לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-05-2006, 12:18
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
הצבא ניסה למנוע סיור פרובוקציה של שלום עכשיו בחוות מעון - פרץ אילץ אותו לאפשר זאת.

היום בבוקר תכננו פעילי שלום עכשיו לערוך מה שכינו "סיור מחאה" בחוות מעון. צה"ל התנגד לכך,
מתוקף העובדה שמאחורי הסיור לא עומדת כל כוונה פרודוקטיבית, אלא רק רצון לחרחר ריב ומדון,
והודיע שלא יאפשר את הסיור. בתגובה, פנו הפעילים לרן כהן, שבתורו פנה לפרץ - וזה הורה לאפשר
את הסיור, שכעת יוצא לדרכו מגוש עציון, שם המתינו הפעילים.

-----------------------------------------------------

יש מקום לדבח את פרץ על פעילותו הביטחונית הברוכה. ככל שיאלץ את הצבא להיות מעורב יותר
בפעילות פוליטית של ארגוני האולטרה-שמאל האנטי-ציוני דוגמת שלום עכשיו (כן, כן, שלום עכשיו
היה פ-ע-ם ארגון ציוני. הסיטואציה הנוכחית הפכה אוטו לאנטי ציוני במובהק), כך ייגרם נזק גדול
יותר לצבא. זה יהיה מאוד עצוב לכולנו אם פרץ ימשיך במסורת הקלוקלת של מופז של גרימת נזק
למערכת, ע"י גיוסה להגשמת אג'נדה פוליטית כלשהי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-05-2006, 19:27
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
חזון הצלחה ציוני - הוא הקמתה ובסוסה של מדינת ישראל
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "דן, אל נא באפך... היחיד שרוצה בחורבן יישובים יהודיים כאן, זה אתה..."

בחזון הקמת מדינת ישראל לא מדובר על כיבושים והרחבת גבולות המדינה אפילו לא מעבר לגבולות החלוקה. ההרחבה נכפתה עלינו כתוצאה מהכרזת מלחמה של מדינות ערב ותוצאות המלחמה היו בהרחבת גבולות המדינה.

תוצאות המלחמה קבעו גם עובדות בשטח ומרבית הפליטים שנושלו מאדמותיהם בשטחים שנכבשו במלחמת העצמאות התרכזו בשטחי הגדה המערבית וברצועת עזה.

לצערנו ולבטח לצערך מלחמת 1967 הסתיימה אחרת - תושבי הגדה לא נטשו אותה. נסיונות הטרנספר לא צלחו ומדינת ישראל נותרה "תקועה" עם מליוני פלסטינאים, שאינם רוצים את נוכחותנו ושליטתנו. מה גם שלא רחוק היום שמספרם ירבה על מספרנו ואז לא נהיה רחוקים ממצבה של דרוטם אפריקה ומסופה הכתוב על הקיר.

חדל עם השקרים שלך בהקשר לשטחים עליהן מוקמות ההתנחלויות. חלק נכבד מהן התיישב על קרקעות בבעלות פרטית ערבית ו/או בקרקעות בבעלות המדינה - לא בבעלות מדינת ישראל. הפלסטינאים חיו על האדמות והוציאו מהן את לחמם. במקרה נוכחתי בשטח בעת הכיבוש, כלוחם ולאחר מכן כמסייע לביסוס ההתנחלויות וכל ידיעותי באות ממקור אישי, בנוסף לדוחו"ת המוגשות לממשלה חדשות לבקרים.

אני רוצה שלום וגם רוצה לחיות במדינה בעלת רוב ישראלי, תחת שלטון ישראלי, חינוך ישראלי, אופי ישראלי ודמוקרטיה ישראלית.
אם הפלסטינאים לא יקבלו זאת בדרך הקלה הם יאלצו להשלים עם קיומה של מדינת ישראל בגבולות שנקבע לעצמנו בדרך הקשה.

אני רואה בהמשך ההתיישבות בגדה המערבית, בצורתה הנוכחית סכנה לחזון הציוני וסכנה למדינת ישראל. אני משוכנע שגם אתה יודע זאת ואם אתה עדין עושה "פרפורי גסיסה" לחלומך ההולך ונגוז לנגד עיניך - גם זה יעבור.

העובדה שאת טועה ומטעה אודות עמדותי אני נאלץ מדי פעם להשיב לך תשובה מלאה אולי כמו מנטרה לאחר שתשמע אותה עשרות פעמים אולי סוף סוף תרד לסוף דעתי - חס וחלילה אינני חושב שתקבל אותה.

נערך לאחרונה ע"י ישראל היפה בתאריך 12-05-2006 בשעה 19:36.
ישן 12-05-2006, 19:42
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

יפה, דן. כעת אתה מבסוט מגבולות החלוקה (שמחלקות את ישראל ל3 ומשאירות את י-ם בחוץ...).
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "חזון הצלחה ציוני - הוא הקמתה ובסוסה של מדינת ישראל"

אפשר לראות שביתך כנראה נמצא בישראל גם עפ"י החלוקה, ומכאן שאינך גר ביפו, בגליל,
או בפרוזדור י-ם...
מכיוון ש"ניסיונות טרנספר" ב1967, לא התבצעו באמת, מעבר לפינויים של 3 כפרים באזור לטרון
(ועובדה שהם נותרו חרבים עד היום), הרי שקשה לקחת ברצינות את הסיפור המרתק שטווית פה...

מכיוון שאתה מתנגד להזזת הגדר כך שלא תכלול את ערביי הביטוח הלאומי, הרי שמובן שאתה
משקר כשאתה מספר על "סכנה" בדמות החשש שנהיה פה מיעוט. לו חששת מהמצב הדמוגרפי,
הרי שהיית תומך בעליל בהוצאת ערביי הביטוח הלאומי בואדי ערה ובמשולש - ובכ"ז אתה מתנגד
לזה (אתה מצפה שנבקש את רשותם שזה בעצם להתנגד...). מסיבה זו ברור שאתה מוכן בהחלט
למדינה דו לאומית ובה מיעוט יהודי - ובלבד שבך לא יגעו...

אתה מתנגד לציונות ההיסטורית, ותומך בגירסה מעוותת ושקרית שרואה בהתיישבות את שורש כל
הרע. אתה החלטת שיש קווים קדושים ומה שמעבר להם הוא "רע". אין לך נימוקים למה זה רע, אלא
סתם קלישאות של אדם דתי שקידש גבולות וקווים (זה שאתה שונא את הדת היהודית, לא הופך
אותך לפחות דתי, בדת הביזארית שיצרת לעצמך סביב קווי ארוחת הצהריים, שהיום מצטמצמים
לקווי החלוקה של 29.11.47...).

לא יועילו לך הסילופים. ברור לחלוטין במה אתה תומך ולמה אתה מתנגד:
אתה מתנגד לישיבתם של חצי מליון יהודים מעבר לקווי ארוחת הצהריים (ומי יודע, אולי מהיום
תתנגד גם לישיבתם של מאות אלפים נוספים מעבר לקווי החלוקה...).
אתה תומך בגירושם של רבבות יהודים מבתיהם, גם אלה שיכולים להציג את מה שאתה לעולם
לא תוכל להציג: קושאן המוכיח בעלות היסטורית על הקרקע שעליה הם חיים.
אתה מתנגד לגירוש מקביל של ערבים, כדי להגיע להפרדות.
אתה מתנגד לזכות העם היהודי לקיים מדינה בארץ ישראל.
אתה תומך בזכות הערבים לקיים מדינה כזו שם.

