איך להעלים את ה- Operator Logo בסלקום במכשיר הנוקיה 6100 ובמוטורולה L2 .
אני לא רוצה שיופיע לי CELLCOM על המסך.
אני יודע שהפעולה המקבילה באורנג' היא שלחת הודעה "nicon" ורווח למספר 999
אבל מה זה בסלקום???
תודה מראש
טל 126 פרסם את זה מיליון פעם.... תלחץ על ''תפריט''ואז תקיש שם את המספרים(אתה לא תראה אותם מתי שאתה תקיש אותם בתפריט)048263*שלב ראשון בשדה Opcode תלחץ 47 ואז-OK בשדה 1 תלחץ 50 ואז-OK בשדה 2 תלחץ 1 ואז-OK בשדה 3 תלחץ 116-ואז-OK בשדה 4 תלחץ 1 ואז-OK בשדה 5 (D) תלחץ 016 ואז-OK למקרה שאתה רוצה לבטל את הפעולה אז בשדה5 (D) תלחץ-000 ואזOK ואז תראה Results F1 : 0 עכשיו תלחץ על "חזור" ותגיע לשלב השני.. שלב שני: בשדה Opcode תלחץ 47 ואז OK בשדה 1 תלחץ 50 ואז "OK" בשדה 2 תלחץ 1 ואז "OK" בשדה 3 תלחץ 75 ואז "OK" בשדה 4 תלחץ 1 ואז "OK" בשדה 5 (D) תלחץ 255 ואז "OK" למקרה שאתה רוצים לבטל את הפעולה אז בשדה 5 (D) תלחץ 191 ואז OK ואז תראו Results F1 : 0 עכשיו תכבה את הטלפון ותדליק מחדש,ואז צריכה להיות לך רק שורה תחתונה בשביל להסיר אותה תצטרך להכנס לאינטרנט והיא תעלם לבד... תנסה אחרי שהיא נעלמת לכבות ולהדליק שוב והכל יסתדר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי danikch שמתחילה ב "איך להעלים את ה- CELLCOM מנוקיה וממוטורולה ???"
אם יש לך קבל יש מלא מדריכים ולמוטורולה יש מדריך גם בלי כבל הוא לc650 ו3801 אולי הוא יעבוד גם לך