לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-05-2006, 07:15
צלמית המשתמש של yechielm
  yechielm yechielm אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.12.05
בזק - נזק
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "החל משעות הצהריים לא ניתן לבצע שיחות בין רשתות בזק והוט (077), ופלאפון והוט"

עצם היותם חברה מונופוליסטית עם וועד עובדים חזק והסתדרות לוחמנית בעמדת גיבוי, הביאה את בזק ועובדיה לתפוס את כל המדינה באיבר מאוד מוצנע וללחוץ. ללחוץ חזק. שביתות על ימין ושמאל בלי לדפוק חשבון. גם המחירים כמובן בלי לדפוק חשבון. ושירות על הפנים בשעות עבודה הסתדרותיות. (ינסה מישהו לבקש עזרה ב 10:00 בערב!.)
השיא נשבר בשביתה האחרונה בה כל הפונים ל 144 נענו בשלום ע"י מענה אנושי ונשלחנו לעזאזל כי הם בשביתה.
אני נשבעתי שאתנתק מהחברה העלוקתית הזו בהזדמנות הראשונה.
אין כל קשר בין המחירים שאנחנו הצרכנים משלמים להם לבין המוצר שאנחנו מקבלים ואיכותו.
ואז קמה חברה בעלת טכנולוגיה חלופית והציע מחירים ושירות ברמה אחרת שלא הכרנו עד כה. HOT.
(לא!!! אני לא עובד HOT ואין לי אף מכר שם). נכון שישנן בעיות טכנולוגיות ותקלות פה ושם. השירות והמחירים מפצים על כך ובגדול.
והנה התעוררה בזק ומנסה לתקוע מקל בגלגלי HOT.
אני קורא לכל מי שעיניו בראשו ומבין את גודל השעה והמהפיכה התקשורתית שבשער ולעזוב את בזק לחלוטין!!! כך עשיתי ואני מברך מברך מברך. תקשורת זה כבר מזמן לא בזק!!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-05-2006, 14:23
צלמית המשתמש של yechielm

יש להעניש את בזק
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "עדכון: בזק החליטה להפסיק לבזות את צו בית המשפט שהורה לה לחבר מחדש את הקווים"

כולי תפילה שההתנהגות האופיינית לצערי והפרחחית של בזק ועובדיה תביא, קודם כל, את הציבור להבין שהגיע הזמן לחפש חברת תקשורת חלופית. מונופול הוא דבר פסול מעיקרו ומי שמשלם עליו בריבית דה ריבית זההציבור. יש להצביע ברגליים ולהסתלק מהספחת הזו. ויש לאן!! תקשורת זה כבר מזמן לא בזק!
ראו מה קרה לקופ"ח של ההסתדרות!! שהתנהלו בצורה בולשביקית לאורך זמן על חשבון ועל גב הציבור הנאמן. הציבור שילם ו"המוצר" העלה ריח ביאושים. לקח לציבור הישראלי זמן רב להבין ולראות את המציאות כפי שהיא, ואז החלה ההצבעה ברגליים. עד כדי כך שבהנהלת הקופה הבינו את המסר ואז ורק אז חוללו מהפך אמיתי.
רבותי!! זו הדרך!!
ישן 19-05-2006, 15:30
צלמית המשתמש של yechielm

האם יש רק שתי ברירות?
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "קרטל יותר פסול ממונופול"

או מונופול או קרטל?
אני בעד שוק חופשי וריבוי אפשרויות. מסתבר שגם בשוק חופשי בעלי החברות והעסקים מרוויחים. נכון! העבודה קשה יותר, אבל כולם מרוויחים. בזק ירקה (אם לא להשתמש בתאורים ציוריים חריפים יותר...) לבאר ששתתה ממנה. העדר תחרות איפשרה להם לצפצף עלינו הלקוחות. תנסה להתקשר ל 199 או 166 ולבקש סיוע שמגיע לך אחרי השעה 17:00. תשכח מזה!!
תנסה להתקשר ל HOT או ל 012 או 013 בחצות הלילה. תקבל גם תקבל תשובה ובדרך כלל מנומסת ומקצועית.
אני לא רוצה לעשות פרסומת לאף חברה אבל אני זכיתי לטיפול מ HOT שהשאיר אותי עם פה פעור. שירות שבארה"ב הוא מובן מאליו כאן הוא עדיין בחזקת נדיר.
כשם ששוק קופות החולים נפתח והביא לשיפור משמעותי בשירות, מן הדין שהחופש מבזק וגם מחברת החשמל יגיע ומהר.
לזכותה של חברת החשמל יש לומר שהם קצת יותר חכמים מבזק ובאמת משפרים את השירות. הם מבינים שהתנהגות נוסח בזק היא כריתת הענף עליו הם יושבים.

נערך לאחרונה ע"י yechielm בתאריך 19-05-2006 בשעה 15:32.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:54

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר