27-04-2006, 19:31
|
 |
אדמין לשעבר
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
כן, ואני גם נשאר ער עד מאוחר - ובכ"ז מסתבר שאני מכיר את הנוהג המשפטי בארה"ב טוב ממך..
אני לא כתבתי ש"זה חוקי", אלא ש"זה לא מביא להרשעה", ובכך מצוי כל ההבדל. החוק אינו הגיון
מוחלט, וכדי להתאימו למציאות, יש מי שמפרשו בהתאם אליה. מצב כזה בארה"ב היה ב90 אחוז מביא
במקרה הטוב להחלטת חבר מושבעים גדול בכלל לא להעמיד לדין, ובמקרה הרע לזיכוי במשפט ע"י חבר
מושבעים...
המשפט היפה על "רשויות שמוסמכות להפעיל כוח", הוא קלישאה יפה, אבל לצפות מאדם שאנשים
שנתפסים כמסוכנים בעיניו עולים על ביתו, שיחכה בסבלנות עד שיבואו להצילו, זה פשוט נלעג...
לא יודע מה גורם לך לחשוב ש"איש לא היה נעצר לו היה מדובר בהתגוששות סבירה" (מושג מופלא,
אגב, ומעורר תמיהות...), אבל הוא מלמד שאתה רואה בהחלט המון טלוויזיה על על המצב באיו"ש,
וכנראה ששכנעו אותך שיש איזושהי הגינות ביחס למתיישבות מצד המערכת הפוליטית (כן, המילה
פוליטית אינה מקרית...).
הפסקה האחרונה שלך היא כמובן סילוף מכוער, והוא מקביל לכך שאני אטען שאתה סבור שכל האלחננים אונסים ערביות בלילה, מרוצצים ראשי ילדי ערבים ביום, ועושים מצות מדמם של "פעילי
שלום". להפיץ שטויות כדי לבסס טיעון, זו דרך עלובה למדי...
אני טענתי, ואני ממשיך לטעון שרוב ה"אחמדים" (כפי שהודו נאורותו קורא להם בציניות מושחזת
כתער...) אינם מחבלים, וגם רובם איכשהו מצליחים לךהעביר ימיהם בלי לחדור לשטח פרטי יהודי,
ואני מוסיף לטעון שרוב ה"יוהאנסים" חיים להם להם ב"יוהאנסלנד" ומצליחים לא להגיע הנה כדי לריב
עם יהודים שמסרבים לפשוט צווארם לשחיטה...
אגב, קבל ח"ח על הזיהוי המושלם שעשית של הפולש שחדר לשטח הפרטי כ"עבריין רכוש". עם כאלה חושים בלשיים, באמת שלך קל מאוד להבחין מתי מדובר ב"פולש לייט", ומתי מדובר ברוצח
פוטנציאלי שבא לפגע. למרבה הצער, רובנו לא חוננו בחושים כה מחודדים, ונוטים להניח, על סמך
ניסיון העבר הנוראי, שכשערבי חודר להתיישבות יהודית באיו"ש, זה עלול להוביל לאסון (וכן, רצח
מתיישבים הוא אסון, לפחות בעיניהם-שלהם, לא-נאורים ככל שיהיו...) - ומסיבה זו, אין להם שום סיבה
בעולם להיות מאופקים באופן שעלול להביא למותם.
אגב, גם ענבל עמרם ז"ל נתקלה בערבי ש"בסה"כ היה עבריין רכוש"...
|