לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-05-2006, 21:18
  Extremo Extremo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי עומר 18 שמתחילה ב "צנחנים"

אוקיי,קודם כל,תוציאו את הקטע של ה"כושר טוב" הזה מהראש.הם באים בהנחה שלאף אחד אין כושר לגיבוש והם מחפשים את אלו שמשקיעים,שאינם סוציומטים וקצת עם שכל.
לגבי הקב"א,אין לזה כמעט השפעה.
בראיון,בדוק,אפשר גם ליפול.אתה יכול להפציץ בגיבוש אבל ליפול בראיון בקלות אז אל תזלזלו בראיון כלל...
בכלליות,אם מישהו רוצה צנחנים,אז הוא צריך לרצות את זה מאד ולהראות שהוא רוצה את זה ספציפית בגיבוש ולכן אין סיבה שלא יתקבל...
לגבי היציאות בטירונות,זה משתנה כל מחזור ומחזור.המחזור שלי(מרץ 6),עושה פשוט שכונה.סגרנו עד עכשיו רק שבת אחת ואנחנו יוצאים כמעט כל שבוע וחג...
ואם אתם לא יודעים לאיזה גדוד ללכת,אז אני ממליץ בחום את 101.כמובן שאל תוותרו על הגיבוש יחטיות,אבל במקרה שלא התקבלתם או פשרתם בגיבוש,אז תבחרו את 101 ולא תתחרטו...

מקווה שעזרתי
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-05-2006, 22:51
  the-master1 the-master1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.05.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי עומר 18 שמתחילה ב "צנחנים"

אני גם מרץ 6 (כולי צעיר) ולא צריך שום כושר אלא רק כוח רצון אני יכול להעיד מבפנים שיש הרבה אנשים שהרף כושר שלהם מאוד נמוך...

לגבי היציאות עקב החסכון של צה"ל הוא משחחר שבתות אני כל הטירונות אמור להישאר 3 שבתות. שבת ראשונה נשארתי ואחרי זה יצאתי שלשוש השבת הקרובה אני נשאר ושבוע הבא אני יוצא חמשוש מה שאומר מיום חמישי לחמישי ועוד שבת אחת באמצע הקורס צניחה.........ממש טוחנים יציאות.
בכל אופן אני ממליץ בחום לכולם גדוד 890(כל אחד מציע איפה שהוא נמצא אבל את האמת הכל אותו דבר ותלוי איזה מפקדים קיבלת) וגם אם לא התקבלתם יש את שאר יחידות החי"ר גולני גבעתי שעושים עבודה טובה ואני אישית הייתי הולך אליהם במידה ולא הייתי מתקבל.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:38

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר