לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-04-2006, 10:16
  gholateg gholateg אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.04.06
מיון לשלדג שייטת מטכ"ל וכולה אם המשפחה בחו"ל

ככה, אני חוזר מחו"ל להתגייס, ויש כמה פאקטורים למתי בדיוק אני יחזור.

ההורים והמשפחה שלי ממשיכים להתגורר בחו"ל. אני רוצה לברר אם יש טעם אפילו לנסות יום סיירות, או שמבחינת התחקיר הבטחוני אין מצב שיאשרו לי להתקבל ליחידות האלה. שמעתי כבר כמה תשובות סותרות זו את זו. אם מישהו יכול לברר את זה, מאוד אודה לו, אבל בבקשה תענה רק אם אתה יודע בוודאות או ממידע אישי ולא אם אתה מנחש או מסתמך על שמועות.

שאלה שנייה - אני אמור לעשות את הגיבושון-צנחנים שבאוגוסט. האם כל מועדי הגיבושון (כמה שאני מבין יש 3 בשנה) מאתרים לדובדבן במידה שווה? האמת היא שאין כל סיבה למה שהתשובה תהיה שלילית, אבל אני רק רציתי לברר את זה ליתר ביטחון.

אם אין תשובה אבל אתה יודע לאיפה אני יכול להתקשר או לשאול לברר את זה סופית תודיע בבקשה...

תודה!

נערך לאחרונה ע"י gholateg בתאריך 25-04-2006 בשעה 10:37.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-04-2006, 12:43
  gholateg gholateg אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.04.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי BLACK MUSTANG שמתחילה ב "כן יש לא מעט גרסאות סותרות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי BLACK MUSTANG
כן יש לא מעט גרסאות סותרות אני לא יבלבל אותך אני פשוט יאמר לך שיש לי חבר שעבר גיבוש מטכ"ל והוא עלה מקנדה חודש לפני הגיבוש.. ויש עוד חבר שמשרת במקום חסוי מאוד שאביו לא חי בארץ אלא ברוסיה..
הוא קיבל את הסיווג הביטחוני הגבוהה ביותר..
נראה לך עדיין כשנוי במחלוקת.. אל תוותר על הרעיון.. לצנחנים אתה תוכל להתקבל בלי בעיות אם אתה חושב שזאת הבעיה..

תודה אחי, מידע שימושי.
ברור שצנחנים מבחינת סיווג בטחוני זאת לא בעייה. כנ"ל השאיפה והמטרה שלי זה דווקא דובדבן - בגלל זה אני שואל אם האיתור לו נעשה מכל מועדי גיבוש צנח' בשנה במידה שווה, כי במסגרת הגרעין שלנו אני מתכנן לעשות את זה שבאוגוסט.

זה עוד פן לדבר - אפילו אם הייתי מתקבל למטכ"ל\שייטת\שלד"ג מיום סיירות, הייתי רוצה לנסות להגיע לדובדבן מכל מקום, וכדי לעשות כך צריך לחתום וויתור על מה שהתקבלת אליו (או שאני טועה?) כדי לעשות גיבוש דובדבן ואם לא התקבלת, אתה בגדודים, אין אפשרות לחזור אחורה למסלול הקודם שהתקלת אליו מיום סיירות. במידה שאני לא טועה במה שאני אומר(אם כן תקן), מהפן הזה לא יודע אם יש טעם לעשות יום שדה חוץ מבשביל הפרקטיקה....
אגב אתה יודע מה התאריך של יום סיירות השנה? כי אני מגיע הכי מוקדם רק ב5 ליולי.

(לברר - לשרת בגדודים אהיה מבסוט מאוד, אבל יש גם שאיפות לעבר לצפיות :-) )

נערך לאחרונה ע"י gholateg בתאריך 25-04-2006 בשעה 12:50.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:10

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר