לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-12-2004, 12:57
  erez20 erez20 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.09.03
שלח הודעה דרך ICQ אל erez20 שלח הודעה דרך MSN אל erez20 שלח הודעה דרך Yahoo אל erez20
מידע כונן קשיח לא אמור להיות חלק מהמשוואה במשחק מחשב
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי NarkomanMarokay שמתחילה ב "יש מצב שהארדיסק מאט את המשחקים???"

מה שקורה במשחקי מחשב זה שהגישה לכונן אמורה להיות רק בטעינת שלב במשחק או פעם ב... (כמה שלבים או כמה חדרים) . ככה זה אמור להיות, המשחק כולו או חלקים נרחבים ממנו עולים לזכרון (הDDR שלך) והתוכנה ניגשת לכונן הקשיח רק כשהגעת למקום חדש שכבר לא קיים בזכרון DDR שלך.
מסקנה: כנראה שהזכרון שלך אזל, יש לך פחות מדיי מקום פנוי בזכרון. מה שאני ממליץ לעשות זה לסגור את כל התוכניות שXP מריץ לפני שאתה מתחיל לשחק (כן גם את אלו שלמטה ליד השעון) ואחרי שסגרת את כל התוכניות תעלה לTASK MANAGER ותבדוק כמה מקום פנוי יש לך בזכרון, אם אתה רואה שבמצב "נקי" המחשב שלך משתמש ביותר מ128 מגה כנראה שיש לך איזושהי בעיה במחשב אולי וירוס שתופס לך מלא מקום אולי הגיע הזמן לפרמט.
רק אם אתה לא מוצא שום בעיה במרחב הזכרון הגיע הזמן לבדוק את הכונן הקשיח (למרות שזה מאוד לא סביר, במקרה של תקלה מהסוג הזה היית נתקל בזמני טעינה ארוכים אך לא בזמן משחק)
בכל מקרה אם כל זה לא עוזר, אולי הגיע הזמן לקנות עוד סטיק של זכרון...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-12-2004, 18:54
  NarkomanMarokay NarkomanMarokay אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.04.04
אז ככה ולתוצאות!!!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי NarkomanMarokay שמתחילה ב "יש מצב שהארדיסק מאט את המשחקים???"

אז ככה בקשר ל ארדיסק הורדתי את התוכנה עשיתי Test ויצא 42 מגה לשניה(ואת האמת היו הרבה תוכנות מורצות באותו זמן מה שבטוח אני אקבל תוצאה יותר טובה בפעם הבאה שאני אעשה ריסט ובקשר לזיכרון אחי יש לי 512 גם אם אני יפעיל תוכנות יהיה לי מעל ל 256 ועליתי על הבעיה פשוט זה היה על הרתולוציה הכי הכי גובה של המשחק זה נקרא שם ultra אז פשוט הורדתי בדרגה אחת את הרזולוציה ועכשיו המשחק רץ כמו טיל באמת אושר גדול המשחק הזה עכשיו!!!

אבל אם אנחנו כבר פה יש לי עוד שתי שאלות קטנות בשביל להעשיר את הידע מה היחס בין המהירות קריאה מהזיכרון לבין הארדיסק (הארדיסק שלי הוא 42 מגה לשניה)

ובאיזה מהירות קריאה המחשב קורא את הזיכרון הוירטואלי???
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:45

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר