רוצה לדחות גיוס וגיבוש איך ?עזרה ? בגלל בגרויות אני לא משתמט אני רוצה קרבי
אנירוצה לדחות את הגיוס ואת הגיבוש במחזור אחד כי הגיבוש נופל לי על בגרויות ומגנים
שלחתי לצבא מכתב שעקב לימודי ומבחני אני רוצה לדחות והם שלחו לי תשובה שלילית מה עושים אני חייב לדחות את זה איכשהוא תודה לכולם דרך אגב זה גיבוש דובדבן/צנחנים
נערך לאחרונה ע"י spec בתאריך 09-05-2006 בשעה 15:59.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי spec שמתחילה ב "רוצה לדחות גיוס וגיבוש איך ?עזרה ? בגלל בגרויות אני לא משתמט אני רוצה קרבי"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי spec
אנירוצה לדחות את הגיוס ואת הגיבוש במחזור אחד כי הגיבוש נופל לי על בגרויות ומגנים
שלחתי לצבא מכתב שעקב לימודי ומבחני אני רוצה לדחות והם שלחו לי תשובה שלילית מה עושים אני חייב לדחות את זה איכשהוא תודה לכולם דרך אגב זה גיבוש דובדבן/צנחנים
פנה למדור סיירות - 035699088
תספר להם את המקרה, תתעקש. כדאי שיהיה לך אישור מהמנהלת של בית ספר שאכן הגיבוש עולה על המבחנים האלו. לא אמורים לעשות לך יותר מדי בעיות. בדרך כלל הם מבינים שזה נושא בעייתי ושצריך לטפל בו בהתאם.
תחשוב שניה בתור פקידה במדור סיירות.
מצלצל אליך מלש"ב מגעיל שרוצה לדחות גיבוש בגלל מתכונת. אתה ישר תאמר לו שיסתדר עם בית-ספר, נכון?
אבל אם אתה מקבל פקס, עם מכתב רשמי מהבית-ספר שבו המלש"ב לומד, עם בקשה של המנהל הפדגוגי לשנות את מועד הזימון של המלש"ב בגלל בחינה במקצוע מסויים, שאי-אפשר לשנות את מועדה, ייתחשבו בזה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי spec שמתחילה ב "רוצה לדחות גיוס וגיבוש איך ?עזרה ? בגלל בגרויות אני לא משתמט אני רוצה קרבי"
אם זה מתכונת ואתה יכול להזיז אותה אז לך על זה
אם זה בגרות אז לא תיהיה בעיה שיזיזו לך את הגיבוש
לי באפריל נפל גיבוש שייטת על בגרות בע"פ באנגלית
הצלחתי להזיז את הבגרות בלי בעיות