16-06-2006, 12:28
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.08.04
|
|
יג-יד זה שנתיים שלומדים הנדסאים , כלומר בסופו של דבר אתה מקבל תעודת הנדסאי\טכנאי ועושים את זה מתאם משרד החינוך וגם הצבא , ההנדסאים יש בכל מיני תחומים כגון : אלקטרוניקה , מכונאות וגם מחשבים שמלמדים אותך תכנות שנתיים , הקורס שעושים התוכניתנים בצבא בשישה חודשים זהה לשנתיים של הנדסאים שלומדים , ואפילו התוכנתינים לומדים יותר כי בצבא לומדים מבוקר עד ערב , ובהנדסאים זה שנתיים לימודים בחפיפות כזאת , עכשיו בנוגע לגאמא , המבחנים שם מאוד קשים , אני עשיתי אותם ויש לי קצת רמה מעל המון אנשים במחשבים והיה לי מאוד קשה , המבחנים מחולקים לשלוש חלקים החלק הראשון זה מבחן עם מלא שאלות אמריקיות , במלאן נושאים במחשבים , כמו שפות תכנות , מערכות הפעלה , רשתות וכד"ו המבחן מקיף כמעט הכל , אחרי זה ישנו מבחן תכנות כלומר אתה מקבל 5 שאלות לתכנת בשפת C או פסקל השאלות מדורגות כלומר מהקלה לקשה , ואין מספיק זמן , יש נראה לי שעה וחצי למבחן הזה והוא קשה מאוד ,ולבסוף מביאים לך את שאלון 300 שאלון מעצבן, בהתחלה אמרו לנו שהממוצע הוא 25 , וגם הם מורידים לך נקודות על תשובות לא נכונות לכן אם אתה לא יודע אל תענה , וממר"מ לא דרוש ידע קודם אלא למיונים שלהם דרוש א. פרופיל 64 ומטה , וקב"א 54 ומלא , ומיונים עצמו בודקים אותך לא בידע אלא בחשיבה ובהגיון שלך...
|