לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-03-2005, 23:25
  SSOTL SSOTL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי suspect שמתחילה ב "שאלה חשובה + בנוגע לשירות קרבי"

*שייטת 13.
*לסיירת מטכ"ל יש הגבלה של עד ל(1.25 ללא צילינדר) אבל אל תתפוס אותי במילה, אם אתה רוצה לדעת במדיוק, פנה למדור סיירות.
*לקורס חובלים גם יש הגבלה אבל עד מספר מאוד גבוה (אני מכיר בנ'אדם שהמספר שלו 6 אז הוא לא יכול חובלים).
*669 אני חושב, יש כל מיני דיבורים על זה שהמספרים 66 בשם היחידה הם בגלל שהראיה של האנשים שם אמורה להיות 66.
*טיס גם יש הגבלה, עד 1.75 בדוק!

חוץ מהיחידות האלה אתה יכול להתקבל עם משקפיים לכל יחידה (אני חושב) אם למישהו יש מה לתקן, או להוסיף אז בכיף!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-03-2005, 14:27
  Elron_t Elron_t אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.03.05
תיקונים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי suspect שמתחילה ב "שאלה חשובה + בנוגע לשירות קרבי"

כמה תיקונים-
לטיס מקבלים כיום עד למספר 2 בדיוק, לכל מגמות צוות אוויר, כלומר- גם טייסי קרב, טייסי מסוקים, וכמובן מכוננים ונווטים.

לסיירת מטכ"ל ניתן להגיע עד ל-1.75 או 1.5, אני אחזור אליכם מחר עם תשובה מדוייקת.
ולשייטת כמובן שצריך ראייה מושלמת משום שסוג הפעילות, כמו גם הצלילות העמוקות וכו', מחייבים שהלוחם יהיה בעל כושר ראייה 6 על 6, כדי שיוכל לתפקד. איך אתה מצפה מלוחם שיצלול צלילות יותר עמוקות מצלילות במים רדודים עם משקפיים? שלא נדבר על הצורך לעלות מהמים וללחום?

אגב, בחובלים ההגבלה היא עד להורדת פרופיל על סעיף משקפיים, כלומר עד 4 נידמה לי. חובלים גם עוברים קורס הסמכה של צוללן מים רדודים ולכן אין עם זה יותר מדיי בעייה.

סיירות ופלס"רים מקבלים גם עם משקפיים, אני לא בטוח אם יש הגבלה או לא.
ובקשר לשלדג- אני אחזור עם תשובה גם כן מחר.

בהצלחה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:01

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר