לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-05-2006, 23:26
צלמית המשתמש של מוקד
  מוקד מוקד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.07.04
חשיבת הבגרות במחשבים..

קיבלתי בימים האחרונים מספר מכתבים בנוגע לשירות ביחידות "עילית" של תוכניתנים בצה"ל ובגופים נוספים, היה רשום שם שבין השאר קיבלתי את הזימון בעקבות העובדה שאני לומד 5 יח"ל מחשבים(מה שאני לא עושה)...רציתי לדעת האם הבגרות במחשבים היא עד כדי כך חשובה בכדי לשרת בתור תוכניתן? ידע מלימודים עצמאיים זה גם נחשב?

אני די מתלבט אולי לעשות בגרות במחשבים "just for the record"... באופן אקסטרני...אבל אני צריך לדעת קודם אם זה בכלל חשוב...

אם מישהו שמשרת ביחידה כלשהי בתור תוכניתן או שקשור לזה יכול לתת לי חוות דעת או משהו אני אשמח

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-05-2006, 01:57
  omeris omeris אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.12.04
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי מוקד שמתחילה ב "אני סטודנט שנה שלישית לתואר ראשון במתמטיקה ומדעי המחשב :)"

היתה איתי מישהי בקורס (תכנות) שהיה לה כבר תואר ראשון במדמ"ח, ואני די בטוח שבסמ"ח העשירו לה את הידע משמעותית - בעיקר בצד הפרקטי של התכנות..(הרי בסופו של דבר התואר הוא בעיקר תיאורתי, ומעט מעבדות ותרגולים יחסית)
באופן כללי אבל, לא הייתי ממליץ אז ללכת דוקא לבסמ"ח - משום שאת רוב הידע יש לך, ופשוט חבל לחתום כל כך הרבה קבע על זה, כאשר בכל מקרה רוב הסיכויים שאם תשלח מכתב ללשכ"ג או למדור איתור חמ"ן תגיע בכל מקרה לתפקד כתוכניתן ביחידת מחשבים זו או אחרת, ואז לא תהיה מחויב לצבא..אם תרצה קבע - תמיד אפשר לחתום אחר כך.
יש לי חבר שגם סיים תואר ראשון בתיכון (היה לו עוד סמסטר אחד אחרי י"ב, אבל התאריך גיוס שלו היה מספיק רחוק כדי להשלים את התואר), ושובץ בסוף ביחידת מודיעין נחמדה, במקצוע - ובלי שום התחייבויות.
ישן 28-05-2006, 21:26
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי מוקד שמתחילה ב "כן...אבל דח"ש יפגע בי בצורה מסויימת..."

תראה באו אלינו לבית ספר מממר"ם ואמרו לנו שלא חייבים יחידות במחשבים..המבחן עצמו הוא אלגוריתם ככה שזה לא משנה צריך רק חשיבה...אבל בקורס עצמו יעזור ידע של שפות..זאת לא תיהיה ממש בעיה בשבילך ככה שעל סמך מה שאמרו לנו אתה לא צריך לעשות בגרות(מה גם שהבגרות הבאה היא רק בקיץ שנה הבאה(אין מועדי חורף)).תראה אני מניח שהנתונים שלך ממש ממש גבוהים ככה שאני במקומך הייתי מנסה ממר"ם אבל חושב יותר בכיוון של פרויקטים מסווגים במודיעין...מקומות שאתה יכול למצות את עצמך יותר...מקומות שלא ממש שומעים אליהם וכל מיני פרויקטים מסווגים...הם אמורים להתחיל להגיע אליך בי"ב...אני מקווה רק שאמרת בצו ראשון שאתה סטודנט שלומד מדעי המחשב ומתמטיקה והכל ..

בהצלחה!

נוב 07.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:23

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר