לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-05-2006, 18:29
  et-17 et-17 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.05.06
גיבוש צנחנים 11-12.5

סיימתי את הגיבוש, בקושי בקושי, האלנוקה סיוט :[ לא נראה לי שאני אעבור אבל גם לסיים זה יפה
המפקד אומר לנו שהם מחפשים רק את הטובים ביותר מתוך צוות של 22 איש רק 3 מתקבלים, נכון מתקבלים יותר?
היינו כל הגיבוש 172 איש העיפו נראה לי 15 אחרי ה2000 והתחלקנו ל7 צוותים של 22 איש אני חושב.
אצלנו, צוות 1 סיימו 13 איש, אנשים לא ממש חזקים פיזית אבל עם רצון לסיים ולהשקיע. לפי דעתי היינו צוות יחסית חלש ומסע האלונקות כל שנייה חילוף חילוף איזה סיוט... שמעתי מצוות אחר שהם נשארו 7 אנשים ושרדו את זה וגם עוד ג'ריקן אחד.
דווקא בשקים מבחינה עצמית הייתי הכי טוב... אבל הזחילות איזה סיוט, וזה שיש את הסרט הלבן וצריך לעשות שכיבות שמיכה כפיפות בטן וזחילה, וגם האלנוקה סעמק ממש על הפנים :[.
כולם פרשו אצלנו בשקים, אני כמעט כל משימה אמרתי לעצמי סעמק אני פורש ובסוף שרדתי.
פעם אחת דפקתי את הקבוצה שהפלתי את האלנוקה, בסוציומטרית והוא אמר על זה נעשה שוב. (גם ככה עשינו מלא). עוד פעם כמעט דפקתי את הקבוצה בסוף הוא שאל שאלה תמימה ואני כמו דפוק מה אני מבין אני נאיבי, מגיעים לכניסה לבסיס אחרי המסע כולם מתים, הוא אומר יש עוד איזה כמה קילומטרים, והוא צריך שני מתנדבים שיכינו סנוויצים ושתייה לקבוצה. אני כמו דפוק חצי הרמתי את היד ובסוף ראיתי שאף אחד לא מרים אז לא הרמתי, איזה מזל למרות שנראה לי המפקד קלט אותי. אם שואלים אתכם שאלות כאלה שתקו ואל תתנדבו לדברים שנראים מוזרים.
גם באלונקה כל הזמן המפקדים שם אמרו "13 (המספר שלי) שים אלונקה על הכתף", ואני רזה ויש בליטה כזאת של העצמות על הכתף וזה מזה כואב, בקשר לזה מותר לשים מתחת למדים איזה חומר שיירפד?
הקיצר אני מה זה מאוכזב מעצמי, ומצטער שלא יכולתי לתרום יותר לצוות בעיקר באלנוקה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-05-2006, 19:08
  Jiffi Galil Jiffi Galil אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.02.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי et-17 שמתחילה ב "גיבוש צנחנים 11-12.5"

לא, הם אומרים לך את האמת, בערך 3 מתקבלים.

מתוך הצוות שלי(שהיו בסוף 7) התקבלו 4. אני, עוד בחור אחד שניסה והשקיע הרבה, עוד בחור אחד שלא ממש היה בולט לדעתי, ומשום מה עוד אחד שכולנו שנאנו, כל הזמן נגרר מאחורה ועיכב את כולם, בקושי עזר באלונקה, אבל עשה *המון* רעש, וכל הזמן צעק "קדימה אתם רוצים להיות צנחנים או מה?!" למרות שהוא בכלל לא סחב את האלונקה וכולנו אחר כך נפגשנו ודיברנו על כמה שהוא מעצבן ואין סיכוי שהוא יעבור.

מה לעשות, בגיבוש צנחנים הם מחפשים את היכולת הפיקודית ולא את הכושר. יש לי חבר שהוא חכם מאוד עם קב"א גבוהה ותותח בכושר הרבה יותר ממני ונתן הכל הוא גם אימן אותי בעצמו, אבל הוא קצת ביישן והוא לא דיבר הרבה או צעק או משהו, ובגלל זה כנראה הוא לא התקבל.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:42

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר