לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-05-2006, 17:04
  Yoni_Uzan Yoni_Uzan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.05.06
הגעה לגיבושון שלדג דרך גיבוש חובלים.

לחברי הפורום שלום רב

ביום סיירות בינואר קיבלתי זימון להמשיך את המיון לקורס חובלים. עברתי את מיוני החובלים שנערכו בחודש פברואר, וזומנתי לגיבוש במרץ. בעקבות מחלה הסכימו מדור סיירות לדחות לי את הגיבוש לספטמבר, ואת הגיוס למרץ 2007. העניין הוא, שאני כלל לא מעוניין להגיע לקורס חובלים. שלדג, לעומת זאת, זה כבר סיפור אחרי לגמרי, ואני מתכוון להשקיע כל מאמץ אפשרי על מנת להגיע ליחידה.

להלן התהיות שלי: באיזה שלב של המיון לחובלים עלי להצהיר שהגעתי בגלל שלדג, ומה תהיה ההשפעה של כך על ההחלטה לזמן או לא לזמן אותי לגיבושון שלדג? האם כל מסיימי גיבוש חובלים זכאים לגיבושון שלדג, או שרק אלה שהתקבלו לקורס חובלים? אם התשובה השניה היא הנכונה, אז כיצד אוכל להתקבל לקורס חובלים אם אני מצהיר שאני בכלל רוצה שלדג? בנוסף, שמעתי שבמחזורים האחרונים עורכים ראיון כאמצעי סינון נוסף לפני גיבושון שלדג. זה נכון? ובקיצור, מה הפרצודורה הנכונה עבור אדם שזכאי לגיבוש חובלים אבל רוצה בכל מאודו שלדג?

אני מבקש שרק האנשים שבטוחים לחלוטין יעזרו לי, מכיוון שדברים כאלה משתנים כל הזמן.

תודה מראש, יוני
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-05-2006, 21:45
  shahar.ellert shahar.ellert אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.03.06
ניקו...
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי maglan4ever שמתחילה ב "מחזק"

קודם כל מזל טוב שעברת את הראיון!
דבר שני, צריך ציונים גבוהים יותר ביום סיירות ובגיבוש חובלים כדי ללכת לגיבושון 669 מאשר
הציונים שצריך כדי לקבל גיבושון שלדג?

ועוד משו (לכולם פה)- אני לא מבין למה, לעזעזאל, שמישהו יגיד למילואימניקים או לכל אחד אחר
בגיבוש חובלים שהוא לא רוצה חובלים והוא בגיבוש רק כדי להגיע לשלדג/צוללות/669...?
מה ההגיון מאחורי זה? תגיד שאתה רוצה חובלים, ואולי אפילו תעבור לקורס ואז תחתום וויתור.
ברגע שאתה אומר למי שמוסמך לשאול שאתה פה רק בשביל שלדג/צוללות/669, גם לא תעבור לחובלים,
גם יסתכלו עלייך אחרת, ובנוסף -על אחת כמה וכמה- יש סיכוי לא מבוטל שאתה לא מתאים בכלל מבחינת
ציונים (גיבוש, יום סיירות) ליחידה המבוקשת על ידך.
ישן 24-05-2006, 15:19
  עידן_ב עידן_ב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.02.05
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Yoni_Uzan שמתחילה ב "שני דברים שלא הבנתי"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Yoni_Uzan
1. האם לביצועים שלי בגיבוש חובלים תהיה השפעה על ההחלטה לקבל או לא לקבל אותי לגיבושון שלדג?
2. במידה ואני עובר לחובלים (אני לא רוצה את הקורס בשום אופן), וחותם וויתור, אני זכאי אוטומטית לגיבושון שלדג?

1. יכול להיות שכן, הם לא אומרים מה משפיע על הקבלה לגיבוש. אם לא תעבור אתה עדיין יכול לקבל את הגיבוש.
עוד משהו בקשר לגיבוש חובלים, אם תגיד למפקדים שלך בראיון שאתה לא כל כך רוצה חובלים, אם הם יאהבו אותך מספיק יש לך סיכוי להגיע מינימום לועדות, עליי.

2. לא, אם תחתום ויתור על הקורס תיכנס לאותה פרוצדורה של קבלה כמו שאר המועמדים לגיבוש שלדג, אבל יכול להיות (והגיוני) שזה יעזור לך לקבל את הגיבוש.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:28

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר