לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-05-2006, 23:36
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
גם לי
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "אין לי שום בעיה עם זה"

אז מעניין למה ה SMH בחר לעשות מזה אייטם.

אולי בגלל שיאסרו על מורים שאינם מוסלמים ללמד בבית הספר את שיעורי חינוך מיני.

הייתי מניח שמורה - כל מורה - בבית ספר מוסלמי - או כל בית ספר אחר - כפוף למדיניות החינוך באותו בית הספר, ולפיכך לא ילמד משהו שלא על פיתוכנית הלימודים שנתקבלה באותו בית הספר.

עכשיו, כשאומרים שמורים שאינם מוסלמים לא יוכלו ללמד את השיעורים האלה לפי תוכנית הלימודים של בית הספר זה כמו הצבעת אי אמון מסוג שהוא שכל מי שאינו מוסלמי לא יכול ללמד את המוסלמים לפי תוכנית הלימודים שלהם.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-05-2006, 03:56
  מקרוני מקרוני אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.05.02
כי זה מתחיל בזה ונגמר בזה (טיפש אחד)
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "אין לי שום בעיה עם זה"

שחקני הדייויס של עיראק נרצחו - בגלל מכנס קצר

גורמים איסלאמיים קיצוניים לא אהבו ככל הנראה את העובדה שהטניסאים התחרו בלבוש "מינימלי" והרגו בדם קר את השניים ומאמנם. התאחדות הטניס העולמית בהלם: "התקווה של כולנו היא ששלום ישכון בעיראק"

סוכנויות הידיעות

בגדד כבר מורגלת ברציחות, איומים וחטיפות, אבל הפעם נראה כי נשבר שיא חדש באלימות גם בה. שניים משחקני נבחרת הדייויס העיראקית נרצחו ביחד עם מאמנם, ככל הנראה בגלל שלבשו מכנסיים קצרים.

מתנקש ירה במאמן חוסיין אחמד ראשיד ובשחקנים נאסיר אל חטאם ו-ויסאם עאדל, ומשטרת עיראק מאמינה כי לתקיפה יש קשר לאזהרה ששלחו גורמים איסלאמיים קיצוניים נגד לבוש שכזה.

התאחדות הטניס העולמית שלחה מייד את תנחומיה לאיגוד העירקאי. "ה-ITF נדהם מאובדן החיים הכל-כך בלתי נחוץ הזה", אמר נשיא ההתאחדות פרנססקו ריקי ביטי. "בזמנים שכאלו, אנחנו יודעים שכל קהיליית הטניס העולמית מתאחדת איתנו ושולחת את תנחומיה למשפחות. התקווה של כולנו היא ששלום ישכון בעיראק בקרוב".

ראשיד בן ה-34 היה הטניסאי הבכיר של עיראק והוביל את ארצו במספר המשחקים ששיחק בדייויס (33). אל חטאם בן ה-27 הופיע במדים העיראקיים בבית הרביעי של אסיה-אוקייניה, השנה. זו היתה התקיפה השנייה השבוע נגד אתלטים בעיראק, לאחר שמוקדם יותר השבוע נחטפה נבחרת הטקוואנדו במערב המדינה, בדרכה למחנה אימונים בירדן.

(30.05.06, 22:30)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:13

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר