לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-05-2006, 13:58
  המציק המציק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.04.02
לא מתאים לך
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "התחושה שלי שחבורת הפושעים הזאת הם לא בני עדות המזרח"

בדרך כלל התגובות שלך הרבה יותר אינטליגנטיות.
אתה פוגע ומעליב ציבור שאין לו יד ורגל במעשה הנפשע הזה.
בוא אספר לך סיפור יפה מהמדרש.

נערה בה והתלוננה לפני שופט שנאנסה.
שאל השופט כיצד ?
אמרה את מה שאמרה.
אמר לה השופט - תביאי חוט ומחט ותחזרי אלי ואז אגזור דינך.
הביה חוט ומחט - אמר לה השופט את תחזיקי את החוט ואני את המחט - את תנסי להחדיר את החוט לקוף המחט.
עשתה כך והוא כל פעם הזיז את המחט והיא החטיאה.

אמר לה את רואה כיצד אי אפשר לבצע דבר בלי הסכמת השניים.

מוסר השכל - אין עשן בלי אש.

לנסות להציל משהו מכבודה הוא נסיון חשוב , אבל יש לבדק את כל הנסיבות.

לבוא ולהאשים סתם ככה באופן קנטרני , לא מתאים לנו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-05-2006, 22:29
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
דוגמא לא אינטליגנטית בעליל...
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי המציק שמתחילה ב "לא מתאים לך"

ראשית, נתחיל מהסייפא האבסורדית שאין כזה דבר אונס (שהרי אי אפשר להפחיד מישהו עד מוות
כך שייכנע לרצון הכופה - זה ממש משהו מעולם המד"ב...). שטות גמורה שחבל להרחיב עליה את
הדיבור, ולבזבז שטח מסך עליה. נקווה שלעולם לא תצטרך להכיר מקרוב מקרה שיוכיח לך שאונס
הינו מציאות איומה שמתרחשת.
מקרה שבו קטינה מקיימת יחסים עם 28 איש, ובהם מקרים של 8 בעת ובעונה אחת, אינו יכול
להיחשב למשהו מלבד אונס, שכן הטמטום לחשוב שמישהי נורמאלית תרצה בכזה דבר, הוא סהרורי.
העובדה שמאז היא בטיפול נפשי אינטנסיבי, מלמדת על מה שהיא עברה. זה שלא הייתה כפייה
פיזית, לא מבטל את הסיכוי המאוד סביר, שהייתה כפייה חברתית. מספיק שרמזו לה ש"יספרו
לכולם אם לא תיתן", וכבר זה אונס.

התופעה המדהימה של הגנה על חבורת חלאות, שאפילו אם לא הרימו עליה אצבע, ראויים לבעיטה
חזקה לכיוון הכלא, היא תופעה מדהימה ומגעילה כאחד. אדם נורמטיבי לא רואה בחורה צעירה
שהולכת עם 8 אנשים ומניח שהכל תקין. אדם נורמלי מפעיל שיקול דעת, ומבין שמשהו לא בסדר
איתה. כאן החרמנות עלתה על כל שיקול אנושי אחר, ועל כן החבורה הזו צריכה לשבת, גם אם חלקם באמת האמינו שהיא בת 16 (איזה תירוץ מבחיל - אם היא בת 16, אז טבעי שתלך עם 8
במקביל...).

בקיצור, מה שכתבת למדינאי על תגובתו הבאמת-לא-אינטליגנטית, יפה ונכון גם לגבי תגובותיך
באשכול זה. יש מקרים שבהם אנשים לא ראויים להגנה נלהבת כ"כ ואווילית כ"כ (קוף של מחט,
כמשל לאי-סבירות לקיום אונס - לא ייאמן...).
ישן 08-05-2006, 00:47
  המציק המציק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.04.02
יש לי הרושם שאתה טופל עלי האשמת שוא
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי המציק שמתחילה ב "יש לי הרושם שאתה טופל עלי האשמת שוא"

אני בהחלט חושב שמדובר במעשה מחריד בכל אמות קנה המידה המוסריות והצהליות כאחד.
הבה נחשוב לרגע בהגיון.
צריך יהיה להוכיח כי המדובר במעשי מין בכפייה ואני נזהר במיוחד מהשימוש במילה אונס , כיוון שיהיה צורך להוכיח האם מדובר באונס , או ביחסי מין בכפייה.
אני מניח שברורה גם לך מה הכוונה.
אני יכול לתאר לעצמי תרחיש שהמדור בנערה שהתנהגה בקלות דעת, לפחות במקרה הראשון , כאשר בדתה את גילה.
כיצד דבר כזה מתגלגל לפרשייה של הפיכתה לשפחת מין של קבוצה כה גדולה ?
מישהו יצטרך לתת את ההסבר לכך בבסיס הזה.
כבר היו מקרים בהם , הראשון " מוכר" את חברתו לאחרים (לאו דווקא בהימורים) , אלא רק לספר לחבריה על "אחת שנותנת".
הרמתי גבה והבאתי את אותו מדרש , משום שלא ברור לי כיצד פרשייה כזו מתגלגל , זמן כה רב ואין פוצה פה.
אז אנא , אל תאשים אותי בכך שאני מאשים את אותה נערה מסכנה, אני פשוט לא מקבל את זה שפרשייה כזו יכולה להתנהל מתחת לאפם של הורים , מכרים, חברים וכו'.
ימים יגידו.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:13

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר