לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-06-2006, 23:47
צלמית המשתמש של coolpix
  coolpix coolpix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.05
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי xnir שמתחילה ב "שתיהן עדשות מעולות. הקאנון..."

משה בשימחה הייתי קונה את ה70-200 2.8 אכן התגשמות חלום אפילו ללא הis אבל המחיר הכי זול שמצאתי עומד על 4500 שקלים מיד שנייה עכשיו זה כימעט כפול מהf4 וכמו שהבנתם כבר אני לא ממש שוחה בכסף ולדעתי להוסיף עוד 2000+ שקל בישביל ה2.8 לא כול כך משתלם אני יוכל לרכוש בסכום הזה דברים שונים.

השוותי דוגמאות וקרופים של 100% של שתי העדשות הללו אחת מול השנייה ואני לא רואה כול כך הרבה הבדל נשמעותי בין השניים . עוד דבר שהסיגמה שוקלת יותר מהקאנון פחות מהירה פחות חדה והבוקה של הקאנון יותר נעים לעין אבל שוב אני לא יודע עם אני יצטרך ממש את ה2.8 ויכול להיות אחריי שאני ירכוש את ה70-200 יתברר לי שהייתי חייב לרכוש את 2.8 ואני לא יכול בלעדיו.....
בסופו של דבר ניראה לי אני יילך על הקאנון מסיבות שונות שתורמות
1.ערך שוק יישאר תמיד גבוהה יותר מן הסיגמה המקבילה.
2. איכות בנייה טוב יותר
3.חדות ובוקה טובים יותר
4.וכמובן .... סידרה L (לבנה!!!!!! )
או שאני ינסה להשיג את אחת העדשות בימים הקרובים לאיזה יום או יומים של התנסות ויחליט אבל סיכוי מאוד קלוש שאני אכן ימצא אותם להתנסות.
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-06-2006, 23:53
צלמית המשתמש של xnir
  xnir xnir אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.11.02
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי coolpix שמתחילה ב "משה בשימחה הייתי קונה את..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי coolpix
משה בשימחה הייתי קונה את ה70-200 2.8 אכן התגשמות חלום אפילו ללא הis אבל המחיר הכי זול שמצאתי עומד על 4500 שקלים מיד שנייה עכשיו זה כימעט כפול מהf4 וכמו שהבנתם כבר אני לא ממש שוחה בכסף ולדעתי להוסיף עוד 2000+ שקל בישביל ה2.8 לא כול כך משתלם אני יוכל לרכוש בסכום הזה דברים שונים.

השוותי דוגמאות וקרופים של 100% של שתי העדשות הללו אחת מול השנייה ואני לא רואה כול כך הרבה הבדל נשמעותי בין השניים . עוד דבר שהסיגמה שוקלת יותר מהקאנון פחות מהירה פחות חדה והבוקה של הקאנון יותר נעים לעין אבל שוב אני לא יודע עם אני יצטרך ממש את ה2.8 ויכול להיות אחריי שאני ירכוש את ה70-200 יתברר לי שהייתי חייב לרכוש את 2.8 ואני לא יכול בלעדיו.....
בסופו של דבר ניראה לי אני יילך על הקאנון מסיבות שונות שתורמות
1.ערך שוק יישאר תמיד גבוהה יותר מן הסיגמה המקבילה.
2. איכות בנייה טוב יותר
3.חדות ובוקה טובים יותר
4.וכמובן .... סידרה L (לבנה!!!!!! )
או שאני ינסה להשיג את אחת העדשות בימים הקרובים לאיזה יום או יומים של התנסות ויחליט אבל סיכוי מאוד קלוש שאני אכן ימצא אותם להתנסות.

אם יש לך סבלנות תחכה - ניתן להשיג 70-200L 2.8 (ללא IS) בפחות מ 4000שח
אני חכיתי כחצי שנה עד שמצאתי אחת טובה במחיר שהתאים לי
ואני מברך על הסבלנות שהייתה לי כל פעם שאני מצלם עם הבונבונירה הזאת

אם אתה לא רוצה לחכות לך בלב שלם על ה L
מבטיח לך שלא תתאכזב עדשה מרצדס...

ישן 09-06-2006, 00:05
צלמית המשתמש של עופר ברגר הגיבור
  עופר ברגר הגיבור עופר ברגר הגיבור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.05
שלח הודעה דרך ICQ אל עופר ברגר הגיבור
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי xnir שמתחילה ב "[QUOTE=עופר ברגר הגיבור]אף..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי xnir
מי שטוען טועה (רובם בעלי F4 שמנסים לשכנע את עצמם ושאר העולם שיש להם עדשה טובה יותר)
תעבור על מבנה העדשות וביקורת מקצועיות ותראה שאני צודק
הטענות הועלו אך ורק בפורומים ע"י משתמשים ולא בביקורת מקצועיות.

אני ראיתי תגובה של בחור מדי ספוט על העדשות (וכמובן שהיה לו את שתהן ..)
אני יחפש את השירשור הזה ...

בכל מקרה לא נראה לי שבוריס צריך 2.8 (תקן אותי אם אני טועה ) , רוצה כן , צריך - כנראה שלא .. (כלכלית כמובן ..)

לי אישית אין אף אחת מהן וכל הידע שלי עלהן מבוסס על דיברי אחרים ...

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://services.nexodyne.com/email/icon/MiIHt9CsUg%3D%3D/JE2kTDA%3D/R01haWw%3D/0/image.png]

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:28

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר