לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-06-2006, 12:04
  Funky Lex Funky Lex אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.11.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי abce שמתחילה ב "שבוע שדאות"

אני אגיד לך איך זה היה הצלינו (מוד"ש).

תבוא לבסיס עם ציוד לשבוע כרגיל המפקדים שלך כבר יגידו לכם בדיוק מה לקחת לשטח.
אנחנו ישנו כל השבוע על מדים מלאים+נעליים. אכלנו מנות קרב.
אנחנו לקחנו זוג אחד של גרביים, זוג תחתונים וזוג מדים כדי להחליף אחרי המסע.
לנו הייתה הקפצה אחת כל לילה (גם בשאר השבועות שישנו בשטח היתה רק הקפצה אחת בלילה).
אני לא מכיר את השטח שאתם תישנו בו אבל אנחנו היינו במקום עמוס אבק וחול אז אין מצב לעדשות. תביא משקפיים.

איך לקפוץ מהר?
תכין הכל לפני שאתה הולך לישון. תפריד את הכסדה מהאפוד ושים אותו במקום נגיש.
תישן על מדים מלאים אם סק"ש חצי פתוח.

איך אפשר להתבלט?
תשקיע, תראה נכונות ללמוד וכו'... בסך הכל זה שבוע נחמד מאוד.

אגב תתכונן לזחול וליפול על מלא קוצים. כבר עבר חודש מהשדאות שלי ואני עדיין נלחם בלהוציא את הקוצים מהגוף.
בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-06-2006, 23:09
  xarme xarme אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.06.06
קבל תשובה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי abce שמתחילה ב "שבוע שדאות"

אני עשיתי את השדאות שלי לפני איזה חודש ואני בדוכיפת אז אני מקווה שזה יעזור לך ...
אז ככה , אוכל אתה יכול להביא אבל כעיקרון אסור להביא צ'ופרים וקח גם בחשבון שיש לך מסע ירידה לשטח שבו אתה לוקח עלייך את כל מה שאתה לוקח ... ובזה אני מדבר על התד"ל(תיק דרך ללוחם)
שק"ש ווסט וכל שאר הקשקושים ...אנחנו לא לקחנו איתנהו את כל הארגזים ( ארגז סמל , פריסות וכו')
אלה באו עם האביר ביום אחרי .
אם אני לא טועה היו לנו שתי הקפצות אחת היתה די סתמית ורק הוקפצנו למשהו כמו עשר דקות רבע שעה וחזרנו לישון ... הוייתה עוד אחת שזה היה המסע פילים . לפני ההקפצה הזו אם אני לא טועה גם הכריחו אותנו לישון עם ווסטים שזה לא כזה נורא אבל גם לא כלכך נוח ... אם יש לך עדשות אז נראה לי עדיף שתהיחה עם משקפיים במשך השבוע ... לא יהיה לך כל כך זמן לשחק עם העדשות, אלא אם כן תשאיר אותם עלייך כל השבוע או משהו כזה .. אהההה דרך אגב במסע פילים מקפלים את המאהל קומפלט ופשוט מעבירים אותו איזה כמה קילומטרים לפי מה שאני זוכר סביבות 3-4 קילו . אבל כשלא רואים כלום ותכלס הכל כיפות מסביב ולא רואים את הערוצים הקטנים אז זהירות לא ליפול .. אז לגבי השאלה שלך של מה לוקחים אז כן לוקחים הכל ... והקצב של המסע הוא קצב 6 רגיל אולי טיפה פחות וכמעט שלא יוצא לרוץ . עצה שלי תקפלו זריז את המאהל אחרת ידפקו אתכם יום אחרי . כדי לקפוץ מהר פשוט אל תהיה שוקיסט , ברגע שותה הקפצה תעיף את עצמך מהאוהל כמו פנתר ...
עוד כמה דברים שאני מציע לך להביא איתך זה קצת חוט שיפצור או חוט בלאי , איזולירבנד , אזיקונים , סכין טובה או אם יש לדרמן כי יש שם מסורית , פנס (למרות שלא כל כך ייתנו לך להשתמש בו זה ממש טוב ונחץ כדי לראות מה אתה עושה ולהקים את האוהל או לזהות את הציוד שלך וכאלה בחושך ...)וגם תאספו מהמנות קרב פותחנים כדי שלכל אחד יהיה אחד או שניים ותפתחו זריז את האוכל כי תכלס יש בלחץ 10 דקות ולפעמים שחות כדי לפתוח את הקופזאות לאכול ולנקות ...
בקיצור מקווה שעזרתי לך ... אם תה צריך עוד משהו יש לי אימייל ...
ואני אשתדל לבדוק אותו פעם הבאה שאני יוצא ...
נ.ב. כל מה שאמרתי זה בערבון מוגבל השדאות שלנו הייתה בשבוע שלישי אז אולי היא הייתה קצת יותר קלה משל אחרים ...
אבל לפי דעתי זה היה ממש שטויות .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:26

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר