
30-04-2006, 12:52
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.10.02
הודעות: 751
|
|
|
השתן (כמעט) עלה לו לראש
השתן (כמעט) עלה לו לראששוטר תנועה שעצר אמש להטיל את מימיו גילה כי הוא משקה 4 שיחי מריחואנה. לשתילים שלום
טל ימין-וולבוביץ'
לפעמים שווה לעצור בצד להתרעננות: שוטר משטרת התנועה שעצר בכביש 4 כדי להטיל את מימיו גילה כי הוא "משקה" לא פחות מארבעה שיחי מריחואנה, בגובה של מטר וחצי כל אחד. השוטר המופתע לא התבלבל מהריח וזימן למקום כוח נוסף שעקר את הצמחים מהקרקע.
תחילתה של הפרשייה אתמול בלילה. דורי שמש, שוטר משטרת התנועה הארצית בתל אביב, היה במהלך פעילות אכיפה באזור צומת מורשה לכיוון דרום, כאשר הוא חש צורך לעצור את רכבו ולהטיל את מימיו. כאשר צעד לכיוון השיחים הוא הבחין בארבעה שתילי מריחואנה, בגובה של מטר וחצי.
שמש, ששירת בעברו במחלק סמים בימ"ר תל אביב, זיהה מיד כי לא מדובר בצמחים תמימים. לדברי פקד שלי שאול, מפקד משטרת התנועה בתל אביב, העובדה שמדובר בשוטר ותיק שמכיר את נושא הסמים מקרוב, הובילה לזיהויים המהיר של השתילים, שנעקרו בהמשך על ידי שוטרים שהוזעקו למקום.
מפקד היחידה המרכזית של משטרת התנועה, סגן ניצב אפרים ארליך, אמר ל-NRG מעריב כי מדובר בשוטר עם חושים מיוחדים. ארליך סיפר כי לפני 15 שנה הבחין שמש בשני אנשים חשודים שיוצאים מצריף, רץ אחריהם ובצריף נמצאו מאוחר יותר עשרות קילוגרמים של מריחואנה.
|