופיל 64.

היינו בערך 20 איש חיקינו לקצין מיון רפואי שיבדוק אם אנחנו כשירים לעבור את הקורסים שאנחנו מיועדים אליהם יש כאלה שאישרו להם ויש כאלה שלא. רוב האלו כן הרחיבו מקצוע שבו מקבלים תעודת מקצוע. אני לא. אבל בלי קשר למדתי ביוטכנולוגיה.

קיצר רק להגיד אין לך מושג כמה זה קשה להתקבל להדרכת חובשים (שעוד קורס חובשים נחשב לאחד "ה"קורסים.

החיים יפים אל תבזבזו אותם על כלום............

ישן 08-04-2006, 02:31
  o.m.t o.m.t אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.08.05
אתה יודע לקרוא?
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ROKER :) שמתחילה ב "לא!!!!!!!!1 טעות"

איפה בדיוק כתבתי שקורס חובשים הוא לא קורס איכותי?
אני רק אומר שכשהייתי במיונים לקצונה ייעודית של חיל הרפואה שזה מסלול של טירונות 03 ואחריו קורס חובשים (כשכתבתי להידפק בגדודים הכוונה היא שזה פחות טוב מאשר להדריך). הטובים להדרכה השאר לגדודים.
הקושי בלהיות מצטיין ולצאת חובש מדריך הוא לא החומר הנלמד, אלא היכולת שלך להראות מנהיגות, תפקוד במצבים שונה וכו'. מעטים מאוד מצליחים להצטיין בגלל שלהרבה מהם אין את התכונות האלה.
התחלת כבר את הטירונות?

נ.ב - גם מי שלא התגייס ב5.4 מן הסתם יכול לענות לי על השאלה הנ"ל כי אני לא היחיד שהתגייס עד עכשיו לכלל צה"לי......

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:41

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר