בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי wizi שמתחילה ב "תגידו.. כמה עולה בערך דיל כזה של טיסה וארוח ליום - יומיים בגמר ליגת אלופות"
אל תתחיל לתכנן כלום בלי כרטיס
נסעתי שנה שעברה כי כבר הזמנתי מראש אבל לא מצאתי כרטיס והתחלתי לחפש חודש לפני ושם חיפשתי עם ספסרים והכל ובסוף סתם ראיתי בטלויזיה והיה לי להיות שם חצי יום ויום חצי בזבזתי על חיפושים
תעשה חשבון האם שווה לך לטוס כשאין לך כרטיס בטוח ביד ואם תמצא אחד כזה זה יהיה במחיר מופקע של מעל 400 יורו (יותר מ2000 שקלים למשחק כדורגל,למרות שזה גמר ליגת האלופות הייתי מוכן לשלם עד 300 שקלים למשחק כזה ולא יותר).
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי האור מציון!! שמתחילה ב "אני מהמר דווקא ויאריאל-ברצלונה"
זה ייראה כמו עוד ניצחון של ברסה 4-0 על קבוצה מסכנה וכמו עוד משחק משעמם של ברסה מהליגה הספרדית זה יהיה גמר ג'יפה.
מי יודע אולי זה יהיה בכלל מילאן ויאריאל!
או ארסנל מילאן בואו לא נקבור את מילאן עדיין!.(זכרו את מקרה ליון מהשלב הקודם עד הדקה ה88 החזיקו מעמד ואז נפרץ הסכר בעיטה של שבה, קופה הודף לקורה ופיפו משלים מהפך!.)