כל שאר ההתפלפלויות שלך, הן זוטות...
ישן 13-05-2006, 08:57

הבורות שאתה מגלה או גרוע מכך ההטעיה שאתה מטעה מעידה על עצמך
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "יפה, דן. כעת אתה מבסוט מגבולות החלוקה (שמחלקות את ישראל ל3 ומשאירות את י-ם בחוץ...)."

1. אני יודע היטב מהם גבולות החלוקה. מה שהיה קביל על מיסדי מדינת ישראל ב- 1947 איננו קביל ואיננו רלוונטי היום. למעט אולי, נושא הפקוח הבינלאומי על מקומות קדושים ליותר מדת אחת.שקרן פתולוגי, אין מילים יותר מתאימות, הוא זה המייחס לי תמיכה בקווי החלוקה.מ- 47.
2. ניסיונות טרנספר ב1967, שלא צלחו התבצעו גם התבצעו לפחות, על פי נוכחות אישית, בגזרת טול כרם קלקליה בואך לשכם היא נבלוס. אלפי פלסטינאים על נשותיהם, זקניהם ועולליהם, גורשו מבתיהם, שחלקם נשדד ע"י יהודים טובים ונהרס לאחר מכן. שיירות שיירות של פליטים נעו בדרכים, סובלים מהחום הלוהט ומצמא (נאסר להשקות אפילו את התנוקות שנראו "נבולים", אם לא מעבר לכך, בזרועות אמותיהם), לכוון הגבול הירדני. שם הם נעצרו מאחר והירדנים סרבו לפתוח את השערים עבורם. רק לאחר התערבות בינלאומית תקיפה, החזירה ישראל, הפעם במשאיות, את הפליטים למקומות מגוריהם ושקמה את הבתים שנהרסו.
אכן את הכפרים באזור לטרון, לא רק ניסו לטרנספר, אלא זכו בהצלחה, מחקו אותם מעל האדמה וספחו את השטח למדינת ישראל. אגב, השטח הכבוש היחיד למעט ירושלים, שסופח למדינת ישראל.
רצינות או סיפור מרתק - הם עובדות החיים. כפי הנראה, טרנספר אצלך אלו הם שטויות .

3. מי שמשקר כאן ומסלף את דעותי זה אתה בכבודך ובעצמך. כמה פעמים צריך לכתוב ואז תטען שתקליטי שחוק, שאין לי כל בעיה להעביר את הגדר על פי הצעתו של ליברמן ועוד "לחצת" עלי שאבחר בו לכנסת ישראל (אם אתה עדין זוכר זאת). טענתי ואני טוען שהצעה זו איננה מעשית ואיננה ברת בצוע מאחר ואי אפשר לשלול את אזרחותם של אזרחי ישראל, אפילו אם הם ערבים. את הגדר ניתן להעביר היכן שממשלת ישראל תחליט - אזרחי ישראל יכולים לשנות את מקום מגוריהם לאזורים אחרים ואז מה יועילו חכמים בתקנתם, לך ולליברמן פתרונים.
עוד טענתי, שעל פי תוכנית זאת מה שונה הנגב והגליל (לפחות המערבי) והרוב הפלסטינאי בו ? כל "פריצה" מערבה של גבולות מדינת ישראל עשויה להיות מסוכנת.
חילופי שטחים כן העברת שטחים למדינה הפלסטינאית תמורת שטחים שיכללו בתוך גבולות מדינת ישראל כן - אלא ששטחים אלו צריכים להיות שטחים בלתי מיושבים ובלתי מאוכלסים.

4. השקר הגדול ביותר והעלילתי הוא האשמתי בתמיכה ב"מדינה דו לאומית ובה מיעוט יהודי". שיא הלכלוך והנבלה.

5. כמה פעמים אסביר לך שהדבר היחיד הקדוש אצלי הוא קדושת החיים, קדושת הצדק וקדושת המוסר (אפילו המוסר היהודי).
ההתיישבות בתוך מדינת ישראל היא הציונות בהתגשמותה - אינני תומך בה כמותך במכתבים הזויים ושקריים, אני תומך בה בפועל ותרמתי ועדין תורם רבות לבסוסה ולהעלאת קרנה. ללא ההתיישבות אין למדינת ישראל כל זכות חיים - היא זאת שהרימה את המדינה בססה אותה ומקיימת את השליטה על מרחבי מדינת ישראל הלכה למעשה.

6. אינני שונא ולבטח אינני שונא את הדת היהודית. אני רק טוען שהאמונה העוורת בדת (כל דת) תביא אותנו אל עברי פי פחת ואל חיסולה של המדינה. האמונה מבטלת כל מציאות ובוטחת בבורא עולם. אולי אכן הכל נעשה כדברו - אבל כפי הנראה אנחנו איננו מצויים בעדיפות אצלו, בלשון המעטה.

7. עוד שקר בסדרת השקרים והעוותים שלך - אני בעד תקוני גבול לכוון מזרח מהקו הירוק והשארת ההתנחלויות הגדולות הגובלות עם קו זה.
הדעות בהקשר לכך הן שלי, בדיוק כפי שאני מבטא אותן בכתיבתי הסלופים והעוותים הם רק שלך - כמי שמנסה לפרשן את מה שאני כותב, בצורה המובהקת והגלויה לחלוטין.
אינני מתנגד שכל מי שחי כיום בשטחי הגדה המערבית וירצה להשאר בתחומי המדינה הפלסטינאית שתקום, כאזרח פלסטינאי לכל דבר וענין, יעשה זאת. אינני רואה בחיוב כל הסכם שימנע מיהודים לחיות במדינה הפלסטינאית - על אותו בסיס בו חיים פלסטינאים בתחומי מדינת ישראל , כאזרחים.

8. אני מציע להפסיק ל"שחק" עם קושנים - ב"מלחמת הקושנים" יד הישראלים לא תהיה על העליונה.

9. לא נותרו לי מילים למעט דחיה תוך כדי תיעוב, מעשה נבלה מצדך להאשים אותי בהתנגדות לזכות העם היהודי לקיים מדינה בארץ ישראל.
נכון אני תומך בזכותם של הפלסטינאים להקים את מדינתם, לצידנו (בשטח שמדינת ישראל תותיר להם), בתוך שטחי ארץ ישראל.

כל דבריך הם שקר אחד גדול מהמסד ועד הטפחות ומן הראוי שתחדל ומדבר שקר תרחק.
ישן 13-05-2006, 10:58
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

בקצרה, כתבת מכתב שכולו שקר מחפיר...
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "הבורות שאתה מגלה או גרוע מכך ההטעיה שאתה מטעה מעידה על עצמך"

1לא אני הבעתי תמיכה בחלוקה, אלא אתה. דבריך על "גבולות מדינת ישראל", הם שקר, שכן אין
חה גבולות כאלה.
אתה תומך במדינה דו לאומית, שכן אתה מתנגד לשלילת אזרחות וחילופי שטחים מאוכלסים בערבים,
כשאתה יודע שהם בעייה דמוגרפית.
אני מציע "להפסיק לשחק עם קושאנים", רק כאשר זה פוגע בך. כשזה נוגע למתיישבים, אתה
מזדעק נגד פגיעתם בפלסטינים המסכנים (אגב, לרוב, למתיישבים יש קושאנים...).
גזענותך כנגד היהודים אינה יודעת גבולות, והיא מביכה בבורותה. אתה לא מתנגד לדתות כדתות
(עובדה שפיתחת פולחן משעשע של קווי שביתת הנשק), אלא ליהדות כיהדות, שכן היא הדבר
שימנע את חזון המדינה הדו-לאומית, שאתה מכנה בשם "המדיחנה הישראלית"...
אתה אנטי מוסרי בעליל: אתה תומך בגירוש יהודים על רקע היותם יהודים, בשם הסכנה הדמוגרפית -
אבל מתנגד לגירוש ערבים מאותה מסיבה בדיוק...
אתה "מוכן" שיהודים יחיו תחת חסדי חמא"ס ופת"ח - אותם ארגונים שאתה תמכת בחימושם, ושרצחו 1500 יהודים על רקע היותם יהודים. לא זו בלבד שאינך מוסרי, אלא שאתה כאחאב, מחמש וגם
מצטדק. מוטב היה לו לפחות בלמת מקלדתך בנושא הזה. אחרי שאלה שתמכת בחימושם רצחו כ"כ הרבה יהודים, מוטב היה לו לפחות נסעת לשכם בעצמך (אתה הרי "נוסע וותיק" באיו"ש לפי
המעשיות שפיזרת פה...) ואספת מהם את הנשק. אני בטוח שבצדיק שכמותך המודע לזכויותיהם,
איש לא ייגע לרעה...

בקיצור, דן, אתה תמשיך לסלף ולקרוא קריאות כנגד היהודים, והיהודים יוסיפו לתקן את השגיאות
שלך, ולבוז לשנאתך הגזענית כלפיהם (שמצחיקה בהרבה משנאה של סתם אנטישמי, מתוקף
היותך יהודי-שונא-עצמו...).
ישן 13-05-2006, 20:07

כמה פעמים צריך להסביר לך שהכל ענין של מינוח ולא מעבר לכך
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "די, דן. עדיף שתספר לנו מדוע יהודי שאינו שומר מצוות, חדל מלהיות יהודי..."

אני בטוח שאתה מסוגל להבין דבר פעוט שכזה - אתה פשוט אינך רוצה.
הבלבול הקיים בין היהדות כדת והיהדות כלאום איננו בלבול שאפשר לחיות אתו.
אינני חושב שרבנים אורטודוקסיים הם יקבעו מי יהודי ומי איננו יהודי ובזאת יקבעו גם מיהם זכאי העליה גם לגבי אלו שאינם מוגדרים על ידם כיהודים כשרים.

ישראלי על פי הגדרתי יכול להיות גם יהודי - יהודי איננו חייב להיות ישראלי. יהודי יכול להיות בכל מקום שבעולם ולהגדיר עצמו כשייך ללאום בתוכו הוא חי.

יהודי על פי הגדרתי הוא כל מי שמאמין באלוהי ישראל ומקיים את כל המצוות. מי שאיננו מקיים מצוות איננו נחשב בעיני כיהודי.

אם גם עכשיו אתה מסרב לקלוט - זו תשאר בעיתך. והעיקר שמדבר שקר ומסלופים תרחק.
ישן 12-05-2006, 16:11
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

כשם שמעריצי סטאר טרק מקיימים לאום קלינגוני בכל העולם, כך אפשר לקיים את לאומך...
בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "ישראלי יכול להיות אך ורק במדינת ישראל הממוקמת בחלק משטח ארץ ישראל"

דן, הלאום הפנטזיונרי שלך אינו קיים, והסיבה היחידה בכלל שאתה מספר עליו, היא מתוך שנאת
היהודים שלך - שאכן היא תופעה עתיקת יומין.
למרבה צערך, ההסטוריה מלמדת שהרבה דנרוזים קמו לקטרג על עמם ולהזדעק על חוסר יכולתו
להשתלב, והם תמיד נעלמו בעוד שהעם היהודי נשאר...
המדינה הדו-לאומית שלך היא פלסטין לכל דבר. מרגע שאתה מתנגד לזכות היהודים לקיים מדינה פה,
הרי שאתה זהה לבשארה. ההבדל הוא שאתה מתנגד לזכות השיבה והוא לא. העניין הוא שזכות
השיבה מפריעה לך רק בפן האישי - לו הרשו לפליטים לחזור לכל מקום אחר מלבד ביתך, אני מניח
ש"היה על מה לדבר"...
ישן 12-05-2006, 16:23
  kkr3 kkr3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.06
אין בעיות...
בתגובה להודעה מספר 34 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "בשביל "לשים" טוטפות בין העינים - לא חייבים לחיות במדינת ישראל"

רק שבשביל להתפלל צריך ליהיות כמה שיותר קרוב לירושלים וכמה שיותר קרוב לירושלים זה....ירושלים!
אהה ו...
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ישראל היפה
בשביל להיות ישראלי אין ארץ אחרת.

צודק ישראלי בשבילך נחשב לערבי גם...אז בכיף שניהייה מדינה ערבית ויהודים ונתאחד ביחד עם הנשים הערביות וככה נשמור על היותנו יהודים...
מחשבה טובה... hmmm not!
אמרתי לך כבר ישראל יפה...אתה יכול לקחת כמה מחבריך ולעבור לעזה ככה יהייה שם מדינה דו לאומית...כאילו גם יהודים יהיו שם(נקווה לראותך שוב...:/) וגם ערבים ואז תוכל להשלים את שאיפותיך, אין פה שום דבר אבסורד

ישן 12-05-2006, 20:30
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

"עם פלסטיני" בימי הביניים? אין חיה כזו...
בתגובה להודעה מספר 47 שנכתבה על ידי Shay3434 שמתחילה ב "אני דווקא שמעתי סברות"

הקיצוניים שבקיצוניים שבין "מייסדי העם הפלסטיני", מנסים לייחס את ראשיתו למרד הפלאחים נגד
אבראהים פאשא והצבא המצרי, ב-1834. גירסא זו לא מקובלת כמעט על אף חוקר מלבד הוגיה
(ובהם ברוך קימרלינג).
אין שום עדות לתחייה לאומית בימי העת'מאנים, עד לאמצע-סוף המאה ה19 (אפילו לאומיות תורכית
לא הייתה לפני תקופה זו). לדבר על זהות פלסטינית ייחודית בימי הביניים, זה מופרך מיסודו.

הגירסא הנפוצה והמקובלת, מדברת על כך שהלאומיות הערבית נוצרה בסוף המאה התשע
עשרה-תחילת המאה העשרים, והזהות הפלסטינית הנפרדת, החלה לצוץ רק אחרי קרב מייסלון
ב1920, כשהתברר שחזון סוריה הגדולה בראשות המלך פיצל, לא יתגשם.
רק אז החלו (אני מדגיש, זה עוד לא היה נפוץ) לדבר על "עם פלסטיני". למעשה, רוב מכתבי מפקדי
הכנופיות בימי המרד הערבי של 39-36 (שהוא בהחלט אירוע מכונן בתולדות העם הפלסטיני), הגדירו
עצמם כ"מפקדי המרד הערבי בסוריה הדרומית".
ישן 14-05-2006, 16:53
  kkr3 kkr3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.06
...
בתגובה להודעה מספר 56 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אתה פשוט הוזה חסר תקנה-בעל חוסר הבנה מזערי ומנהל מושחת המסלף בכוונת זדון"

Back to life, back to reality
Back to the here and now (oh yeah)
Show me how
Decide what you want from me
Tell me maybe I
Could be there for you
Oooh
However do you want me
However do you need me
However do you want me
However do you need me

Back to life
Back to the present time
Back from a fantasy, yeah
Tell me now
Take the initiative
I'll leave it in your hands
Until you're ready
Heeey
However do you want me
However do you need me
However do you want me
However do you need me

I live at the top of the block (top of the block)
There's no more room (no more room, no no no no)
For trouble or fuss
Need a change
A positive change
(Loook . . .) it's me writing on the wall
However do you want me
However do you need me

Back to life
Back to the day we had
Let's play this foolish game
Hear me out
Don't let me waste away
Make up your mind so
I know where I stand
However do you want me
However do you need me
(repeat to fade)

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:54

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר