רמאללה: מאות סטודנטים ישראלים ופלסטיניים מפגינים במחאה נגד מחסומי צה"ל 16:14[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://images.nana.co.il/partner1/Service126/Images/dot_article_1.gif]03.06.2006 ברמאללה מפגינים כמאה סטודנטים ישראלים ומאות סטודנטים פלסטיניים במחאה על הצבת מחסומים וחומות ברחבי הגדה ורצועת עזה. http://news.nana.co.il/Common/GeneralModules/Ticker/PopUp.asp?ServiceID=126&ArticleID=376869&FromList=1 זה מה שמפריע להם? המחסומים שמונעים מטרוריסטים להסתובב חופשי בשטחים שבשליטתם? הגיע הזמן שיתחילו להפגין נגד עמלות הבנקים ותעריפי הסלולר! (ונגד מצב מערכת השמרטפות הממלכתית המוכרת יותר בשם "מערכת החינוך")
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
אם לא שמתם לב, החיים כבר התחילו... (טליה שפירא) תפילת הטוקבקיסט הישראלי: ''אלוהים - אנא תן לי את הכוח לא לקשקש במקלדת כאשר אני לא מתמצא בנושא הכתבה''
בכל מקרה תודה
נדמה לי שיש צו אלוף האוסר כניסת ישראלים לאזורים האלה. אם "קל" לאכוף את החוק שמדובר בהתיישבות לא חוקית אז כדאי שהחוק יאכף גם שמדובר בהפגנה
שיוציאו משם את האבטחה וכו' ונראה כמה זמן הם יחזיקו מעמד ברמאללה
looopy
מאוד קל להפגין. אין דבר שאי אפשר למחות עליו, אולם הבעיה היא להציע תוכנית ריאלית אחרת שתשמור על בטחונם של תושבי מדינת ישראל.
הירוק בכל זאת עולה