לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-04-2006, 19:34
  BLACK MUSTANG BLACK MUSTANG אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.05
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי TheWave1110 שמתחילה ב "הוא מתכוון לאילו שהתגייסו..."

בעיקרון זה הלך ככה... הוא אמר שאם הוא היה יכול הוא היה "זורק " את כולם לשריון ותותחנים ... אבל הכל תלוי ביכולת שנציג הגיבושים.. נכון לגבי אלו שיסיימו ולא יעברו או אלו שיפלו רפואי מסיבה כזאת או אחרת הנתונים מהגיבוש ישתכללו אם כל הנתונים ויובילו אותם לאחד מהיעדים הבאים... גולני ( רוב המסיימים שסימנו במקום הראשון בדירוג..) ורעיון לגדס"ר ואגוז של גולני.. גבעתי אותה פרוצדורה .. נח"ל , תותחנים שריון, מוד"ש.. לגבי צנחנים.. מי שירצה ויעלה את הנושא אצל הקצין מיון הצבא יתחשב בנתונים וישקול אם הוא אכן מתאים ...
ישנה גם אפשרות שלא תקבל את מה שתרצה ותאלץ לבחור בדח"ש לאחת מן החטיבות אבל עדיין תלוי מה היה בגיבוש..
אני למשל נפלתי רפואי לצורך העניין יום לפני סוף הגיבוש ... קיבלתי מהקצין מיון הצעות לסיירת מורן מג"ב( אם אפשרות לא בטוחה לצאת לאחר כמה זמן לימ"ס) ,אגד 900 אבל בגלל שרציתי גולני הייתי חייב לחתום דח"ש כיוון שלא הקצו לי מקום

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-04-2006, 10:08
  TheWave1110 TheWave1110 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל TheWave1110 שלח הודעה דרך AIM אל TheWave1110
אני גם הייתי בהרצאה שBLACK MUSTANG היה בה
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי avi2go שמתחילה ב "שאלה"

ולדעתי הוא לא יכול לדעת את התשובה לשאלה זו, וכמו כן גם אני לא יודע. ההרצאה הזו הייתי מופנית לחיילים בלבד ולא לכל מלש"ב.
אם תשאל אותי מה דעתי, אז אני חושב שזה לא משנה אם התחיילת כבר או לא. בסה"כ לא ממש היינו חיילים, התחיילנו ביום חמישי ה-30 למרץ ויצאנו לגיבוש ביום ראשון לאחר מכן, ככה שאין ממש הבדל בין ה"חיילים" האלו למלש"בים רגילים.
הצעתי לך היא, תנסה לקבוע פגישה עם קצין מיון כמה שיותר מהר ותנדנד לו, ואם קיבלת ציון יחסית גבוה בגיבוש אז אין לדעתי סיבה שהוא לא יתן לך משהו טוב.
בהצלחה!

גל

ישן 17-04-2006, 12:00
  BLACK MUSTANG BLACK MUSTANG אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי avi2go שמתחילה ב "מה אפשר לקבל אם מסיימים גיבוש טייס?"

בדיוק ...
הכל תלוי בך וביכולת שתציג בגיבוש לא חשוב אם התחיילת או לא .. אנחנו נפלנו בטיימינג שונה משאר החיילים ולכן הצבא רצה לעשות בנו שימוש כמה שיותר מהר..
בעיקרון אם תציג יכולת טובה בגיבוש זה ירשם.. ובגיבושי יחטיות יסתכלו עליך בצורה שונה מאדם שלא חווה או סיים גיבוש...
ישנן כל מיני שמועות הנפצות ושאר הסיפורים על אנשים שביצעו את הגיבוש ביכולת מטורפת ולא התקבלו .. אבל בגיבושי יחטיות נתנו להם באמצע הגיבוש את מבוקשם בלי לסיים את הגיבוש עצמו...
אבל אל תסתמך על הרעיון הזה.. בשורה תחתונה .. הכל מתחיל ונגמר בך..

נערך לאחרונה ע"י BLACK MUSTANG בתאריך 17-04-2006 בשעה 12:03.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:27

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר