התקנת ווינדוס עם שני הארד דיסקים משפיעה על עליית ווינדוס?
התקנתי קודם ווינדוס אקס פי פרו על ההארד דיסק החדש שקניתי, וחיברתי אותו כסלייב וכמאסטר את ההארד דיסק הקודם. כשניתקתי את ההארד דיסק הישן הווינדוס לא עלה, וכששניהם מחוברים זה כן...
איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Radio Guy שמתחילה ב "התקנת ווינדוס עם שני הארד דיסקים משפיעה על עליית ווינדוס?"
עכשיו הבנתי מה הבעיה.. הוא לא מעלה את הווינדוס, אבל אם הדיסק של הווינדוס בפנים ואני מחכה כמה שניות שהוא שואל אם לעלות מהסידי או לא, הוא מצליח להעלות את הווינדוס מההארד דיסק
התקנתי עכשיו, כשהוא מאסטר, ועדיין זה עושה את הבעיה שאם הסידי של ווינדוס לא בפנים ואין לו את הכמה שניות האלה של המתנה, הוא לא עולה.. וזה הארד דיסק חדש ככה שלא אמור להיות בו משהו דפוק...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Radio Guy שמתחילה ב "התקנת ווינדוס עם שני הארד דיסקים משפיעה על עליית ווינדוס?"
לא משנה מה תעשה, תמיד windows יכתוב כמה קבצי system לכונן C. לכן זה עלה עם הדיסק התקנה, כי הוא לקח את מה שחסר לו משם. ולכן גם זה עבר כשהדיסק השני היה מחובר, אני מניח או שהוא כתב אותם לשם בהתקנה, או שהיה שם windows מותקן גם.
תנתק את הדיסק הישן.
תגדיר את הדיסק החדש מאסטר (כבר עשית).
בשלב ההתקנה תגדיר לו למחוק את כל המחיצות הקיימות, ותיצור מחיצה\צות חדשות.
תפרמט.
תתקין.
במצב שהיה מתקין את קבצי המערכת על C היה נוצר לו DUAL BOOT
הבעיה כאן שהוא לא התקין אותם על C אלה על הHD החדש ואז אין לו DUAL BOOT
ומחיצת הACTIVE שאותה מחפש הוינדווס עברה לדיסק החדש. http://support.microsoft.com/?kbid=228004
RADIO
או שתתקין מתוך המערכת הישנה על הHD החדש ואז יהיה לך DUAL BOOT
או שתשתמש בBOOTMAGIC שיעביר את הACTIVE לHD שאתה רוצה שיעלה.