20-06-2006, 10:25
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
|
|
כפי שאמרתי למשה בפרטי, ולא כל כך רציתי לומר כאן (כי זה ממש נשמע כמו באשכול שלו [של הכריש] שככה נתבקשו התמונות מהלקוח בצילומי המזון שלו), וגם רמזתי לכך בכותרת ובהסבר לפני התמונות:
המודלית ביקשה להיות קטנה בפריים כדי שיראו שהיא חלק מהטבע.
יש לי הרבה 'קלוז-אפים" ויש לי תמונות שבהן היא ממש גדולה ודומיננטית בפריים, אבל זה לא התאים לקונספט שלה. היא לא רצתה להיות הנושא אלא הטבע נושא והיא חלק ממנה.
בפריים הראשון חשבתי להפוך אותה לחלק מהעץ, כאילו היא עצמה גזע. הליפוף של היד סביב הענף היה אמור לתת תחושה של התשלבות הגוף בענפים והעץ... כנראה שרק אני ראיתי את זה 
התמונה השניה אגב, היא תמונה שאני אישית אהבתי בגלל המשחקים של הצללים (פאטיש שלי... מודה, צללים עושים לי את זה) שמופיעים בצורה זהה גם על הגוף שלה וגם על האדמה, מה שלי נתן את התחושה שהיא שווה עם הטבע והאדמה. אבל, כנראה שזה רק אני.
למה אמרתי אגב - כי זו תמונה בה היא דומיננטית מאוד בגודל, והיא אישית לא התאימה לה לקונספט (אפילו שלדעת חלקכם היא עדיין קטנה מדי בפריים).
טוב, שמתם לב לבד שמדובר באינפרא בשלישית.
פורש, שאלת בנוגע לאינפרא, כתבתי מדריך לעיבוד אינפרא פה באתר וגם כתבתי מאמר בנושא צילום אינפרא אדום בקליקי. אתה מוזמן להעיף מבט...
תודה לכולם על הפידבק.
אני אצא לעשות עם אותה מודלית סשן נוסף בקרוב (כנראה השבוע) אז אשתדל ליישם את ההערות בסשן הבא שלנו.
תודה!
|