לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-05-2006, 07:53
  שאבז שאבז אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.10.05
למרות הכל אתה טועה.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "למרות הכל הסכמי אוסלו מהווים ויהוו בסיס יציב לכל הסדר עתידי בינינו לבין הפלסטינאים"

הסכמי אוסלו לעולם לא יהוו בסיס להסדר ביננו לבין הפלשתינים על חלוקת הארץ שלנו כי על ארץ,אדמה, לא מתפשרים.
אין שום תיעוד היסטורי בעולם שישות כובשת הצליחה להשתלט על הארץ .
כל האימפריות הגדולות נפלו.
אנגליה עזבה את כל כיבושיה .
בארץ ישראל השאלה מי הוא הכובש ומי הוא הנכבש.
אנחנו טוענים לזכות העם היהודי לשחרר את ארצו מהפלישה האיסלמית ולכונן מדינה בארץ ישראל בכל מקום שבו שיחררנו כתוצאה מתוקפנות.
אתם טוענים שאנחנו העם היהודי כובש את אדמת פלשתין ומכאן נובעת ההחלשה ביכולת העמידה והתגברות הטירור.

חרבון אוסלו לנו ולדורות הבאים אחרינו
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-05-2006, 19:10
  שאבז שאבז אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.10.05
המושג התנחלות או מאחז בלתי חוקי הוא שקר גס.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "כל מי שמתנגד ו/או מטיף נגד החלטות ממשלת ישראל צריך להכלא לאלתר"

אתה באמת מאמין שהמדינה לא ידעה ונתנה הכשר להאחזויות והתנחלויות?
אז קראו לזה התיישבות ערכיות ציונות וחלוציות ואילו היום כשהשמאל בשלטון מכנים זאת התנחלות לא חוקית.
לידיעתך ב48 קמו ישובים יהודים שלא בדרך חוקית תוך כדי שבירת מוסכמות בינלאומיות משפטיות באשר לחזקה על הקרקע ואני מדבר על מערב לקו הירוק תוך חמיסת אדמה שהייתה שייכת לערבים שברחו.

מי שפותח תיבת פנדורה ביו'ש אל יתפלא אם יום אחד זה יגיע גם לעיר שלו לשכונה שלו לרחוב שלו ולבית שלו.

אתם מסכנים את עתידה של מדינת ישראל בסופר הומניזם המטורף שלכם.
ישן 13-05-2006, 07:29
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
על זאת אני "בוכה", שכל הפעולות הבלתי חוקיות נעשו בחסות ממשלת ישראל ו/או שריה
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי שאבז שמתחילה ב "המושג התנחלות או מאחז בלתי חוקי הוא שקר גס."

טעות חמורה שנוטלים בה חלק כל המפלגות ובראש וראשונה מפלגת העבודה. אותה המשיכה בצורה בוטה מפלגת הליכוד בניצוחו של אריאל שרון.
אפילו בתקופות המו"מ (רבין, נתניהו, ברק) צמחו התנחלויות בלתי חוקיות כפטריות לאחר הגשם.
ה"שמאל" על פי הגדרתך הוא האחראי הראשי ל"יצור" בהלתי חוקי הזה. היום או יותר נכון אתמול התפקח גם הימין וכולו מליברמן דרומה מצדד ביציאה משטחים כבושים ואפילו יציאה מהתנחלויות מבודדות ומפוזרות ללא כל טעם וללא כל תוחלת.

את הדו"ח בדבר ההתנחלויות דרש לא אחר מאשר ה"שמאלן הידוע" אריאל שרון - בדו"ח זה נקבעו ההתנחלויות הבלתי חוקיות, לדעתה של ממשלת ישראל. מבחינת החוק הבינלאומי אין התנחלות אחת הנחשבת כחוקית.

"לידיעתך ב48 קמו ישובים יהודים שלא בדרך חוקית תוך כדי שבירת מוסכמות בינלאומיות משפטיות באשר לחזקה על הקרקע ואני מדבר על מערב לקו הירוק תוך חמיסת אדמה שהייתה שייכת לערבים שברחו." - אני מודע לך מאד על המידע ה"חדשני" שהבאת לי, ממש לא הייתי מודע לדבר. רק רציתי מספר הבהרות: איזה קו ירוק היה לפני 1948 ובשנת 1948 עצמה? אילו ישובים הוקמו ב - 1948 ?
אם כוונתך לפני 1948 הוקמו ישובים בכל חלקי ארץ ישראל, כולל: בית הערבה, גוש עציון, נהריים, כפר דרום ועוד רבים שהיו בקנה.
אם כוונתך לאחר 1948 אתה צודק בהחלט. כבר כתבתי רבות על ההבדל בין הצורך החיוני בהקמתה של מדינת ישראל, שבגלל מעשי התיישבות אלו הוכרה המדינה בגבולותיה ה"זמניים", למעשה ע"י מרבית מדינות העולם וכל ההתייסויות לגבולות אלו הם כאל גבולות קבע. לבין מה שקרה לאחר 1967 בו השתלטנו על שטחים בהם התיישבות פליטי 1948, מה שמסכן את המשך קיומה של מדינת ישראל.

דרכך מסכנת את עתידה של מדינת ישראל מתוך "סופר" האמונה העוורת וצרות המחשבה ואי ראיית המציאות כהוויתה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:53

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר