לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-04-2006, 12:28
צלמית המשתמש של ichpatli
  ichpatli ichpatli אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
חגי עמיר נידון לשנת מאסר נוספת בפועל

"בית משפט השלום בנתניה גזר (יום ה', 27.4.06) על חגי עמיר, אחיו של יגאל עמיר, רוצח ראש הממשלה יצחק רבין, שנת מאסר בפועל, בעקבות איומים שהשמיע כלפי אריאל שרון.

חגי עמיר הורשע בבית המשפט בחודש ינואר השנה בעבירה של איומים, בעקבות תלונה של סוהרים בבית הכלא אשמורת בו הוא כלוא. מנהלי הכלא טענו, כי עמיר ביקש מסוהרים לחייג עבורו להוריו כדי לדבר איתם. הסוהרים עשו זאת ולדבריהם אמרו לעמיר שלא היה מענה. בתגובה, טענו הסוהרים, עמיר פנה אליהם ואמר להם, ככל הנראה עקב חשדו שהסוהרים לא חייגו: "מה? אתם מפחדים שאני ארצח או אחסל את שרון? אני יכול להרים שיחת טלפון ולדאוג שיחסלו ויפוצצו את שרון".

עמיר טען בחקירתו, כי דבריו "נאמרו בצחוק ובתגובה להתרגשות שאחזה בו כשחייגו למספרי הטלפון ולא היה מענה". הוא הוסיף, כי לא אמר ממש שירצח את שרון, והסוהרים לא הבינו אותו והם נוקמים בו בשל דיעותיו ובשל העובדה שהגיש בעבר תלונה למחלקה לחקירת סוהרים כנגד אחד הסוהרים ששמו מופיע כעד תביעה בתיק.

חגי עמיר מרצה 16 שנות מאסר בגין קשירת קשר לביצוע רצח ראש הממשלה יצחק רבין."

נוצר ביום: 27/04/2006 | עודכן ביום: 27/04/2006 11:58:28 רשימות נוספות: ענבל אביב
NFC

-------------------------------

מערכת המשפט - תביעה (פרקליטות) ושופטים נראים יותר ויותר כבדיחה עצובה. אם המתואר בכתבה מדוייק, הרי ש"המידתיות" הידועה של המערכת, מצליחה כל פעם להעפיל לשיאים חדשים.

"טוב קצר וקולע מארוך וצולע" - (ש.ר.)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-04-2006, 15:44
צלמית המשתמש של ichpatli
  ichpatli ichpatli אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
מקרה פרטי או דוגמה לגישה מערכתית?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ichpatli שמתחילה ב "חגי עמיר נידון לשנת מאסר נוספת בפועל"

ככל שאני מנסה לשכנע עצמי שכל התאוריות הקונספירטיביות באות מאנשים הזויים ובלתי רציניים, מתרבים הסימנים והמאפיינים שגורמים לי לחשוב שלגישה הקונספירטיבית יש במה להאחז.
השילוב המדאיג של ממסד בטחוני חשאי, מגובה בפרקליטות(/תביעה כללית) מסייעת ומחפה ושופטים מוטים ובלתי ראוים ובצירוף תקשורת חסרת אמינות, שרבים מהבולטים שבה מתפקדים בפועל כמדבררים ויחצנים - כל אלו גורמים לי להסיק שאין מדובר כאן ב"יד נעלמה" או מקריות שמשפיעים ומכתיבים במרבית הנושאים החשובים.
אני מאד מקווה שהחשדות שאני מעלה מופרכים., אך חוסר הפרופורציה במיקוד ובהתייחסות, התנהגות שנראית כבלתי רציונלית, של תקשורתנים מובילים, רק מחזקים אצלי את החשד שיש כאן מערכת מתוחכמת שבשיטות של איום ותגמול, שכר ועונש, מצליחה להכתיב כאן את סדר היום.

"טוב קצר וקולע מארוך וצולע" - (ש.ר.)

ישן 28-04-2006, 15:54
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
אתה עירבוב של דמגוגיה וקונספירציה, שבארי היה יכול
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ichpatli שמתחילה ב "מקרה פרטי או דוגמה לגישה מערכתית?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ichpatli
ככל שאני מנסה לשכנע עצמי שכל התאוריות הקונספירטיביות באות מאנשים הזויים ובלתי רציניים, מתרבים הסימנים והמאפיינים שגורמים לי לחשוב שלגישה הקונספירטיבית יש במה להאחז.
השילוב המדאיג של ממסד בטחוני חשאי, מגובה בפרקליטות(/תביעה כללית) מסייעת ומחפה ושופטים מוטים ובלתי ראוים ובצירוף תקשורת חסרת אמינות, שרבים מהבולטים שבה מתפקדים בפועל כמדבררים ויחצנים - כל אלו גורמים לי להסיק שאין מדובר כאן ב"יד נעלמה" או מקריות שמשפיעים ומכתיבים במרבית הנושאים החשובים.
אני מאד מקווה שהחשדות שאני מעלה מופרכים., אך חוסר הפרופורציה במיקוד ובהתייחסות, התנהגות שנראית כבלתי רציונלית, של תקשורתנים מובילים, רק מחזקים אצלי את החשד שיש כאן מערכת מתוחכמת שבשיטות של איום ותגמול, שכר ועונש, מצליחה להכתיב כאן את סדר היום.

רק להתגאות בה...כולם יודעים היום את זהות הרוצח וזהות אלה שסייעו לו ודינם אחד - ריקבון בכלא לעד..

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:57

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר