האם קיים שדה ב- mysql שניתן להכניס כמות עצומה של נתונים.
שלום לכולם.
יש לי שדה מסוג LONGTEXT ואני יכול להכניס לתוכו כ- 750 תווים של טקסט.
האם קיים שדה ב- MYSQL שניתן להכניס בו כמות גדולה יותר
למשל - 2000 תווים או אפילו אין סוף של נתונים.
בתודה מראש.
A TEXT column with a maximum length of 4,294,967,295 or 4GB (232 – 1) characters. The maximum effective (permitted) length of LONGTEXT columns depends on the configured maximum packet size in the client/server protocol and available memory.
תשים לב במיוחד לחלק הזה:
קוד:
maximum length of 4,294,967,295 or 4GB (232 – 1) characters
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "בנוסף למה שנאמר מעלי, אם אתה מכניס מידע שהוא לא בהכרח טקסט, תשתמש ב BLOB"
כן הבנתי את מה שהוא כתב, אבל אני עדיין לא מצליח לרשום יותר מ- 750 אותיות או תווים (כולל רווח).
ראיתי במקרה באתר http://www.datebar.co.il שם כשאתה מבצע הרשמה, ניתן לרשום בשדה כלשהו עד מקסימום 2000 תווים (אלפיים) של טקסט, שזה עצום.
השאלה שלי איזה שדה מסוגל להכיל כמות כזאתף ואני מדבר על טקסט, ולא על משהו אחר.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי מלאך1 שמתחילה ב "כן הבנתי את מה שהוא כתב, אבל..."
LONGTEXT בהחלט מסוגל (גם MEDIUMTEXT)
אבל עכשיו שאני חושב על זה, נדמה לי שאני יודע מה הבעייה שלך.
יתכן שהמידע שאתה מכניס מגיע מטופס שהמשתמש ממלא, ואתה משתמש ב GET במקום ב POST בתור שיטת שליחת הטופס? הסיבה שאני שואל היא שהגודל של בקשת GET מוגבל בערך בתחום הזה...
לסיכום, למי שלא רוצה לקרוא יותר מדי אנגלית טכנית: אין מגבלה עקרונית, מבחינת הפרוטוקול, לאורך של בקשת GET, אבל הבקשה חייבת להיות מוגבלת בגודל מסויים (כמו כל דבר בתכנות) כדי שאי אפשר יהיה להפיל את השרת על ידי הזנתו בבבל"ת מתמשך. אז כל אימפלמנטציה רשאית לעשות כרצונה, והפרוטוקול אומר: השרת אמור לקבל GET עד לאורך של הטפסים הממומשים באתר ששולחים בפורמט GET. (כאשר האחריות להתאמה היא על בעל האתר, ולא על יוצרי השרת). כמובן שאת השרת המשתמש הרבה פעמים לא יכול להתאים, אבל גם אין סיבה שיתאים. אין שום סיבה ל GET URL כל כך ארוך - הרבה מידע צריך לשלוח ב POST.