לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-05-2006, 10:39
  עמיחי עמיחי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.01.02
לדעתי אתה מנסה להלביש טעם אישי אבל כשמדברים על מלחמה
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "נו, אני רואה שגם אתה משתמש בפסיכולוגיה, יפה."

בשחיתות ישתוק המושחת הזה תומך הפשע והשחיתות בשרות ניקמת משפחת נמרודי.
מתי ראית ממנו מילת ביקורת על פושעים? הביקורת שלו על משרתי ציבור נובעת מאינטרסים של אדוניו
בייניש וארבל גרמו לאדוניו לראות את בתי הכלא מבפנים ומספר פעמים,ועד כה כל מה שזיבל עליהן התברר כשקרים מעופפים .
בברנזה העיתונאית עונים שהאיש אינו בריא בנפשו ולא מתעסקים עם אנשים חולים.
אולמרט מושחת ועוד איזה מושחת רק קצת פחות מאריאל שרון ומצידי חבל מאד שלא הורשע כאשר ארבל העמידה אותו לדין והשופט מודריק זיכה אותו בשעה ששמונה מחבריו למעשים הורשעו.
זה אותו מודריק שקיבל כרטיסי חינם מההתאחדות לספורט משום שהוא שפט בבית הדין של ההתאחדות משפטים משמעתיים.
כאשר אני בוחן את ערימת השטויות ששפך אתמול אינני מוצא את החוט הקושר את העלילה אולמרט קנה בסיכון לא קטן סיכוי במחיר יותר מסביר,מנסיון אישי בדקתי מחירים לפני שנתיים בטלביה שם נבנה בית מגורים מפואר שם דרשו 5000 $ למטר בשלב של לפני נקיון כלומר חודש לכניסה והבית נמצא במקום היוקרתי ביותר בטלביה.
זה שמישהו שילם אולי הרי אין שום הוכחה של יואב יצחק בדבר זה שקנה ב-6000$ מקדמא דנא נאמר שהפריירים לא מתים הם רק מתחלפים.
לא מצויין מתי קנה מי קנה באיזה תנאים קנה גם לא על זה שקנה ב4500 $ שמע תחקיר עושים אחרת זה לא תחקיר זה אוסף של נתונים שמגמתם להכפיש.
יואב יצחק הוא עט להשכיר כולל מקרה ויצמן אין לדהגנרט הזה יכולת לבצע עבודה רצינית.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-05-2006, 05:08
  אליהו ר אליהו ר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.05.06
ערוץ 10 שידר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "לא, אני לא שופרו של יואב יצחק ובכל זאת."

לא יודע לגבי הערוצים האחרים (לא יפליא אותי אם לא שידרו), אבל ערוץ 10 הכין כתבה על מסיבת העתונאים. אמנם לא דומה בכלום למה שהיו עושים אם עתונאי רציני וחסר פניות, למשל מהארץ או מידיעות אחרונות, היה אחראי לעניין - אבל בכל זאת ראו שאי אפשר להתעלם (להזכירכם, יואב יצחק אראי לפרישתו של נשיא מתפקידו. רק עוד עתונאי אחד בישראל יכול להתגאות בהישג כזה והוא דווקא חברו הטוב של אולמרט).

מנסים להתעלם, מנסים לאתרג - אבל יואב יצחק הוא, ברשתוכם, תימני עקשן כמו קיר, הוא ימשיך עד שלא תהיה ברירה אלא לחקור (אגב, המבקר כבר חוקר די במרץ). שימו לב שהוא לא משתמש במילה "לכאורה" ביחס לאולמרט, ולא אומר שזה "חשד", אלא מודיע במפורש שהאיש קיבל שוחד. הסיבה פשוטה: כמשפטן, הוא מעריך שיש לו חומר ברזל בעניין (לדעתי הוא לא חשף הכל - הטקטיקה שלו היא לזרוק פצצה, לנוח כמה שבועות, ולמנף את העניין שוב, עם פצצה נוספת) ואם אולמרט יתבע אותו תביעת דיבה - מעניין מאוד למה הוא לא עושה את זה, כשהיה ראש העיר ירושלים תבע על ימין ועל שמאל וגם זכה - לא רק שהוא ינצח, אלא זה יהיה המשפט שיגמור את אולמרט. לכן, בניגוד גמור לפאניקה שבה הגיב נציב שירות המדינה לדו"ח ושגרמה לכך שהעניין שלו התפרסם מעל ומעבר לפוטנציאל הנזק הריאלי שלו, אולמרט מקפיד לשתוק בינתיים, כל זמן שהאברמוביצ'ים שותקים. נקל לחשוב מה היה קורה אם נתניהו היה נחשד בקבלת שוחד לא של מיליון דולר, אלא של 10000 דולר בלבד ("פרשת המתנות" המגוחכת, אם מישהו עוד זוכר).
ישן 11-05-2006, 07:55
  עמיחי עמיחי אינו מחובר  

ראיתי הכתבה המאולצת הזאת
בתגובה להודעה מספר 39 שנכתבה על ידי אליהו ר שמתחילה ב "ערוץ 10 שידר"

חלק מאחיזת העיניים של השקרן הזה היא שאתה כותב שהוא כמשפטן,הוא רק משפטפטן משפטן הוא לא נכון שהוא יוצר רושם של כאילו.אגב בכל מערכות המשפטים שניהל הפסיד!!
לגופו,הוא משחק בנתונים ואינו מראה אותם אחד לאחד,הוא מספר שמישהו שילם 6000$ למטר ,לא מספר מתי באיזה נסיבות לא מציג אסמכתא ,מספר אז שיספר.
הוא מנצל את המצב בו אולמרט לא יתבע אותו בעת הזאת זהו ניצול ציני מסריח של סיטואציה שאיש אינו חולם שראש הממשלה יתייצב באיזה בית משפט ויתן עדויות יחקר נגדית ויוכפש בלי יכולת אמיתית להשיב ,אין לו אמצעי תקשורת לא את מעריב ולא את אתר הזבל,
נכון שיש לו חברים במעריב אבל הבעלים הם המעסיקים של המנוול הזה יואב יצחק.
הלוחם הדגול בפשע בשליחות הפושעים הנקמנים משפחת נמרודי.
אתה תמים מכל בחינה בקשר למנוול הזה.
ושלא תהיה שום טעות ולו הקטנה ביותר אני חושב שאולמרט אדם מושחת ורק שרון מושחת ממנו בפוליטיקה הישראלית,הוא לא זכה בקולי ולא מפלגתו המשונה, ואין סיכוי קלוש שאי פעם אומר עליו מילה טובה.
ישן 11-05-2006, 15:48
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
עמיחי, המשך הסילופים לא יהפוך אותם לאמת. מעריב תמך באולמרט ללא סייג.
בתגובה להודעה מספר 40 שנכתבה על ידי עמיחי שמתחילה ב "ראיתי הכתבה המאולצת הזאת"

בכירי מעריב, ובהם דנקנר ומרגלית, הם ידידיו האישיים של יזם הנדל"ן, וזה שאתה טוען שאינך מגן
עליו, היה יכול להיות נכון, לולא כל מה שהיה לך לומר בגנות טענותיו של יואב יצחק, הוא שהן
טענותיו של יואב יצחק...
הסיבה להשמצותיך את יצחק ידועה ומוכרת - הוא ביצע חשיפות מביכות בבכירות הפרקליטות לשעבר
בייניש וארבל, שעליהן פשוט אין לך מילה רעה אחת להגיד - ואתה תשתלח בכל מי שיעז להטיל ספק
ביושרתן. העובדה היא שהוא פרסם חשיפות מפחידות כנגדן - והן נמנעו מלערער על אמיתות הטענות
באמצעות הגשת תלונה על לשון הרע ובאמצעות תביעת דיבה...

כתבת שהוא הפסיד בכל משפטיו - אבל עובדתית, הוא כמעט לא נתבע, וזה אומר המוווווווון על
אמינותו כעיתונאי-חוקר שעצם תפקידו מציבו בחזית מול אנשים שכתבותיו עוסקות בהם...
ישן 11-05-2006, 16:26
  עמיחי עמיחי אינו מחובר  

ודאי לא שמת לב שהדעה הרווחת עליו היא שעם משוגעים לא מתעסקים
בתגובה להודעה מספר 41 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "עמיחי, המשך הסילופים לא יהפוך אותם לאמת. מעריב תמך באולמרט ללא סייג."

