לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-05-2006, 09:38
  rna rna אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.04.06
צוות אויר / עינים ...השתגעתי..

הייתי בירפא ...הכל היה טוב ויפה , עד הבדיקת עינים , יצאו לי מספרים ממש גבוהים בבדיקת חובש(הבדיקה שמצמידים לך את המכונה הזאת לעיניים ואתה רואה כדור פורח באופק)
יצאו לי שמה מספרים כמו 2.75 , דבר שבכלל לא חלמתי שיהיה לי ...
בבדיקה עם האופטימטריסטית , התשובת יצאו 1.50 , 1.75 , וכמובן , ללא פזילות ללא עיוורון צבעים

הלכתי ביום של הבגרות באנגלית ,כי אני כבר סיימתי את הבגרות ...אז לא היו שמה עוד מלשבים חוץ ממני ... היו כמה לירפא ג,ד ...
מה שכן היו הרבה טייסים שבאו לבדיקות שגרתיות , אמרו לי שהיא היתה צריכה לבדוק אותי עם יפות שמרחיבות אתהאישונים , ועוד כמה בדיקות שהיא לא עשתה ...היא אמרה לי שהמספרים שלי גבוליים
ואני אלך לרופא עיניים לבדוק אם אני יכול המשיך ,
הרופא עיניים אמר לי ...שמבחינתו הוא לא מסתכל על המספרים , אני 6/6 מבחינתו , אבל האופטימטריסטית כתבה לו שיפסול אותי לצמיתות , והוא ראה שלא עשיתי את כל הבדיקות , לכן הוא שינה את מה שהיא כתבה וקבע לי מועד חדש לבדיקת עיניים בלבד ....כי הוא אמר שהיא רוצה לפסול אותי רק בגלל שאין לה זמן לעשות לי את שאר הבדיקות.

מה כעת לעשות ? האם באמת צריך לראות מעל 6/6 כדי לעבור ?
אני כבר השתגעתי ...

מי שמבין באמת , והוא חלק מהמערך , שבבקשה יגיד לי מה חיל האויר רוצה מהעיינים שלי ...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-05-2006, 09:56
  מצוק מצוק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.10.05
רק
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי rna שמתחילה ב "צוות אויר / עינים ...השתגעתי.."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rna
הרופא עיניים אמר לי ...שמבחינתו הוא לא מסתכל על המספרים , אני 6/6 מבחינתו , אבל האופטימטריסטית כתבה לו שיפסול אותי לצמיתות , והוא ראה שלא עשיתי את כל הבדיקות , לכן הוא שינה את מה שהיא כתבה וקבע לי מועד חדש לבדיקת עיניים בלבד ....כי הוא אמר שהיא רוצה לפסול אותי רק בגלל שאין לה זמן לעשות לי את שאר הבדיקות.

לא יאמן!! בא לי לצרוח על מישהו ולהפוך עליו שולחן!! הגיע הזמן שהפקידים המצ'וקמקים הללו יבינו שהם מתעסקים עם חיים של אנשים ושלהחלטות שלהם יש השפעה ישירה על מהלך חיים שלם!!!

צריך לעשות משהו , לשלוח מכתב,לקבול,לדבר,לצעוק,לעשות מארב ליד לשכתו של חלוץ ולדבר איתו, לא יודע מה.... כל יום אני שומע סיפור כזה או אחר על מקרים כאלו וגם לי עצמי היה סיפור קטן ומציק עם שרשרת פקידים עצלה... מה עושים? עם מי מדברים?
הייתי שולח מכתב לשר הבטחון אבל לא נראה לי שהנוכחי יבין משהו בענייו (ובכלל , אני לא חבר הסתדרות...)

ישן 30-05-2006, 11:36
  meir_adre meir_adre אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.03.06
שלח הודעה דרך ICQ אל meir_adre
באמת חברה זה מעצבן כל העסק הזה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי rna שמתחילה ב "צוות אויר / עינים ...השתגעתי.."

קחו עוד דוגמא אני כבר חודש ממתין לתשובה בקשר לחריג צוות אוויר בגלל הקב"T שלי(53) וכל פעם שאני מתקשר היא יישר אומרת לי תמתין עוד מספר ימים אנחנו נחזור אלייך אל תידאג ואני כל יום מתקשר ומקבל אותו תשובה נימאסס כל הפקידות האלה והפקידים פשוט לא אכפת להם שיש על קו בצד השני מישהו מורעל שזה החלום שלו וכל מילה שהם מוצאים מהפה זה כמו לא יודע מה בשביל אותו מלש"ב מסכן ומורעל פשוט לא אכפת להם בגרוש צהעיקר לשבת שם בשלכה ולחמם את היישבן שלהם השמן ולאכול כל היום זה מה שאכפת להם זה פשוט מעצבבןןן ככה איך הם מתנהגים לחברה שברוב יילכו לאכאול חצץ וחרא וחול בגבול ולשמור על התחת שלהם זה לא פאייר!!!

אני עכשיו אומר בריצנות נכון שזה נישמע לכם טיפשי ועכשיו תגידו לי שאני סתם איהזה מושפע או מורעל יותר מדיי

אני בעד לארגן כמה חברה מיפה שיודעים אולי איפה הלשכה של חלוץ ולדבר איתו מה יש להפסיד נוסעים מחכים שייצא וניגשים אליו או ניגשים למזכיר שלו וקובעים פגישה זה נימשע מאוד טיפשי ולא הגיוני אבל בסך הכל הוא בן אדם כמונו ולא אלוהים אז מה יש להפסיד מיש בעד שיישלח לי הודעה בפרט או אפילו יגיב פה ונסדר משהו!..

ישן 30-05-2006, 13:33
  itsikadiv itsikadiv אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.03.05
האמת היא שאותי יותר מטריד משהו אחר ממה שאתה אומר...

כולם פה מדברים על זה שהאופטימטריסטית לא ביצעה בדיקות כמו שצריך, אבל מישהו פה חשב למה הרופא עיניים החליק את הכל ולא פסל למרות ההמלצה? או לפחות לא קבע עובדות בלי לקבל את כל הנתונים, מה גם שהטיפול בטיפות נעשה רק אחרי הבדיקה אצל האופטימטריסטית והבדיקה של העין נעשית אצל הרופא עיניים בלבד? נראה לי קצת מוזר שלמרות הכל הרופא החליט ליישר את הכל ומבחינתו הכל בסדר, כשבופעל הנתונים שמולו מציגים אמת אחרת.

אגב, המספר שמצאו לך יכול לנבוע מחוסר שינה ולחץ לפני הירפ"א, לי קבעו שיש לי צורך במשקפיים אומנם עם מספרים נמוכים מאוד אבל בשביל לטוס אני אהיה חייב ואני כנראה אעשה בדיקה בבית-חולים ואשלח תוצאות, אל תיקח את הכל כמובן מאליו וחד משמעי, האנשים בירפ"א מאוד גמישים ומאפשרים לבצע בדיקות חוזרות בין אם במסגרת הירפ"א או בבי"ח אזרחי, אין סיבה להלחץ.

ישן 30-05-2006, 18:53
  itsikadiv itsikadiv אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.03.05
לא יודע על מי נפלת.....
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי rna שמתחילה ב "זהו שלא , האנשים שמה ממש לא..."

שמעתי על מספר מקרים שהבדיקות לא יצאו מתאימות ובשל כך אנשים חזרו בשנית לירפ"א ולעיתים גם הגיעו לבי"ח "איכילוב" - שלפי מה שהבנתי הוא היחיד שעובד עם הירפ"א במקרים האלה (תקנו אותי אם אני טועה).
כשאני הייתי בירפ"א ב' לפני שלושה שבועות היו שני אנשים שחזרו הביתה וקבעו להם בדיקה לשבוע שאחרי אחד אצל האופטימטריסטית ואחד בשמיעה או בנפח ריאה, אני לא זוכר, היו איתנו גם כמעט 4 אנשים שחזרו מהשבוע שלפני לבדיקות חוזרות, ככה שהם באמת גמישים שם.
חבל לי שנפלת ביום לא טוב, אל תתבייש לדרוש את כל הבדיקות שמגיעות לך, זו לא זכות - זו חובה.

ישן 30-05-2006, 14:34
  Papa_Sutul Papa_Sutul אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.12.04

הרופא עיניים ממש נחמד.. כנ"ל הרופא א.א.ג... וגם הבלונדינית שעושה את הבדיקות שמיעה..
הכי מניאקית זאת האופטימטרסיטית.. ממש ממש מניאקית.. אשה כל כך חסרת סבלנות שאפשר למות ממנה..
אני נפלתי או על יום טוב שלה.. או על אופטימטריסטית אחרת..
בכל מקרה הירפא ב' זה דווקא עבד לטובתי כי לא ראיתי כלום.. ראיתי את כל האותיות מטושטשות וקראתי הכל לא נכון (ככה אמר לי אחד שעמד לידי בבדיקה).. אבל היא רק רצתנ לסיים אז היא כתבה לי שהכל תקין חחח
בחידוש כשירות היא הייתה נחמדה(או שזאת הייתה מישהי אחרת).. וגם ראיתי הכל והכל יצא תקין..

בשורה התחתונה.. האופטימטריסטית שנפלת עליה מניאקית.. זה ידוע.. תבוא בפעם הבאה תקווה שתיפול על יום טוב שלה.. או על אחת אחרת..
בהצלחה!!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:29

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר