לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-04-2006, 02:07
  spec spec אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.04.06
מחפש טיפים לאיך לעבור את הגיבוש לדובדבן

אנשים טוב בגלל שאני חדש פה ותוך שנייה קיבלתי כמה תגובות החלטתי לפתוח עוד דיון
שיעזור לי ולעוד אחרים כמוני

אני יתחיל בסיפור שלי שנה שעברה הייתה בכזה חוג או איך שלא תקראו לו לכושר קרבי הייתי איזה 5 חודשים ונהייתי סוס חבל על הזמן חכיתי לקבל זימון ליום סיירות או צוללנים שייטת מטכל משהו ולא קיבלתי כלום לא יודע למה (פרופיל 97 )
ניסיתי לברר קצת וקיבלתי מכתב שאני לא כשיר להתנדבותיות (אז כמובן הפסקתי להתאמן )ומאז עברו 6/7חודשיים בלי לעשות כלום חוץ מלאכול כול יום בחוץ לעשן נרגילה ולעשות שטויות כול היום
פתאום אני מקבל מכתב שהוזמנתי לגיבוש דובדבן סבבה כולי אושר ואושר אבל אני לא יודע מה לעשות כבר שבוע וחצי אני מתאמן בטירוף ואני ימשיך ככה עד הגיבוש הבעיה שקראתי כאן קצת על הגיבוש הזה והוא נראה לי לא מהעולם הזה וירדה לי המוטיבציה קצת בקשר להמשך
גם ככה הגיבוש נוחת לי על בגרות בהבעה אז חשבתי לדחות אותו לכמה שיותר מאוחר בשביל שיהיה לי זמן להתאמן

הקיצר מה שאני רוצה הוא לדעת על כמה טיפים קטנים שאתם חושבים שיעזרו לי לסיים את הגיבוש בהצלחה

קחו בחשבון שאין לי איפה להתאמן אם אלונקה או אם שקי חול איך אני יכול להכין אותי לכאבים בכתף או להרגשה של השק על הראש בגבעות

תודה לכול מי שהגיב
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-04-2006, 02:15
  TheWave1110 TheWave1110 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל TheWave1110 שלח הודעה דרך AIM אל TheWave1110
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי spec שמתחילה ב "מחפש טיפים לאיך לעבור את הגיבוש לדובדבן"

אתה כנראה לא תוכל להכין את עצמך לכאבים של השקי חול ואלונקה... אז אתה תסבול, כמו כולם, ויכאב לך מאוד... אבל זה גיבוש אחי, אתה עדין יכול לעבור כמו גדול למרות הכאבים.... הטיפ הכי טוב הוא גם הכי נדוש: תהיה עצמך, אל תעשה הצגות, ותן את המקסימום... זה באמת הטיפ הכי טוב, כאבים יהיו לך, סבל יהיה לך, ורגעים של מחשבות על פרישה ומחשבות כמו "מה אני בכלל עושה כאן!?" בטח יהיו לך גם, אבל אתה צריך לבוא בראש של "יהיה מה שיהיה, אני לא פורש!".
ובנוסף לכך תוודא שאתה רץ את ה-2000 בלמטה מ-10 דקות אחרת אתה עלול לעוף לפני שהגיבוש מתחיל בכלל.
בהצלחה!

גל

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:04

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר