לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-06-2006, 16:49
  MkWannaB MkWannaB אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.06.06
עזרה בקשר לשינוי שיבוץ

שלום,
אני חיילת ימ"ל במשרד הביטחון ,פקידה, בביניין אזרחי לחלוטין שממש רוצה לעשות תפקיד אחר לצאת חזרה לצבא ולנסות להשתבץ בתפקיד אחר. לא עברתי קורס אחרי הטירונות וביום שהגעתי למשרד התחלתי בתהליכים של שינוי שיבוץ ובקשה לחזרה לבקו"ם אך טופס 55 כידוע לא ממש עוזר במיוחד שכוח האדם במשרד חתם עליו בשלילה עברתי שיחות אצל הרבה אנשים במשרד שסיכמו לי את התהליך בכך שעברתי מיונים רבים של סיווג ביטחוני ושבמשרד ישנה מדיניות שברגע שחייל נכנס למשרד הוא לא יוצא מכל מיני סיבות.
בהתחלה כולם אמרו לי שזה שטויות וגם בצבא אומרים שאי אפשר לצאת ואי אפשר לעבור והרבה אנשים עוברים. אבל אני במשרד כבר חודשיים וחצי ואין יום שאני לא מנסה לחשוב על דרך לצאת ובאמת שאין.
נשארו לי 2 דרכים שאני יודעת עליהן לפחות, הראשונה היא קצונה - לצאת לקורס קצינים שזה משהו שאני מאוד רוצה אבל זה לקצונת מטה שהבנתי שאלו תפקידים פקידותיים שאני לא הכי רוצה לעשות.אני יודעת שאני אמורה לקבל זימונים לקצונה באוגוסט לקראת הקורס של נובמבר , אבל שוב הייתי רוצה לעשות משהו יותר בכיוון קצונת חי"ר מאשר קצונת מטה אבל אני שייכת לחיל הכללי כך שזה לא ממש אופציה.
הדרך השנייה היא דרך קב"ן - לא לצאת לגמרי מהצבא כי מה שאני רוצה הוא בידיוק להיפך אני רוצה לתת יותר מעצמי , אז ללכת לקב"ן במטרה לקבלת ממנו המלצה לשינוי שיבוץ אבל אני מפחדת שעצם הפגישה עם הקב"ן והמעבר לתפקיד אחר דרכו תוכל לפגוע לי בשיבוץ החדש , בהמשך השירות ובכלל בחיים. מה גם שהבנתי שהמלצה לשינוי שיבוץ מקב"ן זה לא משהו שמקבלים בקלות.
אני אשמח אם מישהו שיודע יוכל לכתוב לי קצת על קצונת מטה ותפקידים השייכים לקצונה זו? ועל התהליך של שינוי שיבוץ דרך קב"ן ?עד כמה זה פוגע בעתיד ועד כמה זה אפשרי?
תודה רבה לכולם!
וסופ"ש מהנה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-06-2006, 18:27
  tal1939 tal1939 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.03.05
מה שבטוח קב"ן זה לא אופציה בשבילך ....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MkWannaB שמתחילה ב "עזרה בקשר לשינוי שיבוץ"

לפי מה שאת כותבת אני מבין שיש לך נתונים טובים וחבל שתסגרי דלתות בגלל שהלכת לקב"ן .
ללכת לקב"ן מבחינתך זה יהיה טיפשי . (מה שכן הוא יכול לעזור לך אבל את לא תוכלי להגיע לדברים שאת רוצה להגיע אליהם ).
בואי נגיד שבסופו של דבר אף אחד לא ישאיר חיילת ממורמרת שלא רוצה להיות איפה ששמו אותה .
מה שכן יכול להיות שבאמת עברת הרבה סיווגים ביטחוניים בשביל להגיע למקום שאת נמצאת בו ויכול להיות שפשוט את נמצאת במקום שלא משחררים ממנו אנשים בגלל האידיאולוגיה שלהם .
בכלל בצבא לא נהוג לשחרר אנשים סתם , תמיד מקשים על המעבר .
דרך אגב - טופס 55 זה החרטה הכי גדולה שיכולה להיות , דבר עם המפקד שלך ותגידי לו שלא טוב לך ואת רוצה לעזוב למשוה אחר ותשאלי אותו איפה הוא יכול לעזור לך , אולי ימצאו לך בתוך הבניין שאת נמצאת בו תפקיד יותר טוב .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:35

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר