לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-05-2006, 10:39
צלמית המשתמש של MCGP
  MCGP MCGP אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.06.05
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "80 מ' אמור לעבוד בקו אווירי... נקי..."

תעמין לי קווי מתח משפעים יותר על תדרים מאשר על חוטים כי חוטי החשמל של החומרה, בימינו לא רק שעטופים בשכבת פלסטיק בפלסטיק אלה בעוד שכת ניילון שדבוקה לאלומיניום (בצורת שפורפרת) שבתוכה (לפעמים) יש חוטים מלופפים (בצורת שפורפרת) - וכל זה משמש להערקה ולחוזק החוט ובתוך כל זה נמצאים החוטים עצמם שמכוסים בפלסטיק ...
אז להקרע או לעבד איכות, אני לא חושב כי זה לא כמו חוטי האוזניות הזולות שיש בהם רק מאטפת פלסטיק וסיבי חוטים דקים של אדום (ימין) כחול (שמאל) ירוק (מיקרופון) וצהוב (הערקה) שכל סיב בנפרד מכוסה בפלסתיק, שזו לדעתי הסיבה שהם מתקלקלים מהר וגם באיכות גרוע וגם אם החוט נקרע לא ניתן לתקן זאת ...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-05-2006, 01:00
צלמית המשתמש של venom83
  venom83 venom83 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.04.06
לינוקס תודה לכולם.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי venom83 שמתחילה ב "חיבור point2point בין 2 מחשבים"

האמת, אני ממש שמח שקיבלתי כ"כ הרבה תגובות, למרות שהן לא מעודדות במיוחד
אני כבר חשבתי לי בכיוונים אחרים קצת: קראתי כמה מאמרים על אנטנות כיווניות תוצרת בית. הרעיון חמוד, למרות שאני בספק שניתן יהיה ליישם אותו.
א. לנתב שלי אין יציאה לאנטנה חיצונית.
ב. נגיד שאני מחליף נתב/קונה כ. רשת אלחוטי במיוחד לעסק הזה עם חיבור אנטנה חיצונית. אני עדיין תקוע עם 2 בעיות: האורך של הכבל לאנטנה (קצר מדי - אני יכול למקם את הנתב 20 ס"מ מהחלון) והעובדה שאין לי איך להעריך את הכבל. אם אני חותך אותו, אני גורם לניחות דרסטי. אם אני משיג אחד מוכן (ע"י הזמנה מיוחדת מארה"ב קרוב לוודאי - לא!!!), אז האורך שלו גם הוא יגרום לניחות גבוה.
ג. האנטנה אמורה להיות בעלת התנגדות 50 אום. אם אני חורג מערך זה מעלה או מטה, אני עלול לשרוף את ההתקן אליו האנטנה תחובר. אני לא מהנדס אלקטרוניקה אבל יש לי קצת רקע... קיצור, זה לא ריאלי גם כן.
שימוש בתשתית מוכנה לא אפשרי, אלא אם כן אני איכשהו אפרוץ לארונות של בזק ואני לא אעשה את זה. וכן - אלו שני בניינים שונים.

האפשרות האחרונה היא באמת למשוך כבל ישיר. זה קצת הזוי אבל אפשרי. הכבל עצמו יעלה די יקר, אבל נראה כמה חבר שלי מוכן לשלם

שוב, תודה לכולם!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:26

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר