לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-06-2006, 17:21
  S P L I F F S P L I F F אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.04.04
שאלה לגביי פניה לדרגים גבוהים מאד בצבא...

התגייסתי במרץ 05 למסלול ייעודי לקצונה של חיל התקשוב.. עשיתי קורס קשר וקורס מכים רובאי 06

וחתמתי ויתור על המסלול לפני בה"ד1 כי הבנתי שזה לא בדיוק תפקיד לוחם כפי שהובטח. זרקו אותי לגדוד קשר בפד"ם, משם מיידית הגשתי ט-55 לקרבי אך המ"פ והמגד החדש לא המליצו כי אמרו שאני כבר שנה בצבא והחיל השקיע בי ולא רוצים שאני אעבור חיל ולא המליצו על ה 55 אך העבירו אותו הלאה..

זה עבר לסמכות האגף באגף התקשוב הקצינת כ"א ראתה שהמג"ד לא המליץ וכך גם האגף לא המליץ...

וזה עבר לבקו"ם ללא אף המלצה כביכול מלבד המכתב בקשה שלי המצורף

במידה והבקשה לא תאושר מהבקום
האם יש אפשרות לשלוח מכתב לאלוף פיקוד דרום או הרמטכ"ל עצמו אפילו? אם כן איך ניתן לעשות זאת? והאם מכתבים שכאלה נקראים על ידי האנשים הנכונים או נזרקים ללא שום התייחסות?...

תודה מראש.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-06-2006, 17:39
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי S P L I F F שמתחילה ב "שאלה לגביי פניה לדרגים גבוהים מאד בצבא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי S P L I F F
התגייסתי במרץ 05 למסלול ייעודי לקצונה של חיל התקשוב.. עשיתי קורס קשר וקורס מכים רובאי 06

וחתמתי ויתור על המסלול לפני בה"ד1 כי הבנתי שזה לא בדיוק תפקיד לוחם כפי שהובטח. זרקו אותי לגדוד קשר בפד"ם, משם מיידית הגשתי ט-55 לקרבי אך המ"פ והמגד החדש לא המליצו כי אמרו שאני כבר שנה בצבא והחיל השקיע בי ולא רוצים שאני אעבור חיל ולא המליצו על ה 55 אך העבירו אותו הלאה..

זה עבר לסמכות האגף באגף התקשוב הקצינת כ"א ראתה שהמג"ד לא המליץ וכך גם האגף לא המליץ...

וזה עבר לבקו"ם ללא אף המלצה כביכול מלבד המכתב בקשה שלי המצורף

במידה והבקשה לא תאושר מהבקום
האם יש אפשרות לשלוח מכתב לאלוף פיקוד דרום או הרמטכ"ל עצמו אפילו? אם כן איך ניתן לעשות זאת? והאם מכתבים שכאלה נקראים על ידי האנשים הנכונים או נזרקים ללא שום התייחסות?...

תודה מראש.

יש אפשרות אבל זו טעות.
מה שצריך לעשות זה לשלוח מכתב מנומס נוסף למג"ד, אם הוא לא מאשר אז לכתוב מכתב מנומס לזה שמעליו (המח"ט?) ואם זה לא מצליח אז לזה שמעליו וכו'.
העיקרון הוא- לא לדלג על חוליות בשרשרת הפיקוד, אם אף אחד לא מסכים אז שלח לרמטכ"ל (אחרי ששלחת לסגן הרמטכ"ל והוא לא הסכים..)
אמיל.
ישן 11-06-2006, 18:52
צלמית המשתמש של GrimReaper
  משתמש זכר GrimReaper GrimReaper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.04
נכון ותומך
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "[QUOTE=S P L I F F]התגייסתי..."

אבל אצלו זה יהיה בשרשרת החילית מקצועית כנראה. מג"ד הקשר, מקש"פ דרום, ואז קצין קשר ראשי.

ורק אנקדוטה קטנה לגבי עקיפת דרגים ל- SPLIFF. היה היה לי פעם חייל שמקצועו הצבאי ושיבוצו לא מצאו חן בעיניו ועיני הוריו. במקום שינקוט במסלול הרגיל, יום אחד להפתעתנו הרבה, קיבלנו עותק ממכתב תלונה שנשלח לשר-הביטחון ולרמטכ"ל בעניינו. לא מסובך להבין שהעניין הוחזר מיידית לטיפול הדרג הפיקודי הישיר, ונחש מה? הוא עוד היה באותו שיבוץ ותפקיד הרבה אחרי השיחרור שלי.

מסקנה - לא לקפוץ מעל הפופיק

"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
John Kennedy Toole

ישן 11-06-2006, 22:22
צלמית המשתמש של GrimReaper
  משתמש זכר GrimReaper GrimReaper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.04
רשמית לא
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי S P L I F F שמתחילה ב "יש אפשרת לראות קצין מיון במ"זי בלי טופס 55?"

במידה ואין לך קשרים במקומות גבוהים יותר, אז לא. אם כבר נדחית על ידי המג"ד אני מציע שתבקש ראיון בדרג הגבוה יותר. כמו שאמרתי אני מניח שאתם כפופים ישירות לפיקוד, אז אתה יכול לנסות לפנות ללשכת מקש"פ דרום.

אופציה אחרת שאני יכול להציע זה לעבוד בשלבים. נסה לבקש לעבור ליחידת שדה, כגדוד חי"ר או יחידה לוחמת אחרת, אך במסגרת המקצוע שלך. ביחידה כזו יש סיכוי יותר טוב שמפקד היחידה, כלוחם ולא איש קשר, ישקול לשבץ אותך לתפקיד משמעותי יותר מבחינתך. חלק מחפ"ק בגדוד או בפלוגות, ההכשרה שלך סבירה בשביל כך ביחידה לוחמת. עם מפקד טוב שימליץ, זה יגם יכול להקל עליך לעבור לתפקיד לחימה בהמשך.

"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
John Kennedy Toole

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:55

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר