לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-04-2006, 20:40
  תמר בורסוק תמר בורסוק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.04.06
לישראל יש בעיה חברתית
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "בסדר, לא אאמין."

הדיקטטורה חוגגת פראיירים, מה זאת אומרת יש מי שמוכן לשלם, ראית פעם ישראלי שמוכן לשלם, לא. מכריחים אותו לשלם. הכל נעשה פה בכפייה, בזילות, ברמאות. ואין לאזרח בחירה והכל נעשה בכפייה ולכן השירות רע מאוד.
השליטה של עוד חברות ענק על השווקים לא מביאה בשורות חדשות לרווחת הצרכן אלא ההיפך עוד יותר תחרות כלכלית של חברות ענק על מי יכפה את המוצרים שלו בשוק יותר ואין לבשורות כאלו של תחרות שום תועלת אם השירותים מבוססים על כפייה וחוסר אחריות כלפי הצרכן. לישראל יש בעיה חברתית וזה שהשוק מתרברב בחברות חדשות לא משפיע על הצרכן כל עוד השוק לא מעריך את כספו של הצרכן ולא מספק לו מוצרים ושירות שהוא יוכל להנות מכספו. יותר ויותר רואים חברות יחידות משתלטות על השוק ומונעות מהצרכן את המבחר והבחירה, ויותר ויותר נראה שמוכרים לצרכן זבל ממוחזר מפלסטיק באריזה יפה ובמקום מוצרים בעלי אורך חיים הם מוכרים לציבור צעצועים שמרכיבים בסין על חשבון הנפט האיראני.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-04-2006, 21:30
  תמר בורסוק תמר בורסוק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.04.06
מתב היא עסיס של שירות
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי relove שמתחילה ב "אפרופו אני מנוי בהוט כבר יותר מחצי שנה. יש לי 2,000 דקות בחודש חינם"

אני לא אומרת שמתב היא עסיס של שירות טוב אבל לפחות הם באים לקראת הצרכן (גם בענייני תשלום), הבעיה עם מתב היא שוב הכפייה. אני לקוחה ותיקה של מתב (מעל עשר שנים), אבל לעולם לא הסכמתי לשלם בהוראת קבע או בכרטיס אשראי רק בגלל התקוממות נגד הכפייה הזאת. ומאחר שאני משלמת בשובר חודשי, בדיוק, אם לא יותר, מצרכן אחר, מתב מענישה אותי בכך שהיא לא מספקת לי כלום יותר מחבילת הבסיס. זאת דיקטטורה. זאת כפייה. מלבד זאת השירות של מתב הולך ומשתפר אני חייבת לציין שהם יכולים לשלוח לך טכנאי פעמיים שלוש ביום ולהחליף לך את כל הציוד לחדש ממיר ושלטים והכבלים הכל שתהיה מרוצה, אבל לא נותנים לך לראות כלום יותר חוץ מאשר חבילת הבסיס אם אין לך הוראת קבע. אבל חוץ מזה הם מוכנים לפתור לך את כל הבעיות שיש לך בקליטה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:58

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר