לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-04-2006, 19:03
  משתמש זכר Black Mammmba Black Mammmba אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Black Mammmba Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי mistaarev41 שמתחילה ב "אם כבר נמצא מישהו מאוסטרובסקי..."

הסיבה שיוצאים מאוסרו הרבה טייסים. זה בגלל מספר סיבות.

בין היתר זה בעיקר המתימטיקה (מה לעשות יש לנו רמה גבוהה של ציונים בבגרויות) ופיזיקה ועוד מקצועות. גם בגלל ש"מכינים" אותם לקראת הטייס. כלומר אתה לומד במה שתתקל במשך המסלול שלך בטייס.

מנהל בית הספר, חופרי. בזמני. הוא עצמו אל"מ במיל. מפקד טייסת מסקרים. בתקופתו היו הכי הרבה טיייסים בזכותו לתיכון.

עוד דבר שמשפיע הוא כאשר אתה מגיע ואתה אומר כי אתה מאוסטרובסקי, ישר מסתכלים עליך אחרת ( אפקט האימפגליון, איך שלא קוראים לזה) ככה הם יודעים שמי שמולם זה כבר בן אדם איכותי..

השם של התיכון הולך לפני הטייסים בזמן הגיבושים והמבדקים.
גם יש לנו לא מעט תלמידים בסיירות מובחרות (שלדג,699 מטכל וגם שייטת ועוד).

"שאלוהים ירחם על אויבי,כי אני לא ארחם עליהם,,-גנרל ג'ורג' סמית' פטון

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-04-2006, 13:38
  glang glang אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.04
תסלחו לי אבל...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mistaarev41 שמתחילה ב "שאלה מוזרה...."

בולשיט.

הסיבה היחידה היא לחץ חברתי. לא חינוך לערכים ולא אנשים יותר חכמים. אתה לא צריך להיות גאון כדי להיות בטייס או בשייטת, אתה פשוט צריך להיות ממוצע מבחינה שיכלית ובעל מניעים חזקים. בקשר למניעים, אני למדתי על בשרי שלפני הגיוס מאוד קל להגיד שהמניעים שלנו הם אידיאולוגים אבל בסופו של דבר זה הלחץ החברתי מהבית (הכוונה היא לסביבה הביתית) שגורם לנו לבצע את אותם דברים קשים בשירות הצבאי. למשל יש לי שני חברים בצוות ,עוד שניים במחזור שלנו ביחידה ועוד 11 (!) שהתגייסו לשייטת. כולם מאותו מחזור בבית ספר בעמק יזרעאל (ויש עוד הרבה ביחידות אחרות ו"מהוללות"). איך זה הגיוני? שאלתי ונעניתי; מבחינתם, אם אתה ג'ובניק (לא מתכוונים לבעיות פרופיל) אתה אוויר, אם אתה בגדודים אתה חפשן ואם אתה ביחס"ר מותר לדבר איתך. אז אל תגידו שזה קשור לערכים מותנים או כל הנפצה אחרת.
אם זאת אני מודע לעובדה שיש גם את אותם אנשים שנמצאים במקומות האלה מסיבות אידיאולוגיות, אבל אותם לא תמצאו בתוך העדרים של אוסטרובסקי, מכבים-רעות או עמק יזרעאל. אותם תמצאו ברמת גן, בקריית אונו ובראשון לציון. אלה שכל החברים שלהם עושים יומיות בקרייה וכשהם חוזרים הבייתה אחרי 28 יום של מוות בטירונות יחידה הם נחשבים הפראיירים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:49

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר