לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-05-2006, 15:21
  orl_orl orl_orl אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.10.04
צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב חדש...

אז ככה.....
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, וקיבלתי הצעת מחיר ראשונית שאותה אפרט עוד רגע.
ה"אופי" של המחשב הוא כדלקמן: אני משתמש במחשב בעיקר לאינטרנט, OFFICE, צפייה בתמונות מהמצלמה הדיגיטלית (ACDSEE לא משהו כבד יותר...) וצפייה בסרטים/סדרות - בקיצור - מחשב לסטודנט המשועמם...ד.א - אני לא יודע אם יש לזה חשיבות אבל את המחשב אני מחבר לטלוויזיה לצפיה בסרטים (משתמש בTVTOOL)...
יש לי מבעוד מועד מסך SAMSUNG 930B LCD. במסך יש אופציה לחיבור DVI אז הכרטיס מסך שאני צריך צריך להתאים. על הדרך, אם תוכלו להסביר לי עד כמה חשים בהבדל בין חיבור אנלוגי ודיגיטלי של מסך אני אשמח ואל תתביישו להכביר במילים...
בנוסף אני אשמח מאוד אם תסבירו לי על כל מפרט מה טוב ומה לא טוב בדיוק וזה יהיה אחלה - יש לי ידע קצת יותר מבסיסי במחשבים אבל אני אשמח אם תסבירו לי כאילו אני ילד מפגר כדי שאני באמת אבין לעומק מה כל דבר אומר ככה שהמוכר לא יוכל "להפיל" אותי על דברים שאני לא מבין....
המון תודה מראש....
לגבי כל פריט - אם לדעתכם הוא מעפן מדי אני אשמח אם תציעו משהו חלופי באותו סדר גודל מחירים

לוח אם GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 - מחיר 401 ש"ח - איך לוח האם הזה?? האם יש צורך לקנות ASUS באותה רמת מחירים???
מעבד - AMD ATHLON 3000 64 BIT SOCKET - 939 - מחיר 741 ש"ח - אם תוכלו - על הדרך להסביר לי מה ת'כלס ההבדל בין CELRON ו"מעבד רגיל"
זכרון פנימי - ELIXIR DDR 400 512 MB 400 MHZ CL3 - מחיר 244 ש"ח - איך החברה? האם 512 זה מספיק? מה זה הMHZ בזיכרון פנימי - מה הוא אומר?
מארז - מארז "סטנדרטי" - כולל USB מלפנים - 122 ש"ח - האם יש משהו שחשוב להדגיש שיהיה למארז?
דיסק קשיח - WD 80GB 7200 8MB BUFFER WD800JB - מחיר 283 ש"ח - האם יש לי צורך בSATA ? עד כמה ההבדל במהירות? איך ההבדל במהירות באה לידי ביטוי?
כרטיס מסך - LEADTEK PX 6200TC 256 T C-LV 091 - מחיר 244 ש"ח - המוכר אמר שהזיכרון של הכרטיס הוא 64MB ושאני יכול להרחיב אותו עד ל256MB. השאלה היא - איך הכרטיס מסך? האם יש צורך להשקיע עוד קצת בשביל הדרישות שלי מהמחשב?? האם תהיה בעיה לחבר את המחשב לטלווזיה בחיבור S-VHS (אני לא GAMER ולא אהיה....)
צורב די וי די - NEC ND 3550 DUAL LAYER X 16 - מחיר 209 ש"ח - זה בסדר זה??
(הרכבת מחשב - 180 ש"ח)

עוד פעם המון תודה וכל המוסיף הרי זה משובח....................
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:50

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר