19-06-2006, 23:16
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.04.03
|
|
|
בעיה בהתקנה של gta san andreas
אני הורדתי גירסת של 6 דיסקים של סאן אנדריאס. זה ארוך אבל מי שמבין בזה יכול לעזור לי אז בבקשה תקדישו לזה 2 דקות.
אז צרבתי את הדיסקים שהיו קבצי iso hoodlum .
אז הכנסתי את הדיסק הראשון.
ואז זה פתח לי חלון עם הקובץ של הדיסק הראשון של המשחק,אז הפעלתי את הקובץ בזה שלחתי על המקש הימני ולחצתי open with ואז לחצתי open with winarr[זו הדרך היחידה שהצלחתי להפעיל את הקובץ] ואז אחרי זה זה פתח לי חלון קטן של התקנה עם קו כתום ושזה עשה 100 אחוזים אז זה נכנס לי להתקנה הראשית של המשחק עם התמונה של המשחק וזה,אז זה התחיל להתקין ואז שהוא ביקש להכניס את הדיסק השני אז הכנסתי ושלחצתי ok אז זה לא עושה כלום, המחשב לא נתקע,אבל ההתקנה לא נמשכת,אני לא מבין למה זה עובד,ככי אני צרבתי את כל הדיסקים כולל את השני במהירות הכי נמוכה[8] למרות שאני יכול 52.
אבל,שאני מכניס את הדיסק השני,אז זה פותח לי את אותו החלון שפתח לי בדיסק הראשון,אז איך אני ממשיך את ההתקנה,אני צריך ללחוץ על משהו בחלון שיש בו את הקובץ של הדיסק השני כדי להמשיך את ההתקנה[כי אני לא מוצא שום דרך]
או שאני צריך deamon tools כדי להתקין,בבקשה תעזרו אני מת לשחק במשחק הזה כבר חודשים בבקשה.
אה ואל תגידו לי לקנות מקורי כי חייבים כונן dvd כדי להפעיל את המשחק ואין לי כסף בשביל לקנות אז זה,אם יש דרך לקנות את המקורי ולהפעיל אותו בלי כונן dvd,אז תגידו לי ואני אקנה.
|