לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-06-2006, 01:56
  Boss11 Boss11 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.01.04
שלח הודעה דרך MSN אל Boss11
נכשל נסיון חטיפת נערות ליד רחלים

נכשל נסיון חטיפת נערות ליד רחלים
מכונית פלסטינית עצרה בטרמפיאדה הסמוכה להתנחלות, ונוסעיה ניסו לחטוף 2 נערות באיומי אקדח. בתום מרדף נעצרו החוטפים
יום חמישי, 15 ביוני 2006, 21:36 מאת: ינון מגל, חדשות 10 ישראל 10
כתבי "הארץ" יובל אזולאי ויהונתן ליס:

שלושה פלסטינים ניסו לחטוף אחר הצהרים שתי נערות ישראליות באיומי אקדח, בצומת רחלים שמדרום לשכם. השלושה נעצרו בתום חיפושים אחריהם שניהלו צה"ל והמשטרה.

הפלסטינים הגיעו אחר הצהרים בשברולט לבנה לטרמפיאדה שבצומת ליד ההתנחלות רחלים, שם עמדו שתי הנערות. הם יצאו מרכבם, וניסו לדחוף בכוח למכונית את אחת הנערות, שעמדה סמוך לכביש. הנערה נאבקה בהם, ונפצעה קל בראשה במאבק, אך הצליחה להימלט. זמן קצר אחר כך הבחין בה מפקד פלוגה שמשרת באזור בנערה המדממת בתחנה, וניגש אליה, וזו סיפרה לו על שהתרחש.

בעוד הנערה נאבקת בחוטפים נמלטה מהטרמפיאדה חברתה, אמונה שחר בת 14, והזעיקה את כוחות הביטחון. בראיון לקול ישראל היא סיפרה: "עמדתי בטרמפיאדה עם חברה שלי. היינו לבד, אם אני זוכרת נכון, כי הכל קרה מהר ומפחיד. הגיע רכב, כנראה עם לוחית ירוקה, שנסע לאט. פתאום קפצו מהרכב שני בחורים. לאחד מהם היה אקדח. הוא כיוון את האקדח לעבר חברה שלי, ואז עלי. רצתי לשיחים, והתחבאתי, שלא יבחינו בי. צעקתי: לא, אל תעשו לי את זה. עבר רכב אחר, וקפצתי עליו, בטח חשבו שאני משוגעת שקופצת מהשיחים. צעקתי: חטפו את חברה שלי, מחבלים עכשיו חטפו אותה. האנשים בטרמפ התקשרו אליהם (לכוחות הביטחון)".

הנערה שנפצעה לא ידעה שחברתה הצליחה להימלט, וכוחות הביטחון חששו שהיא נחטפה. המשטרה וצה"ל החלו בחיפושים אחרי המכונית והציבו מחסומים באזור. הפלסטינים, שנמלטו בנסיעה לאורך כביש 60, נתפסו במחסום שהוצב סמוך לצומת שילה. מפקד הפלוגה אילץ אותם לצאת ממכונית השברולט באיומי נשק. השלושה, ככל הנראה תושבי ג'נין, נעצרו והועברו לחקירה במשטרה. ברשותם נמצא אקדח טעון שבו איימו על הנערות.

הנערה אמונה שחר, סיפרה עוד, כי היא נוסעת בטרמפים בגדה מאז גיל 12, ואינה חוששת. "זה מסוכן, אבל אני כבר רגילה. זה דבר שבשגרה. אני נוסעת בטרמפים כבר מכיתה ו'. כל החברות שלי נוסעות בטרמפים מגיל 12, וזה לא קרה אף פעם".

http://news.walla.co.il/?w=//924440

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-06-2006, 04:07
  Boss11 Boss11 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.01.04
שלח הודעה דרך MSN אל Boss11
...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "אני לא יודע על מה אתה מדבר?"

"יכול להיות מאוד משעשע"

זה ממש לא משעשע.

אני חושב שזה אחד הדברים החמורים ביותר שיכולים להיות. על קטע כזה יחידות שלמות יכולות להיות מוקפצות מהבית בגלל שני ילדות שהסתבכו!

אז על זה המתנחלים לא חושבים.. נמשיך לנסוע בטרמפים זה הכי בטוח.. כאשר יחטפו את האמא הזאת.. נראה מה היא תומר.. היה להם מזל שהמ"פ הזה במקרה עבר באזור..

קבל ח"ח מ"פ.

דבר כזה יכול להגיע לכניסת כוחות וסריקת בתים עד שימצאו ילדות כאלו בגלל "טרמפ"
אני לוקח את זה ברצינות כיוון שאני מכיר הדברים האלה וראינו בעבר על חיילים נחטפו ומה יצא מזה בסוף.

אל תיקח את זה אישית. מה שכתבת היה מובן לגבי הכתבה עצמה

נערך לאחרונה ע"י Boss11 בתאריך 16-06-2006 בשעה 04:10.
ישן 16-06-2006, 04:11
  The_Equivocator The_Equivocator אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.04
כמה דברים.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Boss11 שמתחילה ב "..."

*ככל הידוע לי אין במדינת ישראל חוק כנגד עלייה לטרמפים(לא כל העולם מסתובב סביב צה"ל).
*מדובר בילדות בנות 12, ללא יותר מדי שיקול דעת.(זה מה שהבנתי לפחות מהכתבה)
*אין במקום תחבורה ציבורית מסודרת.

אגב הם נחטפו לא כאשר נכנסו לרכב, אלה החוטפים, הכניסו את הנערה בכוח לרכב, גם אם היו מחכים בתחנה לאוטובוס, היו יכולים להחטף בדיוק באותו האופן.

עריכה- הרגע שמעתי את קטע הודאו עצמו ואני חייב להגיד שהורי הילדה לוקים בפגור מסויים(אבל אין חוק כנגד זה)...
הביקורת צריכה להיות מופנת הן כנגד ההורים המטומטמים, והן כלפי העובדה שאין במקום תחבורה ציבורית מסודרת!

נערך לאחרונה ע"י The_Equivocator בתאריך 16-06-2006 בשעה 04:24.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:18

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר