05-06-2006, 17:19
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 29.09.05
|
|
|
המלצה לנייד טוב....?
שלום לכולם... אז ככה בעוד 3 חודשים אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה והחלטתי כדי להקל טיפה על עצמי עם כול החומר ליקנות לי מחשב נייד טוב ואמין. עכשיו ככה אני צריך מחשב חזק שיוכל לענות לי על הצרכים הבאים:
1. להיות חזק מספיק כדי לעלות פוטושופ עם תמונות דיי כבדות ויכולת עיבוד מהירה.
2. חיי סוללה גבוהים.
3. מסך כמה שיותר גדול
4.כרטיס מסך חזק.
5. שיהיה כמה שיותר קל
6. מחברה אמינה וותיקה בתחום
עכשיו את הרכישה אני מתכוון לעשות בחו"ל דרך האתר ebay וכדומה.. ששם ראיתי שהמחירים נמוכים בהרבה מאשר בארץ. ואני מתלבט בעיקר בין ibm,Fujitsu,sony,nec,Toshiba,כמובן שהמחשב באידיאלי לגרפיקה הוא mac והוא יחסית מאוד זול בחו"ל רק הבעיה שלא יודעים לטפל בהם בארץ ואין הרבה חלקים לחילוף וכו...(ממה ששמעתי מאנשים שמבינים ומחניות שביקרתי בהם)
עוד דבר חשוב מאוד בישבילי שנוגע למחשבי ibm שחייב להיות לוח מגע אלקטרוני ולא רק הנקודה האדומה הזו באמצע המקלדת שממש לא נוחה לי אישית. ואיני מסוגל להתרגל אלייה.
התקציב עומד על 1200$ מקסימום כמובן שהייתי רוצה ביותר זול. אז עם יש לכם הצעות אנה עזרו לי.
תודה רבה לכול העונים...
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank
|