15-05-2006, 04:07
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 20.07.03
|
|
יקיר,
לא ברור לי על מה המהומה ועל איזה תמונות אתה מדבר ויש מצב שאפילו ראיתי אותן ודילגתי על האשכול אבל אם אתה רואה בזה משהו אישי, זו באמת, עם כל הכבוד והסימפטיה, בעיה שלך.
אני אוהב בד"כ להסביר את עצמי אז תישאר איתנו רק עוד שניה, אחרי זה תחליט לאן אתה הולך. טוב?
כשאני התחלתי לכתוב פה בפורום.. תאמין לי, אולי הייתי מקבל תגובה אחת, וגם זה היה איזה ירידה או משהו. אתה חושב שהגבתי בצורה כזו ילדותית? ממש לא. אתה יודע למה זה דחף אותי? לצלם יותר טוב ולנסות לתת לאנשים מה שהם רוצים ואתה יודע מה זה? כן, זו תמונות מיוחדות ולא בנאליות. אם לא אהבו את התמונה שלך מספיק כדי להגיד לך אפילו שהיא סתם, אל תתרגש, זו צריכה להיות בשבילך דחיפה קדימה לרצות להיות צלם יותר טוב, יותר מרגש.
אני בטוח שאחרי שתירגע, תדע שאף אחד לא מכיר אותך פה אישית מספיק כדי שיהיה להם משהו אישי נגדך אז בטח שאין פה הפליה, כולנו שווים וכמו שרועי אמר, אין בפורום הזה לחץ (חוץ ממתן שכולם מפלים אותו לרעה אבל זה בגלל שהוא גם שמן, גם קיבוצניק וגם חבר של אודי גילת).
יאלה, רד מהעניין כי זה באמת לא לרמה של הפורום ואני יודע שהרבה חבר'ה מרגישים שמשהו השתנה בפורום, אז בקצרה אני אומר, יאללה, בואו נעלה את הרמה של הפורום שלנו, בכל המישורים.
שבוע טוב לכולם