אתה עושה מאמץ ראוי לשכוח שיום אחד שליח נמרודי אחר שאל אות ארבל בשידור ישיר שאלה מוכתבת של יואב יצחק וארבל ענתה לו שיצחק אינו עיתונאי ומשרת אינטרסים של מעסיקיו.
ואז הנוכל הקטן הזה הגיש תביעת לשון הרע נגד ארבל,כשראה את תגובתה לתביעה ארז את זנבו המדובלל וברח כל עוד נפשו בו ביטל את התביעה ונדם.
מה שמוכיח שאם יעלה הרצון של אלה להתעסק עם היבחוש הזה זה יהיה סופו ,כי הוא נשען כספית על נמרודי .
אגב כשהיתה ההתנפלות השיקרית על בייניש הוא תבע את רשות השידור ומעריב ,את יואב יצחק הוא לא ספר,כי עם משוגעים....הסוף שמעריב ורשות השידור חזרו בהם והתנצלו על בירכיהם בלי מגיני רגליים.
אל תנסה לשחק איתי עם עובדות !!!
ולסיכום אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה ,{חז"ל}
ישן 11-05-2006, 19:09
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
פירוש המושג "דיעה רווחת", הוא "דיעה נפוצה" - ולא "ספין של גיבוריו המפוקפקים של עמיחי"
בתגובה להודעה מספר 42 שנכתבה על ידי עמיחי שמתחילה ב "ודאי לא שמת לב שהדעה הרווחת עליו היא שעם משוגעים לא מתעסקים"

אני לא נתקלתי בשום מקום בהסתייגויות משפיותו של יואב יצחק, למעט מאלה שהוא חשף כלא
נקיים, ובכ"ז חששו לתבוע אותו לדין...
אני לא עושה שום מאמץ להסתיר את העובדה שיואב יצחק עבד עבור הנמרודים, ועדיין לו היה בדל
של אי-אמת בטענות שלו על ארבל - היא הייתה רצה לתבוע לדין (ואגב, היא לא טענה שם שהוא
משוגע, אלא שכיר-חרב של נמרודי, ככה שאפילו פה הגיבורה שלך די מקלקלת לך את הטיעון הצולע
והלא-אמין שלך...).

הבן, עמיחי, יואב יצחק הוכיח כבר שאינו מגוייס למלחמות בכירי מעריב, שעבד ללא הרף למען בחירתו
של אולמרט. אתה, לעומת זאת, הוכחת ללא הפסק שאתה מגוייס באופן מוחלט ל-כ-ל מה שבכירי
הפרקליטות ובג"ץ יגידו. מי שחושף אי סדרים אצלם, הוא אליבא-דאגדותיך, גם משוגע וגם
שכיר-חרב...::1

בייניש לא תבע את יואב יצחק והוא ידע היטב למה, והטיעון העלוב על משוגעים שהחבר'ה שלך חובבי
המושחתים, מדביקים לכל חושף שחיתויות, מלמד עליהם יותר מאשר על חושף השחיתויות...

אכן צדקו חז"ל - אמור לי מיהם אליליך, ואומר לך מי אתה. עד להגנה על אולמרט הגעת בשם
מלחמת גיבוריך ביואב יצחק, אתה הגעת...
ישן 11-05-2006, 23:38
  עמיחי עמיחי אינו מחובר  

לענין של אמת בויכוח אילו היה לי דולר על כל ביקורת שלי על בכירי הפרקליטות
בתגובה להודעה מספר 43 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "פירוש המושג "דיעה רווחת", הוא "דיעה נפוצה" - ולא "ספין של גיבוריו המפוקפקים של עמיחי""

בית המשפט העליון ,{בג"ץ} הייתי מיליונר מכובד.
אבל כאשר הנבחן יצחק נובח במגמתיות נוקמת בפרקליטים ואנשי משטרה שהכניסו את נותני לחמו לכלא ,אני בז לאיש הזה ולמי שתומך בו.
מאחר ואין סיכוי שאשאר חייב לך דבר מה אתן לך דוגמית למה אני מתכוון בתקוה שתבין את הדברים.
יצחקלה תוקף את בייניש ארבל מזרחי ללא הרף ממחזר את הזבל של עצמו באופן סידרתי,
למה אינו כולל את רובינשטיין בחבורת המושמצים?,כי רובינשטין מכר את מזרחי בעבור נזיד עדשים,
יצחקלה גומל לדובינשטיין ולא מפרסם את העובדה שביתו של רובינשטיין עובדת בפרקליטות מחוז ירושלים להזכירך אמא שלה משנה לפרקליט המדינה ואבא שלה היה יועץ והיא התקבלה בזמן היותו כזה.
ועכשיו תמשיך לקנות מהזבלן המושחת הזה סחורה גנובה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:46

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר