לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-05-2006, 22:43
  zivash zivash אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.05.06
גיבוש צנחנים דובדבן...

הגענו בבוקר (06\5\15) ב7 וחצי לבסיס הבקום ששם יערך הגיבוש ...התיבשנו בשמש עד שאחרון האנשים יגיע. אחכ חילקו אותנו לקבוצות של 25 בסדר אקראי לקבלת מדים ושידעו שהגענו...לאחר מכן הושיבו את כולנו על הדשא והרופא של הגיבוש בא לדבר איתנו..אנשים שמעו הבנאדם נראה ונשמע כמו אבא של קופיקו..זוכרים??כן זהו אברוםםםם..חיחיחי...
הוא הסביר לנו שברגע שמתחילים את הגיבוש אי אפשר לקבל גיבוש נוסף אפילו אם תזחל את החול כולך מדמם ושמי שלא מרגיש טוב שיאמר עכשיו ויקבל דחייה..אחכ חילקו לנו כמה דפים שצריך למלא על הבריאות שלנו..שאלות כמו האם אתה על סמים..?מה קורה שאתה מתרגש ועוד שאלות מהתחת...
ואז כל קבוצה של 25 תקבל מפקד זמני שיהיה אחראי עליה ..המפקד לא משפיע על כלום אנשים ואפילו עוזר לכם בכל מיני שאלות לגבי מה שנעבור ביומיים האלה.
אחכ כל קבוצה נכנסת לרופא וממלאת שאלונים הפעם על עצמכם..אל תכתבו סתם דברים כי אחכ אתם נשאלים על מה שכתבתם..תיהיו אמיניםםם...אחכ הולכים לאכול בחדר האוכל המפואר ויש אוכל טוב אבל לשים לב ששעתיים אחרי האוכל רצים 2000 מטר אז לא לאכול עד שמתים..אני באופן אישי אכלתי איזה פרי וזהו.אחכ יהיה זמן מנוחה עד שעה 4 ואז יחלקו את כל אנשי הגיבוש למספרים לפי ה א' ב' של 50 איש בקבוצה ונצא לרוץ...הריצה לא קלה כי היא בשטח של חול ועליות אך היא נגמרת ..לתת הכל כי אחכ יש מנוחה עד היום למחרת..לא לשכוח שאת האנשים בעלי התוצאות הגרועות מנפים ..אני לא יודע בדיוק לאיזה תוצאה צריך להגיע אבל מי שרץ 2000 מעבר ל10 דק' נא לשפררר..!אני הגעתי 8 במקצה שלי!
אחכ יש עוד ארוחה ושם תאכלו כמה שתרצו ..אחרי כמה שעות של מנוחה יאספו את כל אנשי הגיבוש לרחבה המרכזית ושם יחלקו אתכם לקבוצות של 27 אנשים בערך ..הקבוצה שלי הייתה קבוצה מאוד טובה(האנשים בה היו האנשים שהגיעו במקומות הראשונים ב2000)..אני הבנתי שמחקלים לקבוצות לפי תוצאות ה2000..תכירו את אנשי הצוות שלכם ותנסו כמה שיותר להתחבר איתם כי אחרי הכל הם אלה שיעברו איתכם כמה שעות לא קלות ..מחלקים שמירות של 10 דק' בערך והולכים לישון ב9 בערך..אפשר להתקלח אבל אצלנו ראיתי אחד שהתקלח...זה לא הכרחי כי אחרי הכל לא עשינו הרבהה ...אנשיםלישון טוב כמו ילדים טובים כי יעירו אתכם בסביבות 4 ..תקפלו תאוהל שלכם כמה שמיכות תקבלו תה מגעיל עם עוגיות ואז מגיע המפקד שיעביר לכם את הגיבוש ואיתו עוד 4-5 אנשים שהם המעריכים שלכם והם כותבים כל מה שאתם עושיםםם...המפקד אומר 20 שניות אתם עם האלונקה שעליה כמה שקים ועםפקלים עליכם ולצאת אחריו ואחרי כמה דקות של ריצה אתם מגיעים לשדה ..אתם תראו שם עוד הרבה קבוצות שכבר רצות...המפקד יגיד לכם לקחת שק מהערימת שקים..יהיו שם שקים קטנים וגם גדולים..קחו שק גדול..המפקדים נורא מסתכלים על זה...המפקד יגיד לכם שזה הולך לקחת שעה וזה רק החימום ..תנו חיוך גדול וקדימהה....הוא יאמר לכם להקיף איזה שק במרחק 50-60 מ' ולחזור לכאן תוך 30 שניות...אל תתנו שם הכל כי יהיו כאלה שלא ירוצו מהר ואז אתם סתם תתעיפו...אל תחשבו שאם אתם תגיעו תוך 30 שניותאז זה יפסק..לגיבושים יש תוכניות קבועות מראש..אחרי כמה זמן הו איאמר לכם שהוא רוצה לראות את 4 המקומות הראשונים...לשנות חשיבה ושם לתת הכל -זה החלק הכי קשה וגם הכי חשוב של הגיבוש..השקים...להגיע כל הזמן ברביעיה..לא לבקש לשתות ולא להתלונןןן...זה יקח שעה -שעה וחצי בערך ואז תוכלו לשתות ...אסור גם להוריד את השק מהראש..זה מוריד המוןןן נקודותת...אחרי זה הוא יקח אתכם למקום אחר וגם שם אתם תעשו עוד קצת שקים עם מיקומים..חשוב מאוד...אחרי כל תחנה(בערך כל שעה) אתם תוכלו לשתות בערך 3 דק'...
אחרי זה תיתפח אלונקה ואתם תרוצו והרביעיה הראשונה שתגיע תיקח את האלונקה לעוד סיבוב והשאר יעשו עוד שני סיבובים...חשוב מאוד להגיע לאלונקה...רע מאוד להגיע אחרי שהאלונקה חוזרת מהסיבוב..התחנה הבאה תיהיה זחילות...זחילות 15 מטר בערך וחזרה בריצה וזה גם לפי מיקומים-זה יקח בערך חצי שעה ..אין לזלזל בתחנה הזו ואסור לעצור באמצע הזחילה...
אחרי זה יהיה תרגיל שבו אתם תעשו 10 כפיפות בטן ואחכ תזחלו 5 מטר ואז תעשו 10 שכיבות שמיכה ואז תרוצו עוד 5 מטר ושם תעשו 10 קפיצות באוויר ותחזרו בריצה חזרה...תחנה זו היא גם לפי מיקומים..אל תרמו -הם סופרים...
בין אחת מהתחנות שהזכרתי (אלונקה,שקים ,זחילות) תיהיה לכם משימה עם זמן של 3 דקות ..חשוב נורא להתבלט-אל תקחו את המנוחה הזו לשתות או משו אחר...תדברו כל הזמן רק לא שטויותת...
אחרי זה תצאו למסע עם אלונקה אחת פתוחה..תשדלו להיותכל הזמן מתחת לאונקה ולעזור לחבריכם כי הם רואים את זה ומעריכים את זה...
המסע הוא בן 9-10 קילומטרים ...לא משנה אם תרוצו או תלכו הוא יהיה ארוך ומתיש...באמצע המסע תקבלו משימות של ריצה עם אלונקה ...לעזור לעזור לעזור ..זה חשובבבב
כשתגיעו לשער שממנו נכנסים חזרה לבסיס המפקד יאמר שכרגע יהי העוד מסע וזה בניסיון להתיש אותכם..אל תפרשו כי לא יהיה עוד מסע..
עברתם את הגיבוש..תיהיו גאים....!!!

מספר טיפים:
1)במשך הגיבוש המפקד יוריד לכם את המורל בכך שיגיד שאתם גרועים וכדאי לכם לפרוש ..לא לפרוש...!!!
2)תתבלטו בדיונים שיהיו לכם...
3)אל תתלוננו על שום דבר..תראו כאילו הגיבוש הזה לא מזיז לכם..תיהיו גבריםםם...
$)הגיבוש עצמו הוא כ4-5 שעות גג...הוא מתחיל ונגמר...אין מה לפרוש גם אם יהיו קטעים שוברים..ויהיו כאלהה והרבהה..
4)במסע אל תיהיו ראש קטן...תעזרו כמה שיותר..וגם כמה שיותר להיות מתחת לאלונקה...
5)ביום הראשון אתם תיהיו הרבה במשמ..חשוב לשתות הרבה כדי שלא תגיעו מיובשים לריצת ה2000...אל תפחדו ממנה..יש לכם הרבה זמן עד לריצה..היא בשעה 4 אחה"צ...

אני מחכה לתשובות ומקווה לעבור...עוד חודש נדע...

מאחל לכולכם הצלחה...למי שרוצה הצלחה שיפנה לזיו...

כמה תודות קטנות לאנשים גדולים...
ניצן ברנד אח בנפש...לא הייתי עושה תגיבוש הזה בלעדיו ...תודה על התמיכה...ילד תותח שב"ה עבר...מגיע לווו יותר מכולםםם
רון ...הילד הכי מצחיק והכי מדהים שפגשתי...מכיר אותו יומיים וכבר מת עליו...מקווה שעבר...

אוהב אתכםםם

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-05-2006, 12:01
  Davis7 Davis7 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.10.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי zivash שמתחילה ב "גיבוש צנחנים דובדבן..."

לא רוצה להשמע שחצני מידי,אבל מי שהיה פה מהפורום בגיבוש גדוד 50 של נח"ל יועיד על כך שהגיבוש של הנחל קשה יותר ממה שתיאר פה פותח האשכול.
ומה שהוא תיאר זה באמת כך,חבר שלי שעשה את הגיבוש לפני שבועים שלוש סיפר לי בידיוק את אותם הדברים.
ולמה הוא נראה קל יותר?
בגיבוש גדוד 50 של הנחל מתחילים את הגיבוש ביום הראשון ב14:00 בערך כל הזמן הזה טחנו לנו את הצורה בכל דרף אפשרית(פקל 15-20 קילו על הגב וכל היום תיזוזים איתו,בניית אוהל ענק ל15 חבר'ה אם לא הספקנו עוד ריצות ועוד תיזוזים) הלכנו לישון ב22:00 העירו אותנו ב22:30 מסע אלונקה עם 6 שקי חול מלאים(סביבות ה110 קילו) פלוס הפקלים(שק חול מלא) על הגב שלנו במשך אותו מסע של 3 ק"מ וכל הזמן של ה3 ק"מ חזרנו והתחלנו שוב כל כמה מטרים כי הקבוצה לא שמרה על הקצב.
בבוקר העירו אותנו ב6:00 ועד 13:00 קרעו אותנו בזחילות(עם השקי חול על הגב) על אדמה מדברית של אבנים וקוצים.

שיהיה בהצלחה לכל מי שעשה את הגיבוש צנחנים/דובדבן.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:48

